The Last Stand-előzetes

Mit lehet azon kívül mondani, hogy Arnold újra akciószerepben. lássuk, hogy miképp akadályozza meg a Mehikóba szökést. Főleg, hogy a szabadnapján zaklatják.

HD a nagyoknak.

human
írta
2012. 08. 16. 21:11
megjelenés
26
hozzászolás


26 hozzászólás a “The Last Stand-előzetes” bejegyzéshez

  1. Arnold öreg már, de azért még mindig badass. Meg milyen mellékszereplők kerültek bele… Így elsőre nem rossz.

  2. Húú, de utálom az akcentusát. Ezért is nézek mindig Schwarzenegger-filmet szinkronosan.

  3. Azt a gyökér Knoxville-g*cit mi a f*sznak kellett berakni a filmbe ? Büdös k*rva anyját azt.

  4. vajon a 10 éves kimaradás,vagy csak simán arnold “badass-sága” miatt ilyen jó ez az egész trailer? egyszerűen most kell,hiába öreg már és nem egy terminátor (az ajtón beesés jó önkritika/poén)

  5. Kövezzetek meg de nekem nagyon bejött!
    Szerintem nem lesz gond ezzel a filmmel.

    Szinkron ügyileg: Ezerrel imádkozom,hogy ne, ismétlem NE! Reviczky Gábornak adják a szerepet! Bírom őt, mint színészt,sőt régebben még szinkronszínészként is, de amit most művel az már dög unalom. Ugyan azon a “maffiásan elmélyítem a hangom mert ez badass” hangon szinkronizál minden filmet.

    Szóval Gáti Oszkárt a népnek, de tőle is annyit kérnék,hogy egy kicsit fiatalosabban nyomja a dolgot. Tudom,hogy ő sem fiatalodik már de ha a Szupercsapatnál megtudta oldani akkor itt is sikerülne. :)

  6. Megmondom őszintén, én inkább valami thriller-félére számítottam mintsem akcióra, így azért meglepődtem, meg picit le is fittyedt a szám.

    Badass-ebb lett volna, ha pl. csak sétál a kib. nagy stukkerével, szúrósan néz, meg egysorosokat oszt negyedóránként.

  7. Nem hiszem el, hogy Arni még mindig németül beszéli az angolt. Sztem otthon normálisan beszél, csak idegenek előtt nyomja így. Nem mintha baj lenne, én imádom hallgatni. :) (A filmjeit meg nézni, bár ez valszeg ki fog maradni, mert elég unalmasnak tűnik.)

    Remélem, még egy sci-fi főszerepet azért elvállal mielőtt végleg szögre akasztja a gatlingot.

  8. Ez a trailer jobban bejön, mint a Stallone-s filmé. Jó lesz az is, de szerintem ez ütősebb lesz.

  9. ühm. nemtecc, de szinkronnal tuti jobb lesz. aztán remélem valaki megajándékozza egy kicsit normálisabb szereppel is még, ha Clint Eastwoodnak sikerült vénségére is badassnek maradnia, Arnold is megérdemelné, hogy ne csináljanak belőle bohócot.

  10. Remélem egy igazi, hamisítatlan akciófilm lesz, amiben Arnie mindenkit leolt, lenyom és a végén nyugodtan megreggelizik. :-)A trailer pedig nagyon ott van. Igazi old-school! Várós a film!

  11. Ez Terminátor 2 robotok nélkül: helikopterből gatlingozás, shotgunnal nyomulás, ajtókon való átlökés üvegtöréssel… :D

  12. Könnybe lábadt a szempillám! Visszatérés a 90-es évekbe, a lehető legjobb értelemben!

  13. Hát nemtom… Szerintem egyedül Clint Eastwood tudott méltósággal megöregedni és más irányba vinni a filmjeit. Nem kéne ezt az akciózást már annyira erőltetni. Ettől függetlenül persze nézős.

  14. Clint Eastwood teljes más kategória, mint Swarczi. Ő már több, mint 30 éve rendez is, nem csak színészkedik. Meg teljesen más stílusú filmekben szerepelt és vett részt tevékenyen. Swarczi főleg “akció”-sztár, Eastwood meg drámában és krimiben erős.

  15. Wittgen.
    Eastwood persze, hogy más. Ő színész. Azért a Dirty Harry sorozat, pl. színtiszta akciókrimi.
    Inkább az itt a probléma, hogy Swarci nem bántóan jó színész. Nyilván a filmjeibe nem is kellett sokat teljesítenie, eladta magát a kinézete, de ez idős fejjel kevés lesz. Eastwoodnak meg az öregkor hozta meg az Oscarokat. Tényleg más szint.

  16. Szerintem az mindent elmond, hogy fokozatosan mosolyodtam el, ahogy néztem a trailert. Jó volt, na!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.