Truth-előzetes: két sztárral ez komoly?

Szóval Cate Blanchett és Robert Redford ennek a drámának a főszereplője, és basszus, tényleg ilyen ótvar szar trailert tudtak csak hozzájuk vágni? Tényleg nem a filmre gondolok, csak a borzasztó előzetesre. (A start uploading rész teljes wtf)

truth-trailer-screenshot

A film maga nem néz ki rossznak, hiszen azokról a híradósokról szól, aki felfedték, hogy Bush a családi kapcsolatait kihasználva kibújt a vietnami háborús kötelességei alól, hiába kapott behívót. Igaz történet alapján.

Eléggé ritka ebben a stílusban film, szóval aki odavan értük, az tuti megnézi. Valszeg én is. Videó a tovább mögött.

Truth-poszter

4 hozzászólás a “Truth-előzetes: két sztárral ez komoly?” bejegyzéshez

  1. Imádom az ilyen filmeket és imádom Robert Redfordot, és imádom, hogy pont ő lesz egy ilyen fimben…:D

  2. Meg hát. Szerintem annyira nem ritkák a “tényfeltáró” filmek, lásd All the President’s Men, Oliver Stone JFK-je, Michael Mann Insider-e Good night and good luck, a zseniális Network, a Frost/Nixon, valamint a két legfrissebb darab, a félelmetesen alulértékelt és elásott Kill the Messenger, valamint a hamarosan érkező Spotlight…de tény, hogy manapság nincs belőlük annyi, mint pl a képregény adaptációkból, ami ( mint bármely más műfaj esetében is) csak előnyként említhető, leginkább a minőség javára. Inkább nézek egy értékes, minőségi filmet 5 évente, mint egy hulladékot évente ^_^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.