Az Avengers teaserjének a teaserje

Ez még mindig nem a több hete látható Avengers-előzetes rendes minőségben, hanem csak annak a reklámja, hogy menjünk el a moziba érte. Egy reklámot reklámoz a Marvel itt nekünk, a Captain America végén levő 2 percet.

Gentleman, you are up. Avagy: kell?

Mellesleg ellövik a kapitány sorsát is, szóval aki nem ismeri a képregényt, az semmiképp se kattintson a play gombra!

HD a nagyoknak

21 hozzászólás a “Az Avengers teaserjének a teaserje” bejegyzéshez

  1. Mondjuk ahogy láthattuk a teaser sem fog sokkal többet mutatni, de akkor is: ez ÁLLAT lesz! :D

  2. Túlságosan rákészültem erre a videóra és nem volt benne semmi, de azért a teaser tuti odab..sz majd. Na meg a film is. :)

  3. Chris Evans-t még nem láttam ennyire izmosnak:O megszoktam hogy minden kidolgozott rajta, de sosem volt még ilyen válla meg háta…elképesztő! Jópofa mikor Tony megpaskolja Thor karját:D

  4. ennél most elmaradt a libabőr, ami viszont a kamerásnál minden egyes alkalommal megvan. biztos a zene, meg a képek üteme miatt, de az sokkal hatásosabb számomra. jujdevárom, hogy kiadják rendes minőségben is! :)
    bár tudok rendesen angolul, még mindig nem értem, mit mond tony thornak, amikor megpaskolja a karját.. tud valaki segíteni? :)

  5. Fó: Én se értem pedig én is kíváncsi lennék rá mert thor meg ironman között amúgy is feszültség van abból kifolyólag hogy míg az egyik nagyon a technológiára alapul míg a másik főként varázslatra!

  6. kay, tükör, köszi! így mostmár értem, miért thorral zárják a teaser teaserjét :)

  7. Jó, hogy Thor-nak hosszabb lett a haja, viszont kár hogy lemaradt róla a páncéling. Ha az ultis kinézetére hajaznak, akkor meg hagyják el a köpenyt itt és akkor nem kell a páncél sem. Kapitány második világháborús rucija jobban tetszett. Ettől függetlenül iszonyat várom. :D :D :D

  8. SPOILER

    Elvileg Loki.De azt is emlegették egyes fórumokon hogy az elején Hulk is gonosz lesz Loki irányítása alatt! Mint ahogyan a Thornak a stáblista utáni jelenetében is látható ahogy a professzort irányítja!

  9. És valaki tudna adni egy helyzethez illő, normális fordítást a “got a mean swing”-re? Mert nem hiszem, hogy Tony egy “átlagos hintát” ajánl Thor-nak. (google fordító bahh)

  10. HP előtt adták a moziban az előzetest egész hangulatos lett, felkeltette az érdeklődésem.

  11. “durva lendítésed van” gondolom arra érti, hogy jó alaposan meg tudja küldeni azt a pörölyt (vagy bármi mást :D)

  12. sziszi: nézd a HD-t, ott meg tudod állítani annál a képnél. Amikor nagyon gyorsan pörögnek a képek a videóban, annál a résznél lehet látni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.