9 hozzászólás a “Your Number is Up” bejegyzéshez

  1. Ez nagyon videojátékos. Ilyeneknél szoktunk visszatölteni az utolsó mentett állást. Ez egy ilyen meta film lesz? :D

  2. megint leszek az aki fanyalog. ez a one man army minden, csak nem a 47-es ügynök.

  3. Az a baj, hogy ez a mindenkit halomra lövök ez nem Hitman… A Hitman széria mindig is arról szólt, minél csendesebben juss el a célponthoz és nyírd ki… Sőt, ha lehet, akkor csak őt. Viszont nem tudom mennyire lenne élvezhető egy film, ami 90-ből 60-perc lopakodás… :D

  4. Fanyalgok én is, mert a poszter és a trailer is rettentő rossznak néz ki.
    Timothy-s még azt mondom oké volt. Ha nem is remekmű, de azt élveztem.
    Az valamiért egyedi volt.

  5. Eleinte nagyon nem tetszett hisz a 47-es teljesen kopasz és tényleg nem arról szól, hogy ész nélkül akciózik ja és a trailerbe az assassin helyett igazán mondhatott volna hitmant, de valamiért már várom.

  6. Annyi mentség lehet. Hogy játékban lehetett örült módjára végig darálni a pályákat is. (és egy felmerés alapján elég sokan igy játszottak) Na most ez lesz a filmbe :D

  7. Alfie: Nem, ezt a napokban készítették valamelyik zseniális megrendelő számára. (már a Sötét lovagnál is használták ezt a koncepciót)

  8. Azoknak akik esetleg annyira nem ismerik a hitmant, vagy nem értik miért fanyalog mindenki, itt egy gyorstalpaló.

    A hitman lényege, hogy a 47-es ügynök gyakorlatilag egy városi legenda, nincs bizonyíték a létezésére(a nyilvánosság illetve a hatóságok részéről). Persze a későbbiekben adódik alkalom amikor lelepleződik, vagy átverik, de az alapkoncepció az, hogy ő a legveszélyesebb bérgyilkos, egy szellem, egy kaméleon aki ott van az események sűrűjében, mégsem látja senki.
    Volt olyan hitman játék ahol újságban tudósítottak a gyilkosságokról, a pálya teljesítése után, amik fokozatosan fedték fel a 47es kilétét, attól függően mennyi nyomot hagytunk. Ez kihatással volt a későbbi feladatokra, könnyebben lelepleződtünk, ha az előzőekben ramboként játszottunk. A pontozás pedig gyakorlatilag minden játékban azt jutalmazta, aki minél kevesebb felfordulást csinált, minél kevesebb hullát hagyott hátra, a cél pedig az volt, úgy tűnjön mintha igazából ott sem jártunk volna.

    Most ezen a poszteren egy fél hadsereggel néz farkasszemet a 47-es.
    A trailerben is azt hangsúlyozták, hogy egy piros kocsival csinál csatateret a nyílt utcán, fényes nappal. Ez gyakorlatilag mindenben ellentmond a széria szellemiségének, ráadásul tucatjával vannak hasonló akciófilmek, teljesen felesleges ezért egy nevet a sárba taposni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.