10 hozzászólás a “Segítség, Terminátorok a tévében!?” bejegyzéshez

  1. Egyre jobban várom a filmet. Ráadásul a sorozat is egyre jobb, szóval az is meghozza a filmhez a kedvet, csak ne csesszék el a végét.

  2. Várós.
    Sorozattal csak az a gond, hogy késő bánat. Hiába jó így a vége fele, mikor köv héten jön az utolsó rész…

  3. Gratula :D Amúgy kétségtelen, hogy ez nagyot fog szólni. Jajjj de várós, jajj de váróós! Már a trailerektől meg a tv spotoktól olyan hangulata van az embernek, mintha tényleg itt lenne az apokalipszis.

  4. Varos, es szerintem nincs sok uj jelenet ebben a ket trailerben. Inkabb a mar latott jelenetek kapnak egy pindurka kiegeszitest.

    A sorozat remenye talan egyedul az, hogy a FOX rajon, hogy egy Terminator film utan, megfelelo promocioval sikeres lehet a harmadik szezon, ugyanis talan sok mozinezot behozna a TV kepernyok ele.

  5. Nem rossz, de a kettétépett-földöncsúszó-utánakapó terminátor remélem nem a végén lesz a csúcsjelenetben, mert az enyhe rókabőrdeja-vu érzést nyújtana, pláne, ha egy présgépben tapossák laposra.

  6. Hát szerintem sincs benne túl sok újdonság. Nekem a CGI továbbra sem tetszik. Látszik,hogy az ILM nagyon elfoglalt az idén…

    Más: Volt szó róla,hogy vannak terminator kutyák, amik azt a célt szolgálják,hogy nyugiban állnak a beszivárgó egységek(terminatorok) mellett így az emberek nem fognak gyanút. A minap olvastam,hogy nem kimondottan terminator kutyákról van szó, hanem annyi az egész,hogy a kutyákat kölyökkoruktól fogva a terminatorokhoz szoktatják.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.