Atomic Blonde-előzetes: csak felnőtteknek?

Ezúttal nem csak káromkodást takar a besorolás, de még meztelenséget is. Amúgy Charlize Theron akcióthrilleréről van szó, ami a berlini leomlása körül játszódik és egy ügynöklista megszerzése körül bonyolódik. Na meg rengeteg közelharc is lesz benne David Leitch (John Wick) rendezésében! Plusznak meg ott van, hogy Budapesten forgatták.

Azt hiszem akik a verekedős akciófilmekért vannak oda, azok örülni fognak, legalábbis a trailerben látottak alapján.

Az simán kötelező lett. Videó a tovább mögött.

26 hozzászólás a “Atomic Blonde-előzetes: csak felnőtteknek?” bejegyzéshez

  1. Egy jó kis női Bourne film? Már most jobb akciónak tűnik, mint a John Wick. Csak hagyták volna meg a coldest city címet.

  2. Jonak tunik, szeretem a hideghaborus kemes dolgokat. Misi85-tel egyetertek, kar a cimert.
    Meg kar hogy a Shane Black-fele Cold Warriorbol nem lett semmi…

  3. Ez kurvajól néz ki. Ált utálom ha nők keménykednek de ezt most valahogy eladták.

  4. Lehetne Charlize kicsit vastagabb, mint mondjuk a Mad Max-ben. Ott hihetőbbnek tűnt, hogy elbír a férfiakkal, míg itt kb. olyan, mint Jolie a Salt-ban. Meg amikor arcbatolja a bőrönddel (?), akkor utána egyből ne keljen már fel. Ettől függetlenül marha jól néz ki.

  5. Mozira nem hypeolt föl az előzetes, főleg így hogy a John Wick 2 se jött be, erős a gyanúm, hogy ezeket igazán én csak itthon tudom élvezni. Színészgárda bejövős. Szívesebben támogatnám anyagilag az esetleges Furiosa filmet Miller bácsitól, mert abban biztosabb lennék, túl sok a várós film idén. Az a szexjelenet amúgy huh le kellett magam önteni hideg vízzel XD nem is baj, ha itthon maradok

  6. EZ. BAROMI. JÓL. NÉZ. KI!!!!

    A trailer elején az az akció jelent nekem nagyon adta. Főleg mivel egy tipikus pesti bérlakásban lett felvéve :D :D :D
    De egyébként is. Ez a film nagyon funnak tűnik ide vele – most! :)

  7. Ja mindjárt kiderül, hogy a John Wick igazából szar is, és nem is igazi akciófilm. Pff..

  8. Jane Wick akcióban, avagy John Wick a zabigyerek anyja megmutatja, hogy kell lenyomni egyedül egy hadsereget! Jó géneket örökölt a srác, s volt kitől tanulnia! Ez igen pacsit nekije, vagy inkább zacsit? :D

  9. Oltári, nagyon megfogott. Már csak a “nők egymás között” jelenetért megérné megnézni.
    Theron lehetne azért izmosabb, jobban elhinném a pofonjait.

  10. Engem megvett kilóra. Gyönyörűen megkoreografáltak az akciójelenetek, jó a hangulata, stílusos és még jó színészek is vannak benne. Már csak az kell, hogy össze is álljon a végeredmény.

  11. Nem akarok floodolni, de ez lemaradt: jó pár éve elindult ez az idősebb faszik rendet raknak vonal (Taken, stb), aminek utolsó tagja a John Wick volt, úgy nézem most Theronnal indul a 40+os nőcik rendet raknak sorozat.

  12. Mégis mit képzel magáról David Leitch? Van képe filmet csinálni egy eredeti erős női karakterrel, ahelyett hogy valami ismert franchise-ból csinálna női változatot? Eszem megáll!

  13. DonMaros: egyetertek, en is ruhellem mar a franchise-eket. Annyit tennek hozza, hogy ez sem 100% eredeti, mivel kepregeny-adaptacio (The Coldest City).

  14. Superman: igen, láttam tavaly a filmet, viszont az csak olyan DVD-only low budget, ez meg majd moziban is lesz (nálunk).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.