Megvan az Angel Has Fallen rendezője

Ric Roman Waugh (Shot Caller) rendezi a HAS FALLEN franchise következő darabját, aminek a forgatókönyvét az eddigieket írók készítik. Természetesen Gerard Butler visszatér, és ezúttal ő maga lesz egy terrortámadás középpontjában.

19 hozzászólás a “Megvan az Angel Has Fallen rendezője” bejegyzéshez

  1. Jó kis sorozat, kellenek az ilyen akciófilmek, nincs belőlük sok mozis minőségű.
    GB-ról az ember elhiszi, hogy kemény arc.

  2. Az első nagyon jó volt az egésznek volt egy retro Die Hard hangulata. Remélem a harmadikban is inkább ezt a tökösebb akciót eröltetik nem úgy mint a 2. részben ahol kicsit elpuhultak.

  3. Nekem a második résszel csak annyi bajom volt hogy kb egész Londonról kiderült hogy igazából beépitett, amikor beütött a szar. Elférnek bőven ezek a filmek, kell néha néha kis földhözragadtabb agyatlan akciófilm

  4. Hú, a második nagyon-nagyon gyenge volt. A CGI pedig kritikán aluli, pedig ilyesmivel nem szoktam foglalkozni, de az a film úgy néz ki, mintha 20 éve készítették volna a trükkjeit.

    Az első azonban egészen jó, simán újranézhető.

  5. Ha egymás mellé állítom a Támadás a fehérház ellen-t és az Elnök végveszélyben-t, akkor jobban örültem volna, ha a Channing “John McClane” Tatumos filmet folytatták volna.

  6. Az Elnök vegveszelyben az első részhez képest lofutty volt. Nyilvan hihető volt, hogy az a pár hippi elfoglalja a Fehér házat…
    Mondjuk a London has fallen tényleg egy f*s volt..

  7. az elsot lattam meg anno, de nem sokra emlekszem, azon kivul, hogy valami szornyu szuro volt a kameran vegig.

    a masodiktol mar a trailer is elrettentett, viszont mult heten belebotlottam vmelyik kabeles csatornan. az a jelenet, mikor a vegefele mennek a terroristak kozpontja fele a “vagas nelkuli”, az egesz jo volt. no nem egy chidlren of men, de nem vartam volna ettol a filmtol na:)

  8. Támadás a fehérház ellen 3: támadás a támadáselhárító csávó ellen 1. Alcím: a támadás

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.