34 hozzászólás a “1 perc 43 másodperc” bejegyzéshez

  1. Inkább rakná át a premiert Nolan mester
    nyárra és nem kéne jövő novemberig
    szenvednünk…

  2. vajon nálunk is leadják? Amúgy fogalmam se volt, hogy már ilyen állapotban van az a film :)

  3. Azta… A Hobbit kétségkívül az idei legvárósabb film. És akkor plusz még Interstellar előzetes is lesz, ami legalább olyan várós (mármint csak az előzetes.:D) Áááááá NOLAN!!! Remélem odab*szod megint!!!

  4. tudtommal így szokott lenni, hogy a legelső előzetesek (elő-elő-előzetes) kb egy évvel a premier előtt szokott lenni, persze nem minden filmnél, de ilyenek szinte semmit se mutató dolgok, de azért nolan csak mutat egy jól odab*szósat hogyha már bevállalja. :D

  5. A Hobbitot én kb annyira várom, mint a halált :D
    De ez egy érdekes fejlemény, majdnem egy teljes hosszú trailerrel nyitnak?

  6. A Superman filmre is azt mondták 5 hónappal a bemutató előtt, hogy az év filmje lesz, aztán láttuk,hogy mi lett belőle.

  7. MT90
    csak az nem Nolan munkája volt te ökör. ebben meg mindent ő csinál, és amit csak ő csinál az csak jól sikerülhet. remélem láttad az Eredetet például és azt ne mondd az se jó film.

  8. Majd akkor megnézzük a Hobbit bevételi adatait, hogy az idei filmek közül melyik lesz képes verni őt… az, hogy nem tetszik neked v te nem várod (mellesleg annyira én se voltam elszállva az előző résztől, a LOTR színvonalát nem közelítette meg) de még így is a legvárósabb. Vagy szerinted melyik film fogja akkor verni az ideiek közül? De szerintem erről kár is beszélni, itt most az Interstellar-ról van szó. Az viszont a legvárósabb lesz jövőre. :) A Man Of Steel-t pedig nem Nolan rendezte.

  9. Hát, az Inception első teaseréből ítélve nem sokat fogunk látni :D Legjobb tudomásom szerint nemrég kezdődött a film forgatása, szóval valószínűleg kb. lóf*szt fognak mutatni a filmből.

    Stúdiók logója
    From Christopher Nolan
    Közeli snitt egy színészről
    (Közben titokzatos zene a háttérben)
    Director of the Dark Knight Trilogy
    Snitt az űrről
    (A zene a háttérben erősödik)
    Comes a baffling science-fiction masterpiece
    Snitt egy űrhajó valamilyen részéről
    BWAAAAAAM
    Színészek neve
    BWAAAAAAM
    Nothing can prepare you for…
    BWAAAAAAM

    INTERSTELLAR

    Vége.

    Ha ennél többet kapunk, megeszem valaki kalapját.

  10. Nolan az egyik legtúlértékeltebb rendező jelenleg. Egy igazi mágus. Az egyik kezével: szükségtelenül túlbonyolított történeteket mesél, csilliárdnyi logikai és történeti bukfenccel – míg a másik kezével: biztos kezű rendezéssel és lenyűgöző praktikus effektekkel eltereli a figyelmedet, arról a csilliárdnyi logikai és történeti bukfencről. Nem is beszélve arról, hogy minden egyes női karaktere egy hatalmas nagy nulla, még mindig nem tudja rendesen használni a CGI-t, ráadásul még hülyének is néz néha. Nolan, nem Jézus második eljövetele. Csak félig. Azért ne szarjuk már össze magunkat, ha lehetséges!

  11. Én azt nem értem, hogy miért van minden egyes Nolan-es posztnál valaki, aki elkezdi fikázni őt meg, hogy mennyire túlértékelt. Nyilván nem szeretheti mindenki, mint ahogyan pl Tarantino-t sem, ennek ellenére mindketten óriási rendezők, ez tény. Ha ezzel nem értesz egyet Bad-joe, akkor nem kell idejönni. Keresd ki az Alkonyat posztokat és istenítsd te meg azt a rendezőt, semmi gond. :) Majd még mindjárt te mondod meg, hogy kit szeressünk, meg kit ne.

  12. chucky: +1

    “még mindig nem tudja rendesen használni a CGI-t”

    Nolanről lehet tudni, hogy nagyon kevés cgi-t használ. Most nem azért, de mutass már rá, hogy melyik filmjénél lógott ki szted annyira a cgi.

  13. az új Batman tetszett. a TDK-tól leteszem a hajam a mai napig is, kb. hibátlan. az Inception egy rossz blöff. a harmadik Batman kifejezetten rossz. hát, elég ellentmondásos na. ettől függetlenül nagyon várom az Interstellart, van esély rá, hogy akár jó is lehet.

