Annak aki kihagyta a Wicker Man remaket

Tudjátok, horrorfilm tavalyról ami egy régebbinek a feldolgozása. És Nic Cage főszerepel. Namost egyedül annak nem ajánlott a videó, aki meg akarja nézni a filmet valaha is. Nyilván spoileres. Én nem akarom megnézni, így kb végigröhögtem ezt a két percet. Aki meg látta annak meg nem lehet lelőni poént már.

human
írta
2007. 01. 09. 18:43
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Annak aki kihagyta a Wicker Man remaket” bejegyzéshez

  1. >Egy ilyen kaliberű színész, hogy vállalhat el egy ilyen filmet???
    Szigorúan magánvélemény, de Nicolas Cage esetében kaliberről beszélni nem érdemes. Inkább az a meglepő, ha éppen jól játszik. Talán van ilyen, még ha most nem is jut eszembe.

  2. Mármint milyen kaliberű? Az oké, hogy tehetséges, de box office szinten nem mozognak túl jól a filmjei. Néha becsúszik egy két nagy bevétel, de általában megmarad a drámázgatásnál. Igaz most majd jön a Szellemlovas képregényfilm, érzésem szerint azzal is csak egy szolid bevételt tud majd összehozni .

  3. 2Percböl semmire se lehet következtetni!
    Én megnéztem!A horrorhoz köze nincs,inkább Thriller aminek a végén van egy szokásos jó kis meglepő fordulat!De amugy nem olyan rossz fim!
    Amugy Cagebe pont az a jó,hogy megválogatja a szerepeit és sok féle karaktert játszik el!
    Nem szétlő mindenkit minden akciófilmben azt csá!(ilyen filmje is sok van persze)
    Aki meg szerintem megkérdőjelezi Cage szinészi kaliberét,az nem sok Cage fimet látott az tuti!Amugy a drámai szerepei tényleg jobbak,ezt aláírom!

    A bevételnek meg mi a túró köze van ahhoz,h valaki jó szinész vagy nem???
    Kit érdekel a bevétel,max azt aki kapja,mert h engem mint nézőt nem az tuti!

  4. csatlakozom oziris-hoz, ez a összevágott viddeo télleg gáz, de a film nem annyira szar, mint amennyire lehúzták. sima thriller, némi ijesztgetés, egyszer nézhető, oszt kész. komolyan mondom a 8mm szarabb volt. cage pedig igenis jó színész (lásd leaving las vegas), az már más kérdés, hogy a szerepválasztásaival nem mindig értek egyet, pl. ez a szellemlovas elég gáznak néz ki.

  5. Az a baj Cage-dzsel, hogy a drámái nagy része rossz, vannak köztük jók, de csak kevés. Az akciófilmjei vagy ehhez hasonló dolgai jók.

  6. jézusom, ez brutális volt. brutálisan vicces. :)

    nem tudom, látta-e valaki az eredetit, minden idők egyik legjobb horrorja faszántos csattanóval… ez meg valami maci laci mókának tűnik :)

  7. Hát, én megnéztem még annó a trailert, kedvet is kaptam, ez tuti valami jó kis ilyesztős horror lesz, és mivel olyat már úgy is régen láttam normálisat, nagy reményekkel leültem megnézni.

    Azt hiszem konkrétan kurvaanyáztam a film végén! Abszolút nem érintett meg, még csak nem is izgultam, az perzse érdekelt, hogy mi fog kikerekedni a sztoriból, de még a csattanó sem tetszett.

    Pedig Cage szerintem is jó színész, szeretem is egy csomó filmjét, és remélem hogy nem akar még elindulni a lejtőn.

  8. Azért Castor Troy-ra mindenki emlékszik! :D
    Nekem az Adaptáció, meg az Időjós a kedvencem tőle…

  9. Úgy tűnik velem van a baj:/
    Nekem vmiért a film tetszett, de tényleg és nem is értem miért húzza le mindenki pedig általában 1et szoktam érteni a szavazásokkal.
    ez az összevágás pedig nevetséges:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.