18 hozzászólás a “Godzilla őszintén” bejegyzéshez

  1. Csak most esett le teljesen, hogy ez a film milyen nevetséges volt. Szánalom. 4/10-et nálam aligha üti meg.

  2. Olyan szinten szegyentelen fanservice volt ez a film h az átlag néző csak fogta a fejet.Ez szerintem egy tulhuzott összecsapott bullshit volt amit csak a hardcore fanok elveztek mert meg vegre ujra kover volt a gyikjuk.:P

  3. Ken Watanabe tényleg úgy viselkedett mint akit az elején jól fejbe vágtak majd film további részében gyakorló amnéziásként gyermeki ártatlansággal csodálkozott rá a világra.

    Vagy esetleg minden jelenet előtt elszívott egy tonnányi füvet.

  4. Mindent telibetalált (sajnos), DE még ennek ellenére is baromi sokat kellett rá várni, és végre kaptunk Godzilla filmet – így nem tudom utálni.

  5. Olyan nagyon szar nem volt ez a film, ahogyan mindenki próbálja lehúzni.
    Tény, hogy vannak hibái, de nekem akkor is tetszett.

  6. Azért hihetetlen, hogy a film megnézése után is megnézem a film előzetesét (ami 32 milliónál jár már a youtubeon, azért ez egy előzetes esetében szerintem rekord) és még mindig beleborzongok, annyira jó. A film meg egyszerűen továbbra is nagy költségvetésű Asylum filmnek felel meg. Ajánlom mindenkinek amúgy rögtön ez után a Megashark vs Giant Octopust. A két film stílusa között (főleg a hajókon való eszmecseréknél) nem nagyon fogtok különbséget felfedezni.

  7. Haverjaimmal tanakodtunk hogy mit nézzünk 600 forintért, én a Holnap Határát szerettem volna(már láttam, de hát az egy jó film) vagy ezt a szart, hát sajnos 2-1-re vesztettem…El nem tudom mondani mennyire nem érte meg a pénzt és a film végén ők is megbánták…de most komolyan, egy olyan Godzilla filmet készíteni amiben 1 óra után láthatjuk először magát a “főhőst” és persze élősre azt sem teljesen. A film végi zúzás persze fasza volt, de az max 20 perc, előtte volt majdnem 2 óra szenvedés.

  8. 90% fölösleg 10% godzilla kb. ezt sugalja az ittlátott kis videó is ami megegyezik a teljes filmmel.

    A kis videó jól érzékelteti hogy a tökfölösleges emberi szállal aminek semmi értelme a sztori lényegét tekintve … van telizsúfolva a film töltetléknek…

    Aki azt mondja erre a filmre h jó az fejtse már ki bővebben is, mert én vhogy nem tudom felfogni hogy mi volt jó a filmben.
    A film végi 20 perces zúzást kivéve…

    De attól hogy a végén van egy jó akció maga a teljes film még egy rakás sz@r marad. Nagy volt a várakozás sokan is várták ügyesen marketingeltek ezért lett ekkora a bevétel.

    Bízva abban hogy a 2. résszel hátha felülmúlják az elsőt (ami sztem nem lesz nehéz) arra is elmegyek :)

  9. gyenge, nagyon gyenge ez a film. aki meg azt mondja, hogy jó, olyantól még nem is láttam más érvet azon kívül, hogy visszaadja a régi hangulatát meg blabla. hát ha tényleg ez a helyzet, akkor az csak azt bizonyítja, hogy az eredeti is egy unalmas, érdektelen bénaság volt. filmélményként a 98-as sokkal jobb volt szerintem. az a film szórakoztató. ez meg nem. sry

  10. A film ami majdnem annyira megosztja a nézőket mint 2 éve a prometheus. Jöttök itt azokkal, hogy alig volt benne Godzilla, meg kevés volt a látvány stb. Szerintem meg épp elég volt ennyi. A transformers jobb? Mikor 25 percig csak repkednek a robotok, aztán már azon ásítassz h, “jaa ezt is láttuk már az előző részben, meg ezt is, jaaa, ezt is…” Aki ismeri a film rendezőjét lehetett sejtése, hogy nem basznak be mindjárt mindent az első 10 perc után az arcodba. De tök mindegy. A fanyalgóknak akkor is szar lett volna ha végig baszta volna tokiót godzilla (ja mert h. a tűzgyűrűt is utálták?), aztán a cserebogarakra meg a kötelező fájtra elment volna a kedvetek tőle, h végig fuckol a vásznon ez az elhízott orángután megfázáskor… Összegezve elsőre bőven elég volt ennyi a szörnyből ebben a filmben, hozott is $525 milliót az a 20 perc, a kettő majd hoz vagy 700-at. Adios-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.