Jack Reacher-előzetes

Na lássuk, hogy Tom Cruise mennyire felel meg Reacher szerepére a One Shot könyv feldolgozásában. Akcióthriller lesz Christopher McQuarrie-től, őt a közönséges bűnözők kapcsán ismerhetjük.

Elég faszának tűnik, de minimum a trailer jól van összerakva ezzel a zenével (Young Men Dead mindig állat, engem anno itt kapott el). A főszereplőnek nincs vesztenivalója, pont ezért kell félni tőle.

human
írta
2012. 07. 03. 19:07
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Jack Reacher-előzetes” bejegyzéshez

  1. Bejövős, csak hát mégis, TC-t még mindig nehéz badass-nek elképzelnem… Aztán mondjuk a Collateralban sem volt rossz. Ja és hát a kocsi hangja… na igen.

  2. Cruiset elég fura ilyen kemény legénynek. A Collateralban más volt, mert ott jórészt lövöldözött, de mikor verekednie kell, akkor mindig az jut eszembe mikor 20 kilós csajokat akarnak eladni akciósztárnak.

  3. A Jack Reacher-es könyveket imádom, nagyon jók. Megvan vagy öt rész belőle és csak ajánlani tudom őket. (akármelyiket el lehet olvasni, a főszereplő személyén kívül nem igazán kötődnek egymáshoz)

    És Tom-ot is bírom, mint színészt is, meg a filmjeit is.

    DE….

    Jack Reacher egy ex katonai rendőr, aki megjelenésileg két méter magas és 120 kiló tiszta izom. Egy igazi badass csávó, aki simán szanaszét üt/tör mindent/mindenkit, ha a helyzet úgy kívánja. Ráadásul mind a megjelenése, mind a testi ereje eléggé nagy hangsúlyt kap az összes könyvben.

    Szóval innentől kezdve Tom, mint Reacher…. hát
    majd meglátjuk.

  4. Nem olvastam a könyveket. De pl Bruce Lee 1cm el volt kisebb mint Tom Cruise. Azt hiszem, hogy ő meg bebizonyította, hogy alacsony ember is helyre tud tenni bárkit. Ez most nem kötekedés akar lenni csak nekem pl nem jelent problémát, hogy ő játssza a főszerepet.

  5. Vagy Ryan Gosling sem éppen egy Bob Sapp testalkatú valaki. Mégis hihetően játszotta a szerepét a Drive ban.

  6. TC erre a szerepre kb. olyan, mint az In Bruge-t Erőszakik-ra fordítani…. szánalom.
    persze, aki nem olvasta egyik könyvet sem, annak biztos kevésbé zavaró

  7. Egyetértek azokkal akik aggódnak a szereplőválasztás miatt. Lee Child eddig 15 Jack Reacher könyvet írt, egyik jobb mint a másik. A Paramount jó eséllyel indíthatna egy ütős (szó szerint !) franchise-t, és egy kevésbé ismert, de a regénybeli főhősre jobban hajazó arccal legendát teremthetne. Ez a baj ezekkel a csúcsrajáratott sztárokkal hogy egy idő után már nem tudnak kibújni a róluk kialakult imidzsből. TC egy alacsony, sportos, fiatalos szívtipró, a regénybeli Jack Reacher pedig középkorú, unott és cinikus, slampos nagy melák, akiről hamar kiderül hogy lever bárkit aki beszól neki, de arra csak fokozatosan ébredünk rá, hogy az esze is vág mint a borotva. A délutánt azzal töltöttük a srácaimmal hogy próbáltunk találni jobb színészt JR szerepére – ötleteink (a teljesség igénye nélkül): Ron Pehrlman, Jeff Bridges, esetleg Stallone vagy Statham, Michael Madsen, Russel Crowe,de leginkább Ving Rhames, The Rock vagy Hulk Hogan kicsit lepukkantva arcilag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.