Kick-Ass-szelők

Egyelőre még nem sokan várják ezt a filmet, de a képregényre azt mondják, hogy tényleg hű a címéhez, és Kick-Ass. Mellesleg a Wanted alapját képező képregényt összehozó muksó másik műve. Viszont vazz, ez a Mr Paróka mindenhol ott van!

  • Aaron Johnson a főszereplőt, Dave Lizewskit alakítja
  • Lyndsy Fonseca a főszereplő imádatának tárgyát, Katie Deauxmat (ő a How I Met elején a lánya Tednek)
  • Nicolas Cage a Bid Daddyt
  • Chloe Moretz Hit Girlt, a ninja gyilkológépet
  • És valószínűleg Christopher Mintz-Plasse lesz Red Mist, aki rájön, hogy Dave a “szuperhős”

Ősszel kezdenek forgatni és 30 millióból készül a cucc. Hollywoodnak nem kellett, mert túl erőszakos, és főleg mert fiatalokkal teli erőszakos. Nyilván R besorolást céloznak meg, és nem átlagos film születhet Kick-Ass-ből.

human
írta
2008. 08. 22. 15:25
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “Kick-Ass-szelők” bejegyzéshez

  1. Mi van össze verték Dr. Horrible-t? :D

    Hogy kick-ass azt nem tudom, nem ismerem a képregényt majd meglássuk ha jön valami trailer

  2. Chloe Moretz
    beírtam ezt a nevet googliba és egy kislányt adott ki, elég furcsa ninja gyilkológép :O

  3. Azt elismerem, hogy Millar felkapott mostanában, de hogy annyira jó, azt nem, rettenetesen szűk látókörűnek és arrogánsnak tartom, és túlságosan is feláldoz mindent a tökösségért, úgy értem még a történetet is akár, ami ha mázlija van bejön de ha nem, vagy egy teljesen más stílusú külön álló sorozatra erőlteti ezt rá akkor az nagyon gyéren tud teljesíteni.

  4. Elsőnek mikor meglátom McLovin-t az IMDBn azt hittem valami vicc az egész, de ott van a felsoroltak alján! Én örülök a filmnek, mert már olvastam 1-2 részt és vazze, ez nem gyerekeknek való!
    (Jól látom, hogy az rendezi aki majd a Thor marvel produkciót csinálja?)

  5. azér milyen durva hogy még a negyedik füzet sincs kint és máris film lesz belőle (örülök neki, csak furi)

  6. en varom. felek azonban, hogy ez 30mil kurva keves lesz, annyibol a wantedot is aligha lehetett volna jora megcsinalni. de a remeny hal meg utoljara, ha nem egy billie walsh-klon csinalja, meg akar jo is lehet.

  7. jólesz ez, Matthew Vaughn csinálja akkor meg főleg! Ja és hagyjuk kérem a parókát. Az nem az csak nagyon gagyi hajbeültetés…

  8. A Wanted után én már nem reménykedem semmiben, főleg ha ilyen Nicolas Cage név is szerepel a stáblistában…

    Szomorú, hogy mostanában a pénzhajhászás közepette hozzányúlnak bármihez amiről úgy rémlik keletje van – Ja most a képregények a menők, nosza ide ezzel a hogyishivjákkal! – és gondolkodás nélkül mehet az eksön film “adaptáció”. Aztán hogy hogy sikerül majd kitérdekel, ott a neve, megfejelve 1-2 A-listás színésszel (bár Cage esetében már kezdek kételkedni), néző csalogató tréler és kezdhessük számolni a pénzt. Természetesen vannak kivételek, de sajnos nagyon sok a melléktermék is és ezekkel az a baj, hogy szvsz megerőszakolják a műfajt, elvégre nem véletlenül kép-regény a képregény.

  9. s te ezt igy lazan levetted 0 kepbol, 0 trailerbol/jelenetbol, szoval te vakon a mufaj megeroszakolasanak nevezted, szepsegeees

  10. Tessék pontosan elolvasni pontosan a kommentet!
    Nyilvánvaló, hogy nem olyasvalamiről írok “vakon” ami még nem létezik celluloidon. Ehhez a projekthez annyit, hogy nem fűzök sok reményt és igen véleményem szerint amit a Wanted-el műveltek az igenis megerőszakolása az eredeti képregénynek és a műfajának. Persze sorolhatnám a jó példákat is a teljesség igénye nélkül pl. Sin City, 300, Iron Man, esetleg Blade, MiB stb. de a negatív példából is van még bőven (X-Men, Pókember, Hulk stb.). Ezek persze csak az én véleményemet tükrözik, kinem mi az izlése, de úgy gondolom hogy sok adaptáció el megy a léc alatt, holott az eredeti mű több lehetőséget adna.

  11. most nem azert, de nagyjabol ismerem a Hulk kepregenyt, es szerintem elegge hu mindketto, meg rengeteg fan velemenye alapjan az x-men trilogia is hu a kepregenyhez, amugy meg ha mindent szorol szora adaptalnanak, akkor minek lenne forgatokonyviro? nem azt mondom, pl egy sin city-300-watchmen filmtol nem lehet elterni, de pl egy x-mentol, aminek az evek soran kb volt 3-4 valtozata, siman lehet szabadjara engedni a fantaziat a kepregeny keretei kozt…

  12. Gonzo: érdekes ez a Wanted ügy, mert a rajzolónak tetszett – itt a kick assnél pedig még jobban benne van a projectben

  13. A képregény alapján még sok is a 30 milla, itt nincsenek kanyargó golyók, csak bénázások, belső vívódások.

    Annyit azért pontosítanék, hogy az X-men képregények és a trilógia azért rendesen különbözik lényeges dolgokban, valószínűleg az egyszerűség kedvéért, nem lehet több ezer füzetet visszaadni 3×100 percben.
    A filmre kíváncsi vagyok, Millart nem csípem képregényben, de pl. a Wanteddel meg voltam elégedve a maga szintjén.

  14. Tényleg, amit a Wanted-el műveltek arra nincs szó, iszonyat tönkrevágták a képregényt. A Kick Ass-t még nem olvastam, de ha van olyan sötét tónusú mint a Wanted, rosz nem lehet :-)
    Mármint a képregény, a Pókember, de főleg a TF óta nem bízok a hálivúdi képregény “feldolgozásokban”…

    OFF
    FaNaTiC: grat az Exiles fordításáért, zseniális a képregény és a magyar fordítás is, kár hogy már nem találom sehol őket :-(
    OFF vége

  15. human – hát igen, azt én is furcsállottam, de van egy olyan tippem, hogy az azért kicsit a “mindenkinek megvan az ára” eset és hozzáteszem önmagában ez meg nem baj, mert mint akció film a Wanted megállja a helyét, de ne adjanak valaminek olyan címet ami nem az ill. csak érintőlegesen van köze az eredeti műhöz. Ebben a kontextusban akkor már a Szárnyas Fejvadásznak több köze van a Vajon álmodnak-e az androidok elektromos bárányról -hoz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.