Most nekem is Iron Man 2 csömöröm van picit

Túl korán kezdték ezt a kampányt, mert már megint képek kerültek a netre a filmből, de most pillanatnyilag nem érdekelnek. Egy hétre egy adag elég lett volna, ehelyett 4-5 hírsitenak eladhattak csomót, ők meg úgy sütik el ahogy tudják, nem egymást ütve. Ezek az usatoday puskaporkészletéből kerültek elő.

human
írta
2009. 07. 23. 02:40
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Most nekem is Iron Man 2 csömöröm van picit” bejegyzéshez

  1. huh azt hittem lecserélték peppert a múltkori scarlett kép miatt.
    szerencsére ezek szerint mégsem :)

  2. Az általatok Iron man effektusnak hívott dolgot én csak annak tudom be, hogy nem volt olyan jó a film, mint vártam.
    A leplezett csalódottságot sokan azzal magyarázzák, hogy lelőttek minden poént a trailerekben és a képáradatban.
    Én gyakran tudatosan kerülöm az ilyesmit, az Ironman előtt azt hiszem egyetlen trailert láttam, és a moziból én is orgazmus nélkül távoztam.

    Nem olyan jó film ez, mint amilyen lehetne. Remélem a második rész rátesz egy-két lapáttal, és végre azt a metáldübörgést kapjuk, amire anno befizettünk.

  3. Na oké. MOST van az a pont, hogy többet nem nézek se képeket, se egyéb videókat erről a filmről. Még el se olvasom amit írnak róla.

  4. Az egész film fent lesz a neten képekben meg videókban majd ideér a film. Mint az első rész.

  5. Blake: a képek alapján olyan sztorit rakhat össze magának az ember, amilyet a habitusa megkíván. :) interaktív élmény…

  6. én nem értem ezt a pánikot, hogy “így nem nézek képeket, meg úgy nem” meg “Jajj már megint ez mi, meg csömöröm van”. ne nézd akkor baszod, de csináld, ne csak beszélj róla!

    és egyébként MITŐL van csömör? ettől a 2x 5 promóképtől?

    Nem hiszem, hogy ezek a hirtelen kidobott promóképek annyira rombolnák a moziélményt. Én személy szerint leszarom: nem ettől lesz egy film jó vagy rossz.

  7. minek kell minden sz*rt megnézni a film előtt? aztán csodálkoztok ha már alig nyújt újat maga a film. de most komolyan, ilyen promoképeknek is, mi a hírértéke? nullla
    semmi értelme ezeket kirakosgatni meg végignézegetni mint ahogy a spotokat se, akit érdekel a film ugyis megnézni, ezek ismerete nélkül is… szóval annyira nem értem ezt a jelenséget

  8. Az első film coolságát sem az effektek meg a stori hozta, hanem Downey Jr. játéka. Remélhetőleg így lesz a kettőben is!

  9. nemértem miért de imádom a képregény feldolgozásokat .

    szuperhősös , lövöldözős , látványos , cg-ben dús , várós

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.