The Current War-előzetes: Cumberbatch felvillanyozva

Alfonso Gomez-Rejon (Me and Earl and the Dying Girl) új filmje a Thomas Edison és George Westinghouse közötti rivalizálást mutatja be, akik versenyt futottak azért, hogy ki lesz az áram ura Amerikában.

Igazi Oscar gyanús darab, hiszen Benedict Cumberbatch ellenfelét Michael Shannon alakítja majd. A videó a tovább mögött.

14 hozzászólás a “The Current War-előzetes: Cumberbatch felvillanyozva” bejegyzéshez

  1. Alfonso Gomez-Rejon?! Így most jól indul a nap, valamiért nagyon elmentem mellette, pedig az ő nevével még trailer nélkül látatlanban is nézős.

  2. Nem tudták volna kicsengetni a licenszet és AC/DC-nek hívni a filmet? :)

    Jónak tűnik, főszereplőket bírom, story érdekes, nézzük.

  3. Valamiért nekem a Tökéletes trükk jutott eszembe. Lehet a korszak miatt is, meg abban is benne volt Tesla, mint ebben is, talán azért.
    Konkrétan amikor az éjszakai mezőn látható sok izzót mutatják, olyan, mintha azt a filmet látnám.

    Ami még tetszik a főszereplőkön kívül, hogy elég izgalmas beállítások vannak a trailerben, bízok abban, hogy a filmben is sok ilyen lesz, nem csak elvétve mutatóban.

    A rendezőnek én csak az Earl-ös filmjét láttam és az tényleg jó volt.

    Egyébként a további szereplők listája is impozáns:
    Katherine Waterston és Tom Holland

  4. Jónak tűnik,így trailer alapján,kíváncsi vagyok az elefánt bent lesz,bár az nagy k..csögség volt edisontól,na meg hogy tesla mennyit lesz bent

  5. Az 1880-as években Edison olyan sikeresen kampányolt az egyenáram mellett, hogy egészen az 1960-as évekig nem sikerült teljesen felváltania a váltóáramnak az egyenáramot.Mi kellett ahhoz, hogy az emberek ennyi ideig rettegjenek a váltóáramtól? Edison semmilyen eszköztől nem riadt vissza: elektrosokkal megölte a Topsy nevű elefántot, az egészet filmre vette, aztán ezzel kampányolt

    Bocs, kicsit hosszú lett a válasz

  6. A témája alapján egyáltalán nem érdekelt, de annyira jól volt ez a tariler fényképezve,hogy moziban nézős lett nálam. Remélem, az egész film ilyen lesz.

  7. Jópofának tűnik, Wimbledon Tennismatch-et meg Shannont is bírom, egy jó zenével meg operatőrrel remek kis film lehet.

  8. Jónak néz ki. Remélem valósághű lesz, és bemutatják benne rendesen Tesla szerepét,ő nagyon megérdemelne már egy önálló filmet is.

  9. Remélem kiderül belőle, mekkora seggfej is volt Edison. Mivel Cumberbatch a főszereplő, félek túl pozitív lesz a karakter, pedig igazi aljas szemétláda volt (állítólag). No de majd kiderül.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.