Teljes sebességen az Iron Man-gépezet

Érkeznek a részletek is a filmből. Most épp két perc nem tudom mi, hiszen eszemben sincs megnézni. Ellenben ha valaki nem ilyen érzékeny, annak tessék.

human
írta
2010. 04. 06. 03:40
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Teljes sebességen az Iron Man-gépezet” bejegyzéshez

  1. Hehe, nem veszélyes.

    Mindössze a minden trailerben elsütött “a levegőből betoppanok a show-ra” című mutatványt vetítik le teljes egészében. A SPOILER annyi, hogy nem sisak nélkül ugrik ki a gépből Stark.

  2. csibbe: nem mert spoiler, hanem mert ezt sem a mozi bazinagy vásznán látod először teljes egészében.

  3. Egy jó (effekt) filmet én akárhányszor megnézem tetszik! :D
    Pl.: TF1, de mondjuk a TF2-t már többször nem nézném meg. Az IMan 1 nem volt rossz, ha hozza azt a szintet, meg egy picit többet akkor nem lesz itt gond. :)
    Remélem nem jár úgy mint a TF2 :/

  4. a látottak nem rosszak az eddigi trailerek alapján mert ezt már én se nézem meg, de érzek egy kis gebaszt;
    hát az első résznél legyen jobb

  5. Nem hinném, hogy úgy járna, a Transformerseket kicsit túllihegték, annál már az első részt is, és gondoljunk bele, az Ironman első része egy évben jött ki a Dark knight-tal, és eleve meglátszott rajta az, hogy nem egy mega-szuperhős-mozit akarnak csinálni, hanem egy sokkal szabadabb, egyszerűbb kikapcsolódást, de miután tetszett a tömegnek, és tényleg én is sokkal jobban élveztem ezt, mint mondjuk a lerágottcsont pókembereket (ezelőtt csak a dark knight áll), rögtön be is erősítettek olyan világsztárokkal, mint Scarlett Johannson, vagy a forgatás elején épp a szarból kijövő Mickey Rourke (mondjuk Jeff Bridges távozott, de azért pótolták).
    A Transformers2ben ezzel szemben kihajintották Jon Voightot, de volt helyette (a scifikben már elégé elavult) Egyiptom, Megan Fox motorbütykölése, meg patriotizmus.
    Hogy Scarlett Johannsson mennyire fogja tenni a szépet a nagyérdeműnek, azt nem tudom, de hogy eredeti ötlet lesz, az szerintem biztos.

  6. Egyébként nyugodtan megnézheted. A nagy részét már láthattuk a trailerekben.

  7. Áhhhhhhhhh akarom a filmet már. Talán csak a Dark Knight-ot vártam ennél jobban.

  8. hatalmas lesz… :D Downey megint hozza a lazát, ahogy azt várni lehetett… nálam a film vele biztos nem lesz bukás. amúgy simán el tudom képzelni hogy ez lesz az eleje a filmnek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.