Minden darabokra esik az Insurgent előzetesben

Itt az új trailer a Divergent folytatáshoz, ami még többet fed fel a sztoriból. Nem tudok rápörögni, de biztos van, aki várja. A tovább mögött nézhető ez is.

10 hozzászólás a “Minden darabokra esik az Insurgent előzetesben” bejegyzéshez

  1. Részemről várós, a könyvek és az első film nagyon bejöttek, csak valahogy ez túl nagyszabású ahhoz képest számomra, ahogy a könyvet olvasva elképzeltem a cselekmény környezetét.

  2. Nekem is tetszett az első film, azok után pedig amit hallottam, hogy mi is történik a falon kívül várós.

  3. Tékából kikölcsönzős lesz max., én ezen a rövid hajon nem tudok napirendre térni, annyira nem illik a színésznőhöz.

  4. Ez a rövid haj egyszerűen undorító! Mondjuk én mindig is utáltam ha 1 nőnek rövid haja van, senkinek nem áll jó, az ismerős csajokat is honpapokig finoman fikázom ha levágják a hajukat… így 10 ből kapósból 5 pontot vesztet nálam a film.. :)

  5. Az első film egyszerűen katasztrófa volt. Az a majdnem két órás szenvedést én egyszer nagy nehezen lenyomtam a torkomon, de hogy még egyszer nem fogom az is biztos. A főszereplő nő meg egyszerűen egy Bella Swan utánzat volt… Istenért folytatják ezt a marhaságot…

  6. DnP: szövegértés egyes, ha ennyire hülye vagy, inkább maradj csöndben. Olvasd el még párszor, talán rájössz, hogy megnézni megfogom, csak nem moziban, a rövid hajom meg szimplán kiakadtam, mert rémesen néz ki.

  7. Szinte egymás után néztem meg ennek az első részét, valamit az emlékek őrzőjét… ugyanarra építették fel mindkettőt, már csak azt kell eldönteni, hogy melyik a nagyobb rakás sz*r :)

  8. Cápi: Esetleg ha megnéznéd mit írtál. ” kikölcsönzős lesz max2 vagyis valószínűleg nem nézed meg, talán csak letöltöd ha nagyon kényszerítenek… az ok? Rövid a haja :) Kész

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.