The Last Goodbye a Hobbit végén

Elvileg ez a gyönyörű dal fog a Hobbit utolsó részének a végén szólni. Egy korszak vége azért, Jackson többet nem megy középföldére szerintem.

human
írta
2014. 11. 22. 04:08
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “The Last Goodbye a Hobbit végén” bejegyzéshez

  1. dehogynem megy, hát ott lakik:)
    (Szilmarillok meg a többi Középfölde történet jogait meg nem adják még az örökösök hiába a beígért csillió, szóval arra még várni kell, de hátha:)

  2. Ne legyenek illúzióink! Szerintem valamelyik fejesnek (ha nem mindnek…) lapul már a fiókjában egy “Hogy csináljunk Középfölde Filmes Univerzumot?” című tanulmány. :)

  3. Dehogy nem megy, lehúz még pár bőrt középföldéről. 2-3 év és jön a hír, hogy nekiállnak egy újabb filmnek.

  4. Nagyon remélem, hogy ezzel vége ezeknek a filmeknek, mert ez így még egy szép lezárás lenne.

  5. Bandido: nem tudom, a feljebbi linkem látszik-e, de keress rá Youtube-on, van vagy ezer videó már. : )

  6. Hát max ha bejelenti hogy csinál egy 30 filmből álló Szilmarilok feldolgozást, bár lehet még annyi is kevés lenne rá, meg az már elég fájdalmas lenne :D
    Egyébként Billy Boyd hangját a végtelenségig tudnám hallgatni, csodaszép ez a dal is.

  7. Hát a Túrin Turambarból mondjuk komoly film lehetne, abba van dráma meg akció is dögivel, de oda kéne komoly színészi gárda is meg ha maradni akar Jackson neki is össze kéne kapnia magát, mert az azért nem egy gyerek mese szint.

  8. Hmm… ha csinálnak is később még filmeket a Tolkien-univerzumban, Peter Jackson nem valószínű, hogy elvállalja a rendezést (a Hobbitot sem akarta), nélküle pedig nem lesz az igazi. Legalábbis nehéz lesz pótolni.

  9. Jackson inkább az Eragont forgathatná le.
    Azt várom már jó ideje, mert hatalmas 3-4-5 filmet lehetne abból is készíteni (Tudom már volt belőle egy film, de az említésre se méltó).

  10. Draco44: a Hobbit már vele sem az igazi.
    A Gyűrűk urát időnként újranézzük, a Hobbit eddigi részeinek esetében a társaságból senkiben fel nem merült, hogy akár másodjára is megnézze.
    És nem azért, mert a sztori soványabb, hanem a filmek azok; egyszerűen nem jók: gyűrűk urának túl meseszerűek, mesének pedig túl gyűrűk urásak…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.