Az Avatar és a hivatalos fotó

nem poszter, nem forgatást bemutató fotó, hanem konkrétan a filmből. Nem érdekes, de nemsokára trailer, majd az megmutatja mi a csízió.

human
írta
2009. 08. 14. 20:27
megjelenés
33
hozzászolás


33 hozzászólás a “Az Avatar és a hivatalos fotó” bejegyzéshez

  1. Túl nagyokat ígérnek, túl nagy a Hype, túl nagyok az elvárások. Szóval nagyon nehéz dolga lesz “megváltani a világot”, és valamiért az az érzésem, hogy ez a Scifi téma nem lesz elég populáris ahhoz, hogy átütő világsiker legyen.

  2. nekem az is elég lesz ha filmben hozza az aliens és t2 szintet
    meg egy kis ‘új’ látvánnyal megtetőzi, akkor én elégedett leszek, mert szerintem is már túl nagy a hype

  3. Én bízok Cameron bácsiban, nem kis filmek jöttek már ki a műhelyéből. Ő tényleg még a felnőtteknek készíti a filmeket és nem a tiniknek, szóval ellátja ésszel a történetet.

  4. hype? ez csak rajongoi hype, ök eléggé visszafogottak, csak mondtak valamit amin rágodnak az emberek, sztem nem fogunk csalodni , vérom a trailert! :)
    Csak nekem elvárásom hogy már a trailernek is földbe döngölönek kell lennie :)

  5. zombee: dehogy. abe sapien parókával. :)
    Amúgy nem tűnik rossznak, jöhetne már az első videó!

  6. Ez akkor most animációs film lesz überbrutál részletességgel (ezért nem is vesszük észre hogy olyan film :D ) vagy amolyan Beowulf szerű félmegoldás? (persze jobb CGI-vel) Vagy esetleg fele fele arányban igazi forgatási jelenetek és háttérbe CGI amolyan isteni szinten? :)

  7. Ha tényleg a nagybetűs Látvány lesz a forradalmi – az – akkor kár várni a trailert, mert az úgysem adja vissza azt, amiről ódákat zengenek. Meg is fogadom, hogy csak moziban nézek előzetest, ha elhozzák ide is azt a 10 (?) percet.

  8. sajna az a 15 perc, csak pesten az arénában lesz, 3d,ben igaz….
    2 terem, össsz vissz, és már majdnem fullon van a foglalás!
    cinemacity.hu esetleg aki még bele akar férni a keretbe :)

  9. hahakocka: az engem is erdekelne :)
    lynx: matrix szinten scifi, es korszak alkoto
    csak jonne mar maga a film

  10. @lynx:
    tul nagy hype?

    1 press release,
    1 forgatasi foto,
    1 poszter,
    1 foto a filmbol
    ja meg egy honlap amin kiirtak h jon a trailer

    korrekt marketingmunka, nema a kiado miatt folyik a csapbol is a blogokon.

  11. Örülök, hogy alig csepegtetnek ki képeket a filmből. A mozis 15 percet ki fogom hagyni, hogy majd decemberben üssön nálam nagyot.

  12. narim, remélem is, hogy egy trailerért nem kérnek pénzt. :)

    amúgy szerintem csak a rendező könyvelte el eddig, mint korszakalkotó filmet, errefelé elég korrekt várakozásokkal tekintenek a bemutató elé. mondjuk lehet, hogy ha jövő pénteken kijövünk az előzetesről minden megváltozik. ki tudja. izgi.

  13. Na most ez a wow-os night elf abban a tartályban elgondolkoztatott, hogy tulképpen miről is fog szólni, vagy mit is jelent a “avatar”.

  14. Köztudottan a wow hatására írta ezt a filmet JC, ne is csodálkozzatok ha hasonlóságot láttok az alakok közt, arról van mind kimásolva.
    A film is azért készült olyan sokáig, mert Cameron papa min 3órát wowozik naponta, és addig meg állt a meó ugyebár..(komolyan mondom szánalmas ez a sok wow-kocka, get a life!)

    Majd vmi spoilermentes beszámolót a 15perről dobhattok ha mentek, nekem sajna 15 perc miatt messze van BP:(

  15. Remélem csak vicc volt a WOW hasonlat, mert lehet nagyon népszerű dolog, de nehéz lenne nem észrevenni, hogy az egész WOW úgy van összeollózva sok helyről, ezért nem csoda ha annyi mindenre “hasonlít”. Kezdve a lenyúlt Warhammer univerzummal.

  16. @Ulquiorra: wow-al soha sem játszottam, az utolsó ebből az univerzumból a warcraft 3 volt és annak is már legalább hat éve. Szóval nekem te ne füttyögjé! :)
    Közben találtam egy “plot”-ot, és némileg tisztult a kép, de nem spoilerezem el.

  17. “Köztudottan a wow hatására írta ezt a filmet JC”

    ezt honnan veszed? mármint hol olvastál ilyet? legutóbb egy interjúban arról beszélt, hogy 15 éve írta meg a sztori alapjait. hogy is van ez? azért vár eddig az elkészítéssel, hogy legyen technológia, amivel meg tudja valósítani.

    komoly kételyeim vannak, hogy egy WoW ihlette volna…

  18. Dimitij olasd végig amit írtam, normális embernek nem jut eszébe vmi eredetit az összelopkodott wowhoz hasonlitani, csak már kicsit unalmas hogy akármi új dolog jön moziba, rögtön jön valaki aki osztani akarja az észt hogy honnan van lopva. Főleg akkor ha egy orbitális nyúláshoz hasonlitja elvakult kockafanként (akinek nem inge…)

  19. Tényleg Wowozik Cameron és le is ambusoztam, föleg hogy nem ö dolgozott a Terminatoron—azért… miután meghalt addig hullakempeltem mig bocsánatot nem kért. Egyébként 85honort ért.
    :D

    Komolyra forditva a szót lynx-nek igaza van abban hogy elég sok filmes probálkozás volt ami nagy hype jött majd elsikkadt a sok popcorn mozi közt.(remélem nem igy lesz.)

  20. Cameron papa nemfog hibázni. És szerintem mindenkép tartalmasabb és maradandóbb lesz egy Michael Bay féle agyatlan látvány mozinál.

  21. Cameron ennyi év hallgatás után el fogja kápráztatni a világot. Nem ad ki félmunkát a kezei közül és azt se felejtsük el, hogy ez nem egy időpontra elkészítendő bérmozi lesz, amit elrontanak a producerek beleugatásaival.
    Cameron egyik legnagyobb álmát sikerül megvalósítania..úgyhogy akinek tetszettek az eddigi Cameron mozik (nekem igen, hiszen őt tartom a kedvenc rendezőmnek, maximalizmusa, profizmusa miatt, azért mert mesterien tudja ötvözni a forradalmi látványt a jó forgatókönyvvel..és nem utolsó sorban azért, mert neki köszönhetjük a T2-t). :)

    Már idestova 3 éve várom ezt a mozit és már nincs sok.

    Ja és igaz, hogy a készítők mondták, hogy forradalmi lesz a látvány és a moziélmény, de azt se feledjük, hogy már nagyon sokan láttak belőle 10-15 percet és mindenki az állát kereste utána a földön…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.