SDCC: A Pacific Rim Uprising teasere

Join The Jaeger Uprising, itt a Pacific Rim folytatásának az első teasere, ami nagyon keveset mutat, miközben leoltja a szuperhősfilmeket. Mi vagyunk a hősök, legalábbis a robotokban, csatlakozzunk. Az majd kiderül, hogy milyen fenyegetés ellen.

It’s been ten years since The Battle of the Breach and the oceans are still, but restless. Vindicated by the victory at the Breach, the Jaeger program has evolved into the most powerful global defense force in human history. The PPDC now calls upon the best and brightest to rise up and become the next generation of heroes. When the Kaiju threat returns, we will be ready.

10 év telt el az első rész óta, azóta a felélesztett Jaeger program az egész Föld védelmi rendszerévé vált, ahova csak a legjobbak mehetnek pilótának. Készen állunk a Kaijuk visszatérésére.

A főszerepben John Boyega (Star Wars: The Force Awakens, Attack the Block), a rendezést pedig Steven S. DeKnight (Marvel’s Daredevil) vette át del Torotól.

21 hozzászólás a “SDCC: A Pacific Rim Uprising teasere” bejegyzéshez

  1. Az igen . Készüljetek fel idegileg mert ma indult a Comi-Con.
    Ömleni fog minden .

    Teaser meg nagyon fasza .

  2. Kenjék csak egymást minimum úgy mint az első részben. A retardált buta párbeszédekből meg kevesebbet kérünk.

  3. Nem egy szokványos teaser, sokat nem mutat. Kicsit hasonlít a Starship troopers “Join the Army!” marketing reklámjára. De a filmet nagyon várom, kifejezetten bírtam az első részt. Bár ezt nem Del Toro rendezi, de még így is bőven felülemelkedhet akármelyik Transformers-en.

  4. Remélem megint jönnek a kaijuk, más ellenséget nem is tudok elképzelni a filmben.

  5. Szóval a Pacific Rim a Half Life/Portal alternatív világában játszódik, ahol Glados nem kattant be? Akkor Mr. Freemant a népnek… :D

  6. Erről van szó, dara 2.0! Eddig nagyon csínján bántak az infókkal, de talán nem is baj. Várós!

  7. Nagyon remélem, hogy azért a robotoknak megtartják azt a lassú nehézkes mozgását és nem lesznek hirtelen súlytalanok.

  8. Csak nekem sok ez a Boyega gyerek vagy másnak is? Miért kell ennyire nyomni? Minden második filmben szerepel… szerintem annyira nem nagy tehetség, mint pl egy Chiwetel Ejiofort. Vagy most addig nyomják, míg Oscart nem kap? Lehet akár még Ő lesz az új vasember is!

  9. Azt hittem az a Rock aki minden második filmben szerepel, de most már tudom, hogy Boyega.

  10. A teaser alapján örülnék egy szatirikusabb hangvételű filmnek (lásd Verhoeven disztópia filmjei – Robotzsaru, Emlékmás, Csillagközi invázió), de valljuk be, ennek nagyon kicsi az esélye.
    Ami nekem nem tetszik, az a robotdizájn. Az első részben azért odafigyeltek, hogy a robotok kb. a nemzetek karakterisztikája szerint elkülönüljenek valamennyire. Itt mintha ugyanazt a gépet látnám, csak valahol vékonyabb, valahol meg robosztusabb verzióban.

    Majd a rendes előzetes alapján többet tudunk, addig meg marad a remény, hogy legalább nem rontottak az első részen.

  11. Na.. most egy ember irányít egyedül egy robotot? a végére mindenki agyhalott lesz…

  12. Túl csilli-villik ezek a robotok. Kíváncsi leszek a trailerre, de ez így nem várós :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.