12 hozzászólás a “Napi Ultron” bejegyzéshez

  1. Keményebbre veheték a figuárt a forgatókönyírók, mert úgy látszik neki íjhúr nélkül is megy a robotok gyilkolása :D

  2. “I mean, I can’t miss… I’m on a team with super-humans. And one god, in case you’ve forgotten.”

    -Hawkeye

  3. csak fogja a nyilat, azért nem látszik a húr, de remélem már ettől jobban sikerült aludni :)

    a hüvelykujja bal sarkán meg kicsit hosszabb a köröm, arról ne is beszéljünk…lehet felesleges, nincs képessége, gagyi, stb, de ettől még baromi jó jelenetei voltak a harcokban.

  4. Nekem az avengers logó tetszik, nagyon egyszerű, de az üzenete egyértelműen mintha vérfolt vagy paca lenne :)

  5. Abu: Nekem inkább tűnik graffitinek. Direkt nem néztem előzetest a teasert leszámítva, úgyhogy lehet hogy valami tök valótlant írok le, de remélem, hogy Ultron a film felénél rommá veri a Bosszúállókat, akik aztán menekülni és rejtőzködni készülődnek, miközben Ultron az uralma alá hajt pár régiót vagy az egész világot. És ilyen forradalom szerűen csapnak vissza a hősök, mert ugye seggeket kell rúgniuk, és az emberek sem feledkeztek meg róluk (ezért lennének tele mondjuk a városok Avengers graffitikkel. Nekem a falfirkák mindig is lázadással voltak összekötve).

  6. Címben egy “K” nekem határozottan hiányzik…

    Más, nekem nyilasmisin kívül a feketepi**a is tök fölösleges karakter. Egy 40 kilos lúvnya két vizipisztollyal nehogymár lekommandózzon 3 ork hordát… Nyíllal idétlenkedéstől már a szomjazók viadalában is sokkot kaptam. Egy vadászgépet a legkisebb sebesség mellet is kb annyi esélye lenne eltalálni, mint egymás után 10 eurojackpotot bemákolni, de ez a két fullretard azzal erőlködik. Röhely.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.