Year of the Spider?

Akkor idén 8-nál több mászik a szátokba alvás közben. Amúgy meg so-so trailer után ilyet mondani, amikor jön egy bizonyos denevér is, ha már képregény. Meg Avengers. Meg Ghost Rider 2huhuhu.

human
írta
2012. 02. 11. 03:02
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Year of the Spider?” bejegyzéshez

  1. Nem akarok kötekedni, de a “Year of the Spider” nem a képregény 50. születésnapjára értik? De lehet csak elromlott a “szarkazmus” érzékelőm.

  2. Nagy képregény fan vagyok, de ez akkor is erős kijelentés!Várom a Spidert, de a Batman&Avangers kombó tavasszal megeszi!Már csak azért is mert a dark knight trilógia befejező részéről beszélünk…:D

  3. mondjuk tény, hogy a MARVEL idén belehúzott rendesen, Avengers, Ghost Rider 2, Spidey…
    Van valami, amit kihagytam? :D
    De nálami mindenképpen az Avengers meg a TDKR a legvárósabb…

  4. annyi még, hogy arra kíváncsi leszek, hogy lesz e a Spidey stáblistája után valami jelenet esetleg Fury ezredessel… :)
    Egy Civil War felvezetőnek tudnék örülni… :)

  5. bokesz: Fury biztosan nem lesz, mert a Pókember a Sony tulajdonában van, míg az Avengers karakterek a Marvel Studios tulajdonában. Azért rebootolják most a történetet, mert különben a Sony elvesztette volna ezeket a jogokat.

  6. és ha a sony elbukja a jogokat akkor még ebben az évtizedben láttunk volna avengers-spider combot moziban(persze ha lesz 2.része és nem bukik,de ezt én kizártnak tartom)
    de rossz is lett volna nekünk

  7. Lehet hogy megegyeznek mármint a Sony és Marvel..Hallani lehetett ilyen pletykát hogy az Avengersbe befér majd Spidey is. Volt egy ilyen pletyka. A film trailer alapján nem s-so hanem sokkal jobb mint az előzőek. A levetített 8 perc amcsiban azt írták nagyon ígéretes volt. Remélem így is lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.