Új Iron Man 2 tv-spot

Csak megszállottaknak. Vagy mittomén. Persze nem spoileres, csak egyre kevesebb klafa jelenetet látni előbb a kisablakban a hatalmas vászon helyett.

human
írta
2010. 04. 20. 05:18
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Új Iron Man 2 tv-spot” bejegyzéshez

  1. Az a tv spot ami most a magyar csatornákon megy iszonyatosan jó, főleg, hogy acdc – thunderstuck üvölt végig..:)

  2. úgy döntöttem nem nézem meg
    *spoiler? nem tudom*
    egyébként korábban volt szó h a napvilágot látott repülőből kiugró jelenet más mint a pepper potts-os, szerintem a film elején van az expos csak vasemberes kiugrás, a film végén pedig mikor pepper csókot ad a sisakra, szerintem

  3. Lehet kicsit, off, de nem találtam sehol sem érdemi infót róla, így megkérdezem: Több helyen olvastam, hogy a film soundtrackjét szinte teljes egészében az AC/DC együttes zenéi alkotják, ez mennyire lesz igaz? Mert kicsit félek, hogy pl. az epikusabb részeket elrontják vele, de persze az is lehet, hogy nem igaz a hír, de sok helyen olvastam ezt ma. És ami album kinn van, az is szintén csak a fent említett együttes számait tartalmazza.

  4. Milán: Semennyire, John Debney komponálta magát a score-t, és gondolom néha felhangzik majd 1-2 ACDC szám.

  5. Huhh, akkor megnyugodtam. Akkor biztosan nem lesz gond zeneileg, nekem az első rész zenéi is nagyon tetszettek. Nincsenek nagy elvárásaim egyébként, főleg azért, mert gyakran csalódtam már nagyon várt filmekben. Így aztán kellemes meglepetés lesz remélem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.