The Adventures of Tintin-előzetes

A poszterek mellé befutott a trailer is. Az Adventures of Tintin kalandfilm a javából, gyönyörű animációval (azért a repülőgép lezuhanáson még dolgozzanak). Amúgy nem az van, hogy ha élőszereplőkkel csinálták volna, akkor is ugyanezt az oltást kapná, így animációs, komoly kalandfilmként pedig különleges valamennyire? Mondjuk baromi sokba került.

HD a nagyoknak.

human
írta
2011. 05. 17. 13:37
megjelenés
22
hozzászolás


22 hozzászólás a “The Adventures of Tintin-előzetes” bejegyzéshez

  1. Szerintem vérciki ocsmány műanyag CGI.

    Hol vannak a “hagyományos” kalandfilmek? Spielberg miért be Zemeckis mögé a sorba?

  2. Hát ja, arcot nem mutattak egyet se ebben a remek teaserben, pedig ha csak a zemeckis-féle színvonalat sikerül arcanimációban hozni, akkor ott eszi meg a fene az egészet. Ez a félig realisztikus félig animált kinézete a szereplőknek számomra nem sok jót ígér…

  3. az a baj, hogy ezt is moziban kellene látni, mert attól tartok ott ezerszer jobban néz ki, mint itt monitoron. ugyanez volt az Avatarral, moziban egyszerűen más, egy élmény. tévén/monitoron meg csak gagyi gyurma CGI. ja, egyébként tényleg Polar Express, fura egy koncepció az biztos. jobban elmehettek volna a realitás felé, talán. talán.

    mindenesetre azt mondom, sajnálom, hogy Spielberg erre pazarolta az idejét. ez a véleményem.

  4. Miért Malachi van, ami monitoron jobban néz ki mint moziban? :D

    Hát nem csodálom, hogy arcot nem mutattak a teaserben. Még sima gomb szemmel is jobban mutatott volna. :)

  5. A CGI gyönyörű. Szerintem az arcok remekül visszaadják a képregény stílusát. Nem hiányzik ide a realisztikusság.

  6. Nekem ez így most bejön. A Zemeckis féle animációs filmeket nem szerettem, de szerintem ez jobb lesz.

    Amúgy mennyibe került a film? Imdb-n nem találtam erre vonatkozó infót.

  7. Az animációk első ránézésre nem fogtak meg annyira, kicsit PC-s játék hangulata van, viszont a zene tetszett. És a végén, amikor a hajót besodorja a homokdűnék közé az áradat, akkor csak nekem volt Karib-tenger 3 feelingem? : )

  8. Én eddig csak névleg hallottam erről a történetről, de az biztos, hogy ennek az előzetesnek veszett jó hangulata volt és ezt poszterek is ugyanúgy átadják.. Már csak a moziban kell így történnie és nincs is semmi baj. Én bízok a készítőkben.

  9. Hát szerintem ez nagyon gagyi eddig legalábbis(főleg az animáció miatt, ami elég kezdetlegesnek tűnik), az biztos hogy ezután a trailer után nem nézném meg a moziban.

  10. “Miért Malachi van, ami monitoron jobban néz ki mint moziban? :D”

    nem értem a kérdést.

  11. Lassu net miatt nemtudom jó minőségben nézni, de így kicsiben a környezet CGI kurvajól nézki.

  12. Ez teljesen jó, szerintem tökéletes hangulata van. A képregény nekem totál átjött.

  13. Semmi baj nincs ezzel az animációval, sőt még az emlegetett Polar Expressnél is valóságosabban néz ki, legalábbis a környezet mindenképpen, a karakterek egyébként sokkal részletesebbek így első ránézésre, persze enyhe rajzfilmes beütéssel, hogy ne térjenek el nagyon az eredetitől.

  14. Aki erre a cgi-re azt mondja, hogy gagyi az vagy vak vagy vak (animátor vagyok). Megkockáztatom, hogy az eddigi legkidolgozottabb animációs film lesz. Nekem bejön a hangulata is. Az már más kérdés, hogy a sztori is jó lesz e…

  15. Nem gagyi, tökéletes CGI. A technika legmagasabb szintjén elkészített animáció, és mégis tökéletesen élettelen. A Tintin iránti kétségeim csak nőttek ezáltal, nem csökkentek. Mintha kiszívták volna a figurákból a valódi művészi kreativitást, hogy egy-két búvárruhás színészre ráhúzzanak néhány pixelnyi digitális “csodát”.

    Spielberg nálam már ott elbaszta, hogy nem élőszereplős filmet csinált, feleannyiért, mint amibe ez került. A Tintin lehetett volna a XXI. század új Indy-je, az amire generációkkal később is visszatekintenek meghatározó moziélményként. Így viszont csak valami olyan sült ki belőle, amit talán már jövőre leköröz egy jobb technológiával készült animáció, a valódi jelentősége pedig elhalványul Tintinnek.

    Mérges vagyok, mert a kivitelezés vívmányaival temetnek el egy igazán figyelemre méltó kalandhőst és annak izgalmas történetét. Méltatlan az egész :(

  16. symor:
    Csatlakozom a véleményedhez. Én is jobb szerettem volna egy élőszereplős kalandfilmet, de hát ez van… :-(((
    Majd koppan Spielberg egy nagyot…

  17. Az Avatar trailernél is ment a gagyizás, aztán mekkorát koppant Cameron :)))
    Én egyelőre bízom Spielbergben és Jacksonban, olyan sok xart még nem tettek le az asztalra. Illetve ha valaki úgy gondolja, hogy igen, az eleve ne nézzen hollywoodi filmeket.

  18. Szerintem a CGI jól meg van csinálva, a művészi koncepciót lehet esetleg okolni, hogy ez a rajzfilmes élethűség bejön-e valakinek vagy sem. Talán ha a full realitásra mennek rá, érdekesebb lenne, de ezt majd a film végén lehet sztem csak eldönteni. Az animáció a repülőbalesetes résznél tényleg gagyi, azt sookal jobban is meg lehetett volna csinálni, olyan makettesen esik szét a repülő, ennél manapság már sokkal jobbakat látni. Ezzel szemben viszont a karakter animációnál jobbat meg nemigen láttam, a végén a srác arcán egy az egyben látni az érzelmeket. Kíváncsi vagyok milyen lesz, a hangulat sztem tökéletes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.