Dance Yrself Clean: Mátrix, Con Air 2, Avengers, Tron 3, Kick-Ass 2, Evil Dead reboot

Az a hír járja, hogy az Ain’t It Cool News árnyékra ugrott a Mátrix hírekkel, mert nem is volt olyan interjú pont ott, ahol ők írták egy belső forrásra hivatkozva, és ahonnan elvileg vették az információt.

Simon West még a The Mechanic promója kapcsán jár közbe, erre elejtette, hogy ő szívesen készítene folytatást az “ősrégi” filmjének, a Con Airnek. Bár maga is beismeri, hogy eléggé álomszerű lenne újra összeszedni azokat a sztárokat a folytatáshoz.

Chris “Thor” Hemsworth már olvasta a korai vázlatot, és szerinte brutális lesz az Avengers. Azt mondta Joss Whedonnak, hogy elképzelni sem tudja, miképp sikerül használhatóan tető alá hoznia, de örül, hogy részt vehet benne.

Az a pletyka járja, hogy a Tron: Legacy dvd-n lesz egy rövid teaser a Tron 3-hoz. És nem csak beúszik a szöveg, hanem forgattak pár jelenetet. Ezek alapján tényleg Cillian Murphyvel megy majd a kavarás, mivel a faterjával valami tervről fog beszélni. Na meg Olivia is bekukkant picit.

A Kick-Ass forgatókönyvírója, Jane Goldman azt mondja, hogy nem a második részen dolgozik épp, és kötve hiszi, hogy Matthew Vaughn következő filmje az lenne. Szóval ne reménykedjünk korai folytatásban.

Raimi producere azt mondja, hogy az Evil Dead reboot közel sem olyan halott, mint sokan hiszik. Konkrétan azt állítja, hogy a hónapban már forgatókönyv vázlatba fognak tekinteni. Az egésznek az alapját az adja, hogy Raimi szeretné nagy vásznon látni “a nevet”, mert szerinte kevesen látták úgy. Bruce már túl öreg? Ne már, inkább folytatást.

5 hozzászólás a “Dance Yrself Clean: Mátrix, Con Air 2, Avengers, Tron 3, Kick-Ass 2, Evil Dead reboot” bejegyzéshez

  1. Azért a Kick-ass-es hír szomorú… Félő, hogy Chloe Moretz ki fog öregedni a szerepből. Már most, 1 év után látni a Let me in-ben, hogy mennyit nőtt! Ha sokáig húzzák, nyugodt lélekkel nevezhetik át a karakterét Hit woman-re. :D

  2. Raimi hozza be inkább moziba újra az eredeti Evil Deadet, azt tuti megnézném nagyvásznon :D

  3. A Kick-ass hír kapcsán nekem is ez volt az első gondolatom mint mercenary-nak.
    Azért én várom azt a folytatást, remélem az is odab…, akarom mondani ütős lesz. :)

  4. Az Avengersnek meg igenis Brutkónak kell lennie. De ha belegondolunk mennyibe fog ez(igényes megvalósítás-sok szuperhős-sok harc-sok effekt) kerülni… hát meredek lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.