Még egy Predators anyag

Érkezett egy új trailer, pár bővített jelenettel és némi fröcsögő vérrel, meg egy visszaszámláló karpereccel. Mindent tudunk már, amit érdemes, remélem a moziban találkozunk.

human
írta
2010. 06. 23. 12:44
megjelenés
24
hozzászolás


24 hozzászólás a “Még egy Predators anyag” bejegyzéshez

  1. talán kicsit már sokat is tudunk, de örülünk ennek a cuccnak mert nagyon RATED.

  2. Jaja nekem is az utolsó !!!! Ez volt eddig a legjobb trailer !! Tuti moziba nézős ! ;)

  3. Állat. Főleg amikor kiderül nekik, hogy nem is a földön vannak. : ) Ráadásként a kutyák már falkában nyomatják. Meg ahogy elnéztem, lesz valami repülő dögevő is. Valszeg a predárotok sólyom helyett tartják.

  4. Hmm nem úgy volt, hogy júli 7ik én lesz mozikban?
    Vagy csak én néztem félre valamit nagyon?

  5. Trailerből annyi tünik ki idáig hogy : Új pofák, több predator, uj lény, erdős helyszín, és ugyanaz az agresszió fok mint az egyben. Egyszóval nem biztos hogy tulzottan sok előre lépés lesz az elsőhőz képest a felsoroltakon kívül. Nekem ez meg kevésnek tünik. Nyilván goto mozi meg minden, jó ez, csak annyit még elvárnék,hogy legyen valami extra helyszín,valami plussz érdekesség, mert ha az egész csak egy idegenbolygós Vietnám lesz, az egysíkúnak fog hatni számomra ,és akkor szomorkás leszek.

  6. kár hogy mi még várhatunk rá. egyébként szerintem az a jelenet amikor megjelenik a nemtommennyi lézer Bodyn az tuti az egyik final sceen lesz

  7. Ezt már nézem meg, legyen új a nap alatt a moziban.

    spike0007! Jobban jársz a közepén, a leghátsó sorban nem olyan jó a hangzás.

  8. Már most fényévekkel jobbnak tűnik, mint a megboldogult AvP franchise.
    Mindenképp moziban nézős, jaja.

  9. Nagyon brutál ez az előzetes! Van itt minden, gerinc kitépés, felakasztott, megnyúzott testek, vér és bél…Fincsi!! :P
    De még odébb lesz a premier a barom forgalmazó miatt!! Mother fucker!

  10. ez az előzetes még nekem is bejön
    de azért remélem egy kicsivel több lesz a filmben;
    nekem még így se moziban nézős

  11. A Jakuza és az egyik Predi harcára kíváncsi leszek. Egyébként már a legelső előzetesben is furcsának tartottam ezt az érkezést a magasból, de most ez a 2000 méterről zuhanás hááttt…azért ennyire nem kéne irreális dolgokat tenni belé, csak azért mert az első részben valaki túlélt egy atomrobbanást.

  12. Alfie nyilván vagy ejtőernyőt használtak csak a zuhanás meg van vágva, vagy valami predacs technológiát ami nem hagyja meghalni őket, háló, sólyom stb… Biztos meg lesz magyarázva. Majd meglátjuk.

  13. szerintem marhára nem lényeg hogy lelőtték hogy hal meg az egyik csávó, úgyis mindenki elhullik szinte, csak 1-2 éli túl általában =)

  14. A trailer alapján jó filmnek tűnik. Hogy valóban az lesz-e az csak a moziban derül ki. Remélem nem lőtték el az összes jó jelenetet a trailerben, és a történet is jobban kibontakozik, vagy továbbszövődik annál amit eddig tudunk. Ha így lesz, akkor RESPEKT ANTAL NIMRÓDnak a predatorfilmek Cristopher Nolanjének.
    Ja és ha a pénztáraknál is tarol, akkor talán a húgyagyú hollywoody seggfej-producerek is belátják, nem korhatárbesorolással kell a nézőközönséget kibővíteni (lásd TERMi 4), hanem azzal, hogy hűek maradunk az elődökhöz, és minőséget teszünk a nézők elé.

  15. Szerintem hatalmas film lesz és főleg nagyon nagy szó,hogy ezt magyar rendező rendezii,hajrá többször moziban nézős!!!

  16. Sztem mindenképpen ütős lesz!!!

    Ha jó filmet rendeztek és van eszük nem lőttek
    le mindet a trailerben! Bár nehéz lehet olyat mutatni
    2 percben ami megragad, de mégis újat kapsz amikor beülsz megnézni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.