Transcendence rendesen: Depp a gépbe megy!

A mesterséges intelligenciák következő lépcsőfoka, amit egy eléggé agresszív szervezet igyekszik megakadályozni. 2014 nem a sci-fi éve, de vélhetően lesz pár nagy durranás a stílusban. Például az alábbi darab.

Főbb szerepekben: Johnny Depp, Morgan Freeman, Rebecca Hall, Kate Mara, Cillian Murphy, Cole Hauser, Paul Bettany.

Áprilisban!

34 hozzászólás a “Transcendence rendesen: Depp a gépbe megy!” bejegyzéshez

  1. depp a gépbe megy én meg a moziba! ittvan már? rendezőre kíváncsi leszek mit alkot mivel eddig nem rendezett imdb szerint de viszont batman inception filmeken meg dolgozott :)

  2. Nem volt kicsit sok ez a trailer? Egyébként faszának tűnik, meg örülök, hogy Deppet újra rendes moziban is láthatjuk. Engem sose zavartak a történetmesélős előzetesek, de ez most egy kicsit mintha több lenne a kelleténél.
    Amúgy város, de nagy.

  3. Deep-et nem szeretem és akkor még finom és nőies voltam. A téma viszont jól hangzik, így bepróbálom.

  4. Szerintem is sok volt a trailer, de muszáj volt végignézni. Remélem a premierig elfelejtem a képsorokat.
    A rendező stílusán nagyon látszik, hogy Nolan-filmeken dolgozott eddig, teljesen olyan a hangulata, képi világa, de még a cast is. Jó lenne, ha nagyon robbantana a filmmel és lenne még egy saját ötleteit megvalósító hollywood-i – nagy pénzből dolgozó – rendező a kevés mellett.

  5. Nem is emlékszek mikor borzongtam utoljára ennyire trailertől, ez nagyon szupernek tűnik első körben, a téma is meg úgy az egész.

  6. nna ez érdekes lesz!
    sajnos kissé maradi gondolkodásmódom van, kimondottan aggódva figyelem a mesterséges IQ és robottechnológia ilyetén fejlődését. jobb felkészülni alapon megnézzük :D

  7. Mostohán bántak a témával korábban sokáig (a t2 óta?) úgy hogy még depp se tarthat vissza. De valszeg nem mozis lesz mert olyan robocop remake beutése van, úgy hogy majd otthon hdben, esetleg ha jókat írnak róla.

  8. Abszolút frigiditással viszonyulok az MI-láz és az ember összeolvadása gép vágy iránt. Ettől függetlenül meglesem a filmet, hogy újabban hogyan közelítik meg a témát. Ez a kor most ezért lelkesedik, és nagyon kevesen tudnak/mernek elszakadni ettől, mert jelenleg ez izgatja a legtöbb kutató, sf rajongó fantáziáját. A trendek jönnek és mennek.

  9. Mioma:Inkább ez a témakör izgassa az emberek fantáziáját mint a ratyi csillogó vámpírok….

  10. Az lesz majd a csavar a végén, hogy igazából Rebecca Hall karaktere halt meg, és Johnny Depp töltötte fel az ő agyát
    a gépre, és minden, amit a filmben látni fogunk az lesz, hogy
    hogyan próbálja meg ezt feldolgozni/ elfogadni a nő. :)
    Vagy mittomén, majd a film végére kiderül. :D
    Én tuti megnézem.

  11. Még jó, hogy Depp tudata Depp (halott testének) hangján szól a gépből, így a rajongói is azonnal megismerhetik :)

  12. Sztem jól kezdődött a trailer de nagyon hatásvadász és buta lett a végére. Nem hiszem, hogy ez jó film lesz, pedig szeretném ha az lenne. Nagyon érdekel az AI téma.

  13. Nincs olyan tudományos téma, amit Morgan Freeman ne tudna majd megmagyarázni a közönségnek érthetően. Ezért majd megint kap egy jutalom pöttyöt az arcára :P

  14. Annak ellenére hogy már a trailer alapján látszi, Hollywood-i módon megalomán és valóságtól elrugaszkodott, a téma szerintem baromira aktuális és valójában már most is feszegeti a mesterséges intelligencia, robotika ezeket a határokat, ha még nem is ilyen mértékben. Jó lenne egy komoly, nehéz, elgondolkodtató filmet kapni ebben a témában ezáltal a film által…

  15. Nem igazán értem miről szól, szerencsére benne van Morgan Freeman majd ő elmagyarázza

  16. gondolom az lesz hogy a tudása miatt rájön arra hogyan kapcsolódhat a valósághoz és hogyan használhatja fel a többi fajta energiát is, emiatt gyakorlatilag istenné válik, aztán valami béna értelmetlen megoldással majd elpusztítják hogy méltóak legyenek az ostoba filmekhez

  17. Annak ellenére, hogy szeretem az ilyen filmeket, ha nem tudnak semmi pluszt nyújtani az alapötlet mellé (ember->gép->sajátszándékvilághatalomratörekvésgonoszleszközbendemégse), nem tudnak különösebben lázba hozni.
    Sok ismerős, kedves arc, de engem egyelőre nem izgatott fel.

  18. Az ilyen filmekben azt imádom, hogy mivel rettegek az ilyen jövőbeli mesterséges intellingencia találmányoktól, nem lesz nehéz beleélni magamat C: Már most látom, hogy ez a gondolatsor vonul majd végig az agyamon a film alatt: “Há’ ez meghalt, vanilyen, deszomorú, hémitcsinálsz, necsináld, né’má’meg gonoszlett, ezkellett, nemmegmondtam, pusztuljon, deerőslett, tiakartátok, na csak sikerült b*meg”

  19. A film várós lesz….De kezd zavarni hogy az öreg Freeman minden filmben benne van. Szeretem nagyon, de hogy már évente 4-5 filmje van…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.