Első hivatalos Iron Man 2-poszter

Ha eddig nem lett volna világos, akkor most már nyilvánvaló, War Machine oda fog vágni, meg vissza.

Iron Man 2 poszter

Mellesleg közben kiderült, hogy az első részben Downey marhasokat írt hozzá a főkarakterhez, és nem kell aggódni, a második részben is így tett.

human
írta
2009. 12. 01. 03:00
megjelenés
36
hozzászolás


36 hozzászólás a “Első hivatalos Iron Man 2-poszter” bejegyzéshez

  1. megint kezdődik majd a hülyeség, hogy ilyen mű meg olyan mű…
    Mű a lóf@szt, az elsőnél is folyton rinyáltatok, hogy ilyen plasztik meg olyan műanyag hatása van, aztán mekkorát koppant a kis kobakotok…
    Igenis jólesz ez a film, hameg Gépágyú is benne lesz (márpedig ezek szerint valóban benne lesz), akkor még jobb is lehet, mint az első rész.
    Csak nekem még mindig a főellenséggel van bajom, inkább el tudtam volna képzelni Crimson Dynamot.
    De annak is örülnék, hogyha a film alatt végig felépítenék az ő karakterét is és a végén jönne be egy Snittben, hogy a kövi filmben ő lesz a mumus, mint a B:B-ben a Joker kártyával a végén…
    Na az faszántos lenne.
    Na de visszatérve remélem, hogy jólesz a film… :D

  2. Vasember szinte kötelező optikai tuningja első blikkre jónak tűnik, War Machine… jesssz!

  3. A legtöbb plakát direkt kontraszotsabbra, színesebbre, nagyobb színtelítettségűre azaz “mű”re van véve ha nem tűnt volna Bob.

  4. Tegye fel a kezét, akinek a Pókemberhárom plakátjai ugrottak be róla elsőre – mint nekem.

  5. Bob erre csak azt tudom mondani, hogy volt egy első rész attól gondolom nem lesz művebb.
    Bokesz elvileg benne lesz Dynamo, csak összedolgozták Whiplash szerepével, valami ilyesmi van.

  6. Nukleáris, a párhuzam nálam is megvolt, csak ez itten egy űber-badass film lesz
    Tim Robbins miatt fáj a szívem, megnéztem volna, mint pofátlan üzletember és domináns apafigura
    A “mű”-zéssel meg tényleg le lehet állni, ne várj élethű dolgokat egy ilyen filmtől

  7. Mélyenszántó, filozófiai magaslatokat ostromló, részletekig menően elemző elfogulatlan véleményem fog következni:
    ÚÚÚÚÚÚÚ! Wórmösín!

  8. A poszter átlagos, de korántsem rossz. Ami tetszik az a “2” felirat, hiszen a többi vizuálisan is kiolvasható, ez pl tetszik benne, nem ám Die Hard 4.0:o)
    A film pedig várós, részemről leginkább RDJ miatt. Az Ő karakterformálása nélkül az “1” is csak egy sima tucat képregény adaptáció lenne szvsz.

  9. Poszterben csak a háttér zavar a kék felhőkkel. Nekem csak e miatt hat műnek. karakterek kifejezetten jók.

  10. Csak remélni tudom, hogy Jon és a többiek elbírnak ennyi karakterrel, és nem lesz csúf vége a’la Pókember 3, ahol jó volt az 1. és a 2. rész.

  11. Szerintem faja. Csak azt nem értettem soha, hogy Tony miért csinál egy sokkal jobb, keményebb fegyverekkel felszerelt páncélt a haverjának, mint magának!?

  12. Sosem érintett meg a vasember, még mesében se szerettem nézni. Pézt mozira meg pláne nem adnék ki érte… izlések és pofonok

  13. atko-val értek egyet miszerint elég nagy részben RDJ miatt jó ez a képregényadaptáció ;)

  14. Nekem is tetszik,nagyon várom én is.War machine basz,a válról indíthatós :D golyószórója faszán néz ki, félő hogy Mickey Rourkenak semmi esélye nem lessz :P szinte már előre sajnálom.

  15. Noname neked nem tűnt fel h itt mindenkinek tetszik a film??!! Mindig kell legyen egy ilyen arc wazzz. Nem vagyunk kiváncsiak a nem tetszésedre!!!

  16. Hunibacsi, ja főleg hogy bejött ide és megosztotta velünk. Nem értem minek foglalkozik vele egyáltalán, mennyi filmhez bemehetnék beböfögni, hogy …. DE le se s*arom.
    Amúgy nálam nagyon úgy nézz ki, hogy Varmasin ütni fogja vasemberünket, komolyan mondom én inkább ő rá vagyok kíváncsi, meg a nagy gépágyúira :-) Poszter sztem meg nem rossz, egyszerű és nagyszerű!

  17. ezaz, ecsém!
    húde messze van, basszus… és úgy néznék behind the sceneket, meg ilyeneket, de félek a spoilertől. szeretnék nagyon semmit sem tudni! úgy üt igazán… ;) az első is úgy ütött.

  18. Nitro, de tényleg, mire fordítanád? És fölösleges azzal jönni, hogy meg kell hagyni War Machine-nak, mert az nem sanszos, Vasember se maradt IronMan. Szóval szerintem a Gépágyú (bár nem szó szerinti fordítás, persze) simán jó magyar név, sokkal jobb mint mondjuk a korábban említett Háborúmasina (hatalmas xD), vagy mondjuk az egy fokkal tűrhetőbb HarcGép… de én simán tépném a hajam, ha ez lenne…

  19. lehetne Gatling Man xD
    Amúgy én hadigépezetnek fordítanám, hogy kicsit hűek legyünk az eredetihez. :D

  20. jók a képek, várós a film is. nekem egyébként RDJ játéka emelte ki a spiderman féle vacakok sorából az első részt is, tehát a kép alatti sorok fontosabbak, mint a képek, vagy a sokak által várt trailer.

  21. Szerintem gépállat legyen a neve :P A poszterről meg még annyit füznék hozzá,hogy olyan mint egy jobbféle képregény borító.Az amcsi épregényeknek vannak ilyen fayin borítói manapság. Talán azért tünhet münek,mert ember nem látható rajta,csak a két páncélos.

  22. #17: asszem a néger a “nyers” szürke páncélt kapja meg és szereltet rá egy két finomságot. Már nem emlékszem pontosan hogyan volt a képregényben, de valami olyasmi volt hogy helyettesítette Tony-t a szürke páncélban és a haditengerészet fegyverfejlesztéseiből pakolt rá ezt-azt.
    Mellesleg a képregénysorozatban vagy húszféle páncél szerepelt, sőt Tony a S.H.I.E.L.D. -nek is készített csatapáncélokat :) (vajon ki lesz 2. részben a Shield főnöke? :D)

  23. Gondoltam hogy így le leszek támadva, hát ez van…. nagyon úgyse szoktam belekötni filmekbe

  24. “nagyon bejön ez a matt (grafit) szürke hacuka”

    Nekem is.:)

    Imádom az ilyen fullpáncélos cuccokat, végülis a valóságban az védene csak igazán. Meg a színe? Állat…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.