29 hozzászólás a “Scarlet Witch és Quicksilver” bejegyzéshez

  1. Értem én, hogy Quicksilver, de szükség volt erre a gagyin beszőkített hajra? Nem kurvára mindegy, ha marad a srác eredeti hajszíne? Így úgy fest, mint valami half-assed cosplay.

  2. Soha nem értettem miért kell szinte a felismerhetetlenségig fotóboltolni az embereket.

  3. Nem értem,hogy sikerült Aaron gyereket Pietroként castingolni.Már ezen a képen is idiótán néz ki…A Kick-Ass-ben jó volt,de ennyi.Evan Peters után elég béna.

  4. Sajnos én attól félek, túl fogják komolykodni a filmet. Főleg ez a két szereplő.
    De… Ha jó “egysorosok” lesznek(Bad-ass), akkor nem lesz gáz.

  5. Azért a Skarlát boszorkány a képregényben szép, itt meg egy csúnyácska csajszi lett. Azért az egész szuperhős hypeot elindító x-menben mennyivel jobban választottak színészeket.

  6. Nem igazán vág hanyatt egyik színész sem, a Skarlát boszorkány szerepére tényleg találhattak volna egy szebb nőt vagy minimum rászólhattak volna, hogy ne ilyen partra vetett döglött hal arcot vágjon már…
    Quicksilverrel Evan Peters baromi magasra rakta a lécet, nme hiszem, hogy ez a pasas megugraná, de majd meglátjuk.

  7. Nekem bejön Elizabeth Olsen, és szerintem a filmben is jól fog mutatni. Én az oldboy c. film óta jegyzem a filmjeit :D Az egy kicsit beteg film volt de azért adta :D

    Szerintem jól is szinészkedik. Inkább legyen egy átlagosan szép lány aki jól szinészkedik, mint egy modell aki csak tátizik a filmben pl. … a tf3 szöszi csaja :D

  8. Egyik színésszel sincs semmi baj. Az X-Menes gyerek meg mivel is rakta magasra a lécet? Ő kb. semmivel, hanem a CGI csapat. Mindketten jó választásnak tűnik nekem.

  9. Evan Peters-t is mindenki a föld alá kívánta volna a képek meg a poszterek alapján. Aztán jött a film és ő lett az új kedvenc. Itt is legalább a premiert várjátok már meg, mielőtt leírjátok az egészet.

  10. Off
    Olsen nem szép nő?
    Irigyellek titeket srácok :D
    ON QS-ért kár,legjobb volt az x-menben

  11. Akkor tisztázzuk az eredeti Higanyszál Arron lesz, tehát a Bosszúállók 2-es, mind kinézetre és már a trailerből látom, hogy tuljadonságra is. Az X-Menes egy vicc, sem tulajdonságra sem kinézetre nem hasonlít a karakterre, ja és azt említettem már, hogy az X-Menben Peter-nek hívták és nem Pietro-nak? A Fox egy csicska volt mindig is, jól választanak színészt csak éppen mindig a sztorit rontják el és egyáltalán nem figyelnek a részletekre ezért követnek el rengeteg hibát, amit pedig ki kell javítaniuk, de persze nem sikerül még az Eljövendő múlt napjaival sem.

  12. Hunyeah: annyira lesz ez hű eredeti higanyszál, és skarlát boszi kb. mint amennyire az F4 reboot Storm párosa hű a képregényhez. A mostani film szerint se nem mutánsok, se nem Magneto gyerekei.

  13. Vitto: Igen és még ígyis képregényhűbbek lesz, mint a Fox-os PETER. Nyílván át lesz írva a jgook miatt, de legalább normális Pietro-t és Wandát kapunk, most az eredetsztoritól függetlenül, mit elhet tenni, ha a Fox szó szerint egy állat… Csak elrontani tudnak mindent.

  14. A PS egy kicsit megszaladt nem?
    Ha nem írjátok le a nevét soha nem jövök rá, hogy ki ez a csaj…

  15. “Az X-Menes gyerek meg mivel is rakta magasra a lécet? Ő kb. semmivel, hanem a CGI csapat. Mindketten jó választásnak tűnik nekem.””

    Köszi Ákos a hét kommentjét :D Igazad van.

  16. Bocs a dupláért, de Whedon és ATJ is mondta, hogy ők csinálják meg az igazi, badass Quicksilvert. Whedonnak meg főleg hiszek.

  17. elizabeth olsen nem szép – LOL

    evan peters magasra tette a lécet – LOL,volt 2 perc szerepe a green box előtt

  18. Csak halkan megjegyezném SPOILER jelenleg a képregényekben sem mutánsok az ikrek és Magnetonak sincs semmi köze hozzájuk mert a Marvel jól megkutyult mindent because you know comics SPOILER OFF így akár még hűbbek is lehetnek majd a filmben az eredethez.

  19. MrVenomJr: nem véletlenül van retcon képregényben, filmes univerzumhoz igazítják

  20. zsedan: tudom és érezhető is a Marvelen mit és miért csinál jelenleg a képregényeivel a filmes jogok miatt. (Death of Wolverine/Deadpool, Fantastic Four megszűnése)

  21. Elizabeth Olsen nekem (is) nagyon bejön, viszont amióta megláttam Avengers 2 trailerben, hogy erre a szerepre mennyire “túlsztájliztozták”, kicsit csalódtam… A “fullra bejön” státuszból nálam a “szódával” kategóriába csúszott azzal ruhával, sminkkel.. Wut által linkelt képeken fényévekkel jobban néz ki, mint bármelyik anyagon ahol scarlet witchként van… Ezen a “fotóbolt level: infinite” képen pedig köze nincs magához, inkább egy négyhetes vizihullához… :(
    Egyébként írta valaki, hogy a godzillában ez a páros mennyire szar volt, amire a reakcióm, hogy valószínűleg mindketten elolvasták a forgatókönyvet és tudták, hogy nem az a film lesz az, amibe akkora színészi alakítás kell feltétlen, hogy felrobbanjon a mozivászon. Igaz, Olsent én ott láttam először, nem tudom mit tud egyébként (Oldboyt tervezem megnézni), de a Johnson gyerek szerintem nem egy überszar színész a Kick-Ass-eket elnézve. Egyébként irigylem a srácot, mert godzillában meg ultronban olsennel nyomatta/nyomatja, kick-assekben, chloe grace-moretz-cel, tud élni…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.