10 hozzászólás a “A Good Day to Watch a Featurette” bejegyzéshez

  1. azért mennyire fura, hogy Moszkvát mond a fazon az elején…tisztán hallatszik a vágás és is az utódub. ennyire gáz lenne Budapest, vagy ezt máskor is így csinálják? a film imázsa miatt?

  2. Én meg azt nem látom, hogy az előző mitől volt olyan borzalmas… Bár ízlések és pofonok… Nekem speciel a DH2 nem tetszett…

  3. Csiki azért volt borzalmas mert a címet leszámítva semmi olyan elem nem volt benne ami jellemző lenne a DH filmekre. Se vér, se káromkodás csak egy kiherélt McClane akinek még a híres szlogenjét is kiherélték.

  4. az előző tényleg nem volt egy jó dobás, és félek ettől a moszkvai helyszíntől is kissé. ezzel párhuzamosan viszont rohadt kíváncsi vagyok, hogyan rombolják le a várost (utcát) ahol élek.

  5. G69 – nagyon szemfüles vagy, de épp ez az. “I’m in (vágás) Moscow (vágás vége) filmig Die Hard, with Bruce Willis.” eredetileg Budapestet mondott, csak utólag rávágták a Moszkvát. minek? mindegy.

  6. Nem volt gond az előző Die Hard-al. Lehet nem káromkodott és nem volt annyi vér.
    Mégis megvolt az a tipikus Die Hard hangulat, iszonyat látványos volt, és tetszett ez a eljárt felettem az idő hozzáállás McClane részéről.
    Nálam is a 2. rész a leggyengébb, bár még az is magasan jobb nagyon sok akciófilmnél.
    Nálam iszonyat várós a film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.