22 hozzászólás a “HSM rajongók gyülekező” bejegyzéshez

  1. ez még mindíg szörnyű nekem, ilyenkor döbbenek rá hogy picit azért mazohista vagyok hogy végig nézem. :) komplett agymosás ez kérem szépen. dancing zombies! muhahhaha! :)

  2. Am ebből a klippből rá lehet jönni a film egész tartalmára, annyira mélyrehatóan értelmes…

  3. Ettől a filmtől nem az univerzum megfejtését kell várni. Nagyon is jó ez a saját kategóriájában.

  4. a maga kategoriajaban? az kb a gagyi kzonsegfilmek, amiket 5 perc gondolkodas, es a wc-n nok lapja olvasas kozben dobnak ossze, majd az agymosott viva-iwiw-myvip-nemzedek siman beveszi, es nem h tetszik, de egyenesen kikialtja a legjobb filmnek…

  5. megneztem a klippet, es felre ne ertsetek, egy musicalt meg lehet csinalni ugy, h ne fajjon, es ha a foszereplo antipatikus, meg az egesz sztori (?) szar is, azert ossze lehet hozni ugy, h azert legyen vmi. Na de most olyan helyzetekben vagnak olyan arcot, meg maga az a mimika, stb stb, hogy en kinosan erzem magam…

  6. egyszer volt erőm végignézni:D kövezzetek meg, de van benne 1 jó jelenet:D amikor egész csapat feldobja a kapucnit, na az tetszik. a többi szutyok:D szvsz

  7. számomra az lett volna jó jelenet, ha az egész csapat feldobja a bakancsot. borzasztó, hogy valakik ezért rajonganak. hogy valakik ezzel sztárok lesznek.

  8. Az a legnagyobb vicc, hogy ez a Zac Efron nevezetű műmájer kisköcsög fényesen megél az ilyen szutykokból! Bekaszálja a milliókat, miközben a szinvonal a béka segge alatt van.

  9. A srác úgy énekel mintha mindjárt sírásban törne ki :D nagyon mulatságos :) (hm milyen ritkán használjuk ezt a hangulatos MULATSÁGOS szót! :)

  10. Jelentem, végignéztem. Asszem az agyam kicsit kiégett, viszont ha már a MULATSÁGOS dolgoknál tartunk: mikor a csaj (no előzmény) sikítva kiemelkedik a piros papundeklik közül, akkor frankón megijedtem :)))) A kiccsávó meg tényleg olyan, mint aki mindjárt zokogni kezd. Ezt nem is értem. Vagy ez a nóta már neki is fájdalmas? :))))

  11. Zac Efron előadása sosem (1-2 rész) tetszett, látom ez nem fog javulni. A ráközelítés az izzadt arcára jelenet nem vmi bejövös, de ezt leszámítva nem olyan rossz. Nem tudom miért kell ennyire fikázni egy trailer alapján. Ez már kicsit túlzás…

  12. Ti olyan barmok vagytok!
    Én végig néztem a klippet és nagyon tetszik biztos ti nem is szeretitek a hsm-et csak azért jöttetek ide fel hogy meg cifrázzátok őket!!!
    A lényeg hogy nekem tetszik!
    Na pá!

  13. Ennyiből nem lehet leszűrni hogy a film jó vagy rossz! Aki nem szereti az ilyet akkor nem kell megnézni! Nem szeretheti mindenki ugyanazt! Minden ember más!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.