Are you ready for some New Moon?

Először is itt egy őrült komédiavideó, amin a csajok nézik az új trailert, aztán sikítoznak, mint az a youtube rajongó csajszi. Tanulságos.

Aztán, komolyabbra véve a témát, álljon itt pár új poszter.

28 hozzászólás a “Are you ready for some New Moon?” bejegyzéshez

  1. épp mondtam magamban h istenem mondd, hogy ilyen nincs, erre elkezdtek füstölni. hálisten! azért az új poszterek nem rosszak.

  2. Szuperlol …
    De most komolyan csak én érzem ugy hogy az első plakáton, a föszereplő srác feje betölti a felét???

  3. muszáj neki, miatta nézik. :)

    ez a sárga szem nem biztos, hogy jó ötlet volt, úgy néznek ki, mint egy kupac sólyom…

  4. Csak én vagyok az, aki nem érti, hogy minek kell berakni ilyen videókat? (már nem az első)
    Hülye tinilányok nézik a trailert szánalmas módon, és mi meg azt nézzük? Ez még szánalmasabb… na mindegy… Vagy talán a cél az, hogy minden Twilight Saga nézőt beazonosítsunk a fanatikus (szerintem tényleg őrült) lányokkal? Vagy az “utáljuk a filmet és nem értjük az azt szeretőket” kampány része? Túllépek rajta, de akkor sem értem. Ez még csak nem is vicces. Valaki ezt tényleg végignézi élvezetből? Akkor már inkább linkelj paródiát…

    Amúgy az első poszteren tényleg hatalmas Robert feje. Viszont a harmadik nagyon tetszik.

  5. A poénvideó nagyon nagy. Főleg a vége üt, amikor a 2 girls 1 cup zene megy :D.

    A vámpírok meg bevannak tépve mint atom, azért ilyen a szemük :D.

  6. mona, ez önmagában is vicces. valamennyire. ha jól sejtem, szereted ezt a filmet, de ha ez a cucc nem rólad szól, ne vedd magadra.

  7. @mona

    Azért kell berakni, hogy minden rajongó magára vegye és megsértődjön rajta. Csak az a fura hogy ezt a fanokon kívül senki sem veszi komolyan.
    Szerintem az a szánalmas hogy mindent halálkomolyan vesznek a fanok ahelyett hogy ellalzulnának és élveznék az életet.

    Persze nekem ebből a videóból az jött le hogy ez egy paródia (ami valóságon alapul), a paródiákon meg nevetni kell. Hol itt a probléma?

  8. Bár azért van benne egy túlzás. Az igazi fanok – párat én is ismerek sajnos- nem ennyire szép lányok.

  9. Mint ahogy másoknak, nekem is kín szenvedés volt az első film (de talán 20 percenként 1 hét alatt végignéztem), meg a kövér csaj youtubeon…
    DE legalább ez vicces!!! Az alien a hasból jópofa volt :) Már csak az kellett volna, hogy a kövér csaj meghalva a zenét beront az ablakon mindenkit félrelökve és ő is sikítozik.
    Jajj most belegondoltam a második részbe a karaktereket nézve a poszteren. Elment az étvágyam, pedig olyan éhes voltam. A legrosszabb hogy ez a film is megnyeri az MTV best movieját valószínűleg.

  10. mona: ez a videó paródia, ha te nem sikítoztál a traileren akkor ne vedd komolyan, ennyi (ha egyáltalán megnézted a kommented előtt, mert van egy olyan érzésem, hogy nem). Azért kellett berakni ide a sjaát blogomra, mert én vigyorogtam ezen a videón itt, gondoltam megosztom hátha más is vigyorogni akar.

  11. Azon panaszkodtok, hogy a főszereplő pasi feje betölti a posztert, de azt senki nem veszi észre, hogy az első képen a jobbszélen (nekem) a legszélső vámpír úgy néz, mint egy elmebeteg…. Vicces.

  12. One kvescsön:D hogy került oda a medve?:D:D

    sztem nem kell ezt így felfújni rajongó lányok/nemlányok.. Anno a sikítizó tömeg Elvisnek meg Tom Jonesnak dobálta a fehérneműket a színpadra, most meg egy halott srácért vannak oda..
    Nincs Új(Hold) a nap alatt:D :D

  13. “17. Sydius
    a legszélső vámpír úgy néz, mint egy elmebeteg…. Vicces.”

    Az még hagyján, de a harmadikon a két jobb szélsőt még az elmegyógyintézetből is kidobnák. A legszélső úgy néz ki, mintha Geoffrey Rush Sade márkiján háromszor átment volna a fotosopp hipóval.
    (Amúgy Edwardtól jobbra lent ki az a csaj? Aranyos)

  14. Gokuhill: ő Alice (Ashley Greene), Edward testvére.
    Human: nem lett volna fontosabb talán inkább a plakátokat kirakni a főoldalra?:)
    Csak mert azok kapcsolódnak inkább a filmhez;)
    Vicces ez is, de talán a többséget mégis inkább a plakátok érdekelik elsősorban;) Aki csak átfutja a híreket, és cím alapján szelektál, át is ugorja, anélkül, hogy a “lényeget” látná…de Te tudod:P

  15. nem tudom, én fan vagyok, és elpörögtem a videón. mert tényleg ez van. akkor is ha már nem vagyok tipikusan 16 éves :D és a 2 girl 1 cup.. priceless :D

  16. Egy valamit nem értek… hogy miért mások próbálják megmondani mit fontosabb az oldalra tenni. Tudtommal ez a blog Human-é, és ez tesz fel, amit akar. Ha valakinek nem tetszik, nem olvassa, ennyi a lényeg. Kicsit… ^^

    A videó meg felébresztett, egy vigyort is megengedtem magamnak, de nem a legjobb paródia.
    A poszterek meg kicsit amatőrök. Mármint, nem igaz, hogy nem volt jobb kép néhány emberkéről… mindegy, azért még várós, pedig nem vagyok fan.

  17. Ez a videó minden, csak nem vicces. Engem ez jobban felidegesített, mint az a túlsúlyos csillagcsillagcsillag, aki minden Edwardos trailertől elélvez.
    Az első poszter tetszik, de a másik kettő nem igazán. :S

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.