  14. Bad-Joe: mégis van akkora ereje, hogy minden egyes Nolan-poszthoz megfogalmazz egy regényhosszúságú ellenpropagandát… Én ha valakit nem szeretek, vagy valami nem tetszik, szóra sem méltatom, mert nem érdemli meg…

  15. Látom az első néhány sornál senki sem jutott tovább. Jellemző. Szerintem, mint forgatókönyvíró, Nolan, eléggé gyenge. De mint rendező, nagyon-nagyon tud. Ez valahogy nem jött át? Csupán fel szerettem volna hívni a figyelmet, a gyengeségeire. Mert van neki bőven. Csak vegyetek egy mély levegőt, hátráljatok néhány lépést, és nézzétek messzebbről a képet.

    reepater aka Zsírfeka

    Nem lóg ki a CGI sehol, csak stílustalanul használja. Olyan, “csak essünk már túl rajta azt’ jóvan!” – hozzáállással.

  16. Bad-Joe: kérlek, mondj egy olyan rendezőt, aki szerinted a legjobb. A következő hozzászólásomban meg én is találok 1000 hibát benne, és mondjuk én még lehet, hogy alá is támasztom neked, nem csak úgy a levegőbe beszélek. Azért meg, mert nem értettél meg egy filmjét, ismételten téged minősít. Mondom, maradj az Alkonyatnál akkor, jobban jár mindenki. Nem muszáj Istenítened őt, te dolgod, de miért akarsz meggyőzni minket a saját véleményedről? Leírtad, ok, viszlát.

  17. Bad-Joe: elég ellentmondásos az amit mondasz. Ha már a forgatókönyv nem működik egy filmben akkor az egész nem működik, nem tudom hogy szűröd ki azt, hogy akkor jó rendező, mert rendezőtől függ, hogy a forgatókönyv hogy kerül vászonra. És fura fickó lehetsz, de kinek ez kinek az én megértem, de Nolan pedig nagyon durva dumákat ír meg forgatókönyvbe, amiket utólag is sokat emleget az ember(főleg Joker karaktere). Ezek után már én is kíváncsi vagyok mint sokan írták, hogy akkor neked mik jönnek be?:D

  18. Ok.

    Rabid Nolan fanboyism is bad, and you should feel bad!

    chucky

    Hogy jön ide az Alkonyat ennyiszer? Titokban fan vagy, vagy mi? Ha igen, akkor nyugodtan kijöhetsz ám a szekrényből! Nem gáz. Amúgy, bár innentől kezdve hiába is írok bármit, csak még mélyebbre ásom magam ebben a gödörben, szerintem értem Nolan filmjeit. De én kérek elnézést, hogy vettem egy mély levegőt, hátráltam néhány lépést, és elemeztem bennük ezt-azt. Belekérdeztem ebbe-abba.

    zo

    A “stílus a tartalom felett” kifejezés, az mond valamit? Nolan is beleillik pontosan abba a kategóriába, mint: Guillermo del Toro, Joseph Kosinski, és Tim Burton. Jó rendezők, eltérő és kiemelkedő vizuális stílussal, de az, amit írnak, az legtöbbször erősen sántít.

    Nem akarom ráerőszakolni senkire a véleményemet, csupán böki a csőrömet az ilyenfajta elvakult fanatizmus. Ilyen az internet. Megoszthatod másokkal a szaros véleményedet. Hát én is megosztottam másokkal a szaros véleményemet.

  19. Bad-Joe: alanyi jogod leírni a véleményed, ezzel nincs is semmi gond. Csak azt nem értem, hogy miért jössz a Nolan-es poszthoz, ha Te csak a hibákat látod a rendezőben. Erre írtam, hogy akkor máshova is mehetsz. Én se megyek el egy rap koncertre, hisz nem szeretem azt a zenét. Maradjunk annyiban, hogy szerintem a jelen kor egyik legmeghatározóbb rendezője, és nagyon durván érti a dolgát, ez tény. Biztosan vannak hibáji, mint ahogyan mindenkinek. Ettől függetlenül azért elég jól érti a dolgát, elég megnézni a bevételi adatokat, a kritikákat, az imdb-, a rottentomatoes-t stb. Oké, tudom, semmit nem érnek ezek az infók, na de azérét VALAMICSKÉT mégis csak, nem gondolod? Amiket pedig leírtál, hogy miért nem jó rendező, egyszerűen nem igazak.
    “Nem lóg ki a CGI sehol, csak stílustalanul használja. Olyan, “csak essünk már túl rajta azt’ jóvan!” – hozzáállással.”
    Amikor ilyeneket írsz, az meg már a ló másik oldala. De te biztosan jobb értesz hozzá. És mégegyszer. Kérlek, írj már egy olyan rendezőt, aki a jelen kor legjobbja. Tarantino, Arronofsky, Lars von Trier, Danny Boyle, nekem mindegy. Az ő filmjeikben is van hiba, mégis kiemelkedőek mindannyian.

  20. Oké. Igazad van. Tényleg átestem a ló másik oldalára. Nem voltam fair.

  21. TDKR elég nagy szar volt, azt kell mondjam. Remélem ez azért jobb lesz. Majd megnézem a trailerst és ha tetzsik, majd enyhe várakozással vrom majd a filmet.

  22. Én biztos vagyok benne, hogy nálunk nem lesz a Hobbit előtt előzetes. Ha jól emlékszem, akkor ez már a TDKR esetében is így volt!
    Nekünk sajnos marad az online premier hétfőn, vagy aki nagyon nem tud várni, annak a kamerás verzió Youtube-on!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.