Inception képek dögivel

Mielőtt valaki megkérdezi a nyilvánvalót: igen, az ott Joseph Gordon-Levitt, igen, sok film mellett a Summerben szerepelt. Bwaa? Mindegy. A lényeg, hogy a trailer moziban hatalmas élmény, felcsavarják a várost! Jöjjön már, mert ezek a képek olyanok, mint az olaj a tűzre.

Inception képek

Inception képek

Inception képek

Inception képek

human
írta
2010. 04. 22. 21:54
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Inception képek dögivel” bejegyzéshez

  1. Gordon-Levitt,Page,DiCaprio,Watanabe,Cotillard stb… egy kis Nolannal fűszerezve… hmmm,csudajó lesz ez! :)

  2. Nem szaroztak a szereposztással az tény. Én egy sima Nolan/DiCaprio párosra is ugrottam volna, de hogy Cotillard is játszik benne (egyik kedvenc színésznőm, a fiatalabb generációból), az csak hab a tortán. A fotókkal nem vagyok sokkal beljebb, de nem is baj, hogy (még) nincs annyira agyon promózva az egész.

  3. Jééé, az ott nem Joseph Gordon-Levitt? Szerepelt a Summerben is, szerintem jó színész, olyan cuki feje van, az a másik meg a Titanicos srác, meg a kismama szinésznő vagy tévedek?:)

  4. Bwaa? Mindegy.
    Na ezen borultam :DDD
    Próbálom kerülni az infókat, ameddig lehet, trailer se fogom megnézni. Nem is akarom tudni miről szól, bemegyek a moziba és lepődjek meg.

  5. “Próbálom kerülni az infókat… ”
    “Nem is akarom tudni miről szól…”

    Lehet már egyáltalán tudni valamit miről fog szólni? Nem mintha Én akarnám tudni, mert ez tényleg úgy lesz jó.

  6. Év legvárósabb filmje, már a trailer is nagyon ütött, wááá alig várom. Mindig is erre vágytam, egy Nolan-DiCaprio párosítás :)

  7. Gordon-Levittre nagoyn kíváncsi leszek, nagyon birom a csákót, de az eddigi filmjei teljesen mások voltak, úgyh nagyon várom a filmet miatta is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.