18 hozzászólás a “Hivatalos kép az Interstellarból” bejegyzéshez

  1. Ezek szerint a holdraszállást és az Apollo-programot is érint a sztori? Vagy Matthew csak elhozta otthonról a kedvenc játékát? :D

  2. film készítése közben elég nagyot változott a fekete lyukak elmélete. Bár gondolom, Nolant ez is hidegen hagyja, ahogy eddig bármi más.

  3. Azért érdekes hogy még mindig kb 0 dolgot tudunk filmről mégis mennyire várják. Jó jó tudom hogy Nolan de mégis…

  4. ProfWilliam: Szerintem teljesen indokolt, hogy várjuk egy olyan filmkészítő új projektjét, aki előtte letette az asztalra a Mementót, a Tökéletes trükköt, a Sötét lovagot és az Eredetet.

  5. Nekem Nolan eddig mindig hozott egy bizonyos szintet a filmjeivel, az alá nem nagyon ment. Így persze, hogy várom ezt is, mert Hollywoodban nagyon kevés rendezőt tudnék most hip-hop mondani, akinél nincs minőségromlás filmek terén.

  6. reepater aka Zsírfeka,

    ilyen rendező még talán Tarantino, Scorsese, Wes Anderson, a Coen tesók, az ő filmjeiket a bejelentések napjától várni szoktam

  7. reepater aka Zsírfeka

    A Dark Knight Rises azért egy kicsit elmaradt a színvonaltól, legalábbis forgatókönyv terén. Amúgy persze szeretem én is…

  8. Az elsőverziós szkript kikerült a netre, és az alapján biztos nem lesz rossz.

  9. Év legvártabb filmje egyértelműen.
    Nolan & Tarantino filmekért élek-halok.

  10. “Nolan a jelenlegi kor legjobb rendezője…”
    És ez sajnos sokat elmond a korról…

  11. Nolan tényleg jó, de nem kell istencsászárrá koronázni.

    Fincher, Paul T. Anderson, Coenék, Alexander Payne, Scorsese, Tarantino (bár, itt van már egy kis önismétlés) legalább hozza azt a szintet, mint Nolan. Az más kérdés, hogy a Vérző olaj, az Inside Llewyn Davis vagy a Nebraska idehaza (meg úgy en bloc) nem örvendeznek akkor hypenak, mint Nolan filmjei (instant!).

  12. Nyilván minden Nolan-el foglalkozó bejegyzés alatt van néhány fikázó, ez olyan mint egy-egy jó és népszerű zenekarról szóló cikk… Hisz egyediek meg műveltek csak ezáltal lehetnek!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.