The Grey a felnőtteknek + The Dark Knight Rises

Na még egy Grey trailer, ha eddig vártuk a filmet. Továbbra is város, de az újabb és újabb előzetesek már nem hoznak igazi lelkesedést.

És ha már egy Liam Neeson film, akkor az is ma érkezett, hogy a színész megerősítette: másfél órát volt a The Dark Knight Rises forgatásán, de semmit nem árultak el neki arról, hogy azon a rövid jeleneten kívül mi történik a filmben. Ezek szerint lesz egy cameo az első rész főellenségével.

[a trailert közben törölték]

12 hozzászólás a “The Grey a felnőtteknek + The Dark Knight Rises” bejegyzéshez

  1. huhu kemény lesz a grey!! batmanben meg remélem lesz egy csomó flashback, amikben a gonoszokra emlékezik vissza. pl. riddlert, pingvint, clayfacet szívesen megnézném. reménykedem :)

  2. Tudva , hogy Nolan ódzkodik a fent le irt(Pingvin és Clayface),a realitás talajától (lássuk be) távol álló karakterektől,kötve hiszem. :)

  3. Egyre jobban tetszik a grey.

    Viszont ezt a “város” baromságot abba hagyhatnád, mert rendkívül idegesítő. Kb. az omlósszal van egy szinten…

  4. SPOIIIIIIIKLLLLLLLLLEEEEEEERRRRRRRRRRezek

    Grey-el az a gond, hogy marhára ellövik az összes dolgot a trailerben. Mondjuk nem is sz@roznak a filmben, 10 perc sem telik el és már le is zuhannak, utána jön a műfarkasok támadása, kajakra mű az egész, vannak pillanatok amikor inkább röhög az ember, mint sír. Nem lenne ez rossz, tényleg nem áll meg, a lezuhanás után sem sokat tökölnek, viszont a végére valami hihetetlen romantikába csap át a dolog, a lassítások, meg nézem a fényképeket dolog nem kellett volna bele, Igazából a folyónál már megtörik a lendület. Erős közepes film, de volt már jobb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.