Kiabálj ha fáj!

Jön egy trailerhármas vasárnaptól, majd meglátjuk mi sül ki belőle, de addig is szétszórtak pár képet a neten a Wolverine-ből.

De ha nem fáj, akkor is cool.

human
írta
2009. 02. 14. 13:36
megjelenés
28
hozzászolás


28 hozzászólás a “Kiabálj ha fáj!” bejegyzéshez

  1. Hatalmas képek, de nekem az első kép WTF.
    SOPILER!
    rozsi haverunkat ugyanis felnőtt korába kapják el és teszik azzá ami, de itt nagyonis gyereknek tűnik. akkor most mivan?

  2. Igaz, hogy akkor kapták el, de karmai elvileg előbb is voltak, volt egy Wolverine különsorozat hat részes képregény, az Origins, ami visszaemlékezés volt a gyermekkorára, és hogyan vált azzá ami.
    Mindenkinek ajánlom olvasásra, kis adalék a mozi előtt. Ha jól nézem, a gyerekkori kép erre a történetre utalhat. Nem tudom mennyiben veszik át, meglátjuk…
    A trailerek meg várólistán vannak. :) Köszi a képeket!

  3. A képek nagyon bejövősek… :)
    Az adamantium vázat meg felnőtt korában kapta meg, a karmokkal együtt tudtommal, de lehet csak buta hétköznapi paraszt vagyok és nem értek hozzá :D
    Azt a sorozatot nem ismerem, de úgy tudtam csak a healing képessége vol meg és erre építették bele a vázat, mert kibírta. Ez meg valami képzelgésnek tűnt nekem a filmből… álom vagy illuzió… vagy valami hasonló. De bárki kijavíthat aki jobban tudja :D

  4. SPOILER

    Mr.StaggerLee amit leírt, az az én kérdésem is, értem én hogy a karmai korábban is megvoltak akkor ezek szerint, de az X2-ben pont az volt, azt a fémet amikor elkapták, akkor kapta meg!! Vagy akkor mi is van? :) Szal ez így nem tiszta, és ellenmegy az X2 történetével :) Még ha ez is az eredeti, de akkor is.

  5. a fém csak bevonat a csontokon, azaz csontkarmai van a gyerekkori képen. De ezt már kitárgyaltukl szinte midnegyik Wolverine hírnél (nem egyszer), szal mostanra már idegesítő az újra meg újra rákérdezés – főleg azután, hogy valaki leírta mivan, még itt is, kommentben.

  6. @9
    Csatlakozom, ilyeneket 2 db ember lefenykepezesevel meg egy kicsit hosszabb ideig tarto photoshopos buveszkedessel lehet csinalni.

  7. a Benjamin Button előtt láttam a szinkronos trailert…. hát valami borzalmasan siralmas dumákat sikerült összehozniuk, nagyon remélem, hogy lesz feliratos kópia is!

  8. Lehet már tudni, hogy Wolverine-on kívül melyik karakterről lesz még X-Men előzményfilm?

  9. ja közbe már rájöttem h azok csontok és nem adamantium, így ár tiszta bocs az offér human mester

  10. a 2. képen Kardfog totál Sylar-nek néz ki :)
    amúgy egyre jobban várom ezt a filmet :)

    és jó h megint írtatok a csont-adamantiumos sztoriról, mert én pl nem tudtam.

    de benne lesz Deadpool is most nézem XD

  11. Én is bocs human, de még egy Wolverine-s blogot nem olvastam el itt… direkt… :) Aztán most tört ki belőlem a kiváncsiság… sorry :)

  12. mchn:

    En 5eve dolgozom photoshop-al, egyszer mutasd mar meg nekem, hogyan is kell ilyen kepeket csinalni! :)

  13. a photoshop szó általában = minden nem természetes dologgal, pl ha ott is voltak a díszletben, ennyi repülő kis szart tuti oda 3d-ztek valamivel, ami nem photoshop persze.

  14. Szerintem királyak a képek, bár az első kivételével kicsit mű, de nem rossz. A filmet meg nagyon várom már.

  15. A második képen ebből a helyzetből Kardfognak vajon volt még esélye? Mert akkor a mozi környékére sem megyek.

  16. Kardfognak is regeneráló képessége van. Képregénybe a szemét is szúrták ki robban mellette bomba stb, rozsomákkal meg már nagyon sokszor döfték/tépték egymást szét szal, van esélye.

  17. Beszarok, most néztem újra 1080-ban az előzeteset, és a srácon azok ott tényleg csont karmok. Egész eddig azt hittem, hogy ez csak egy álom lesz.

  18. Timmy Riggins rulz! Főleg miatta várom a filmet, bár az X-men egyébként is abszolút szivem csücske!!!!
    Remélem a nagy X-men geeket nem fogják a kis Timmyt kiutálni..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.