Kecsap: Supergirl, Bloodshot, Kraven the Hunter, War Pigs, a végtelen kapuja, The Good Nurse, Drax, Cowboy Ninja Viking, Spider-man, Animal Farm, átvert McDonalds, az utolsó neandervölgyi, Csokigyár, Psych, Doctor Sleep, Aquaman

A Warner/DC új Supergirl filmet tervez, talán ezzel visszatalálva a jobb Superman történetekhez is. A forgatókönyvet Oren Uziel (Cloverfield Paradox, Shimmer Lake) írja.

Forog a Bloodshot, legalábbis Vin Diesel bejelentése alapján, viszont végül Michael Sheen helyett Guy Pearce alakítja majd Dr. Emil Hartingot, a nanotechnológiáért felelős tudóst.

A Sony felkérte Richard Wenket (The Equalizer) a Kraven the Hunter megírására, ezzel folytatódna a gonoszokkal teli Sony-Marvel-Univerzum, amit a Venom nyit ősszel. De persze ha a Venom nagy bukta, akkor egyik tervből sem lesz semmi valószínűleg.

Tommy Wirkola (What Happened To Monday) új filmjében, a War Pigs-ben Mel Gibson és Colin Farrell visszavonult különleges osztagosokat alakítanak, akik egy társuk megbosszálával összekötve egy hatalmas rablást hajtanak végre.

Kép az At Eternity’s Gate-ből, ami Van Gogh életéről szól majd, és Lea Willem Dafoe a főszereplő benne.

Dave Bautista tartja magát ahhoz, hogy a Disney a szélsőjobbnak engedett Gunn kirúgásával, így nem hajlandó a Guardians vol 3-ban szerepelni, ha nem Gunn forgatókönyvéből készül majd a film. Konkrétan felkéri majd a Disneyt, hogy bontsák fel a szerződését.

Úgy tűnik az Universal végül mégsem kér a Chris Pratt főszereplésével tervezett Cowboy Ninja Vikingből. Legalábbis a bemutató dátumát levették a naptárukból, és “nem tudni mennyi idővel csúsztatják”, bár elvileg csak nem akarják siettetni.

Samuel L. Jackson és Cobie Smulders is feltűnik majd Spider-Man: Far From Home-ban, természetesen a SHIELD karakterükként. Mindenki gyártson magának elméletet ebből, és az Infinity War végéből.

Edward James Olmos karakterét kivágták a mostani Predátor filmből.

A Netflix megszerezte az Állatfarm megfilmesítési jogait, és Andy Serkis rendezi majd nekik az Orwell adaptációt.

Matt Damon főszereplésével Ben Affleck rendezi majd a filmet arról a volt zsaruról, aki “meghekkelte” a McDonalds egyik nyereményjátékát és 24 millió dollárt kicsalt belőlük. Itt a valós esetről az újságcikk, ha valaki jobban elmerülne. A megfilmesítési jogokért 350 ezret fizettek előre, és ha a film elkészül, akkor 1 millióra nő ez az összeg.

A Russo testvérekkel (The Avengers: Infinity War) vezeti fel mindenki a hírt, de a ők csak producerek a The Last Neanderthal-nál, a rendező pedig Terry Notary lesz végül. Az utolsó neandervölgyi nagyja motion capture technológiával készül majd.

Ismét Charlie és a csokigyárat terveznek, és Donald Glover, Ryan Gosling meg Ezra Miller esélyes a főszerepre. Vagy több szerepre. A lényeg, hogy újra Willy Wonka, de minek.

James Roday azt mondja, hogy jöhet a második Psych-film. You know that’s right. Az elsőről itt írtam.

Új kép a Beautiful Boy-ból, amihez már volt trailer.

Jessica Chastain és Eddie Redmayne lehetnek a The Good Nurse főszereplői. A film sorozatgyilkos Charlie Cullenről szól, a halál angyaláról, aki 16 év alatt több, mint 300 beteget tett el láb alól különböző kórházakban.

A Shining folytatás, a Doctor Sleep elvileg nagyon könyvhű lesz.

Aquaman mozgó poszteren:

33 hozzászólás a “Kecsap: Supergirl, Bloodshot, Kraven the Hunter, War Pigs, a végtelen kapuja, The Good Nurse, Drax, Cowboy Ninja Viking, Spider-man, Animal Farm, átvert McDonalds, az utolsó neandervölgyi, Csokigyár, Psych, Doctor Sleep, Aquaman” bejegyzéshez

  1. Bautista kemény. Vagy imádja Gunnt, vagy utálja hollywood-ot, vagy csak egy fosik, hogy középszar lesz a harmadik rész új rendezővel.

  2. Uj Supergirl film?? Ezek teljesen falnak mentek. Előbb talán a meglévőket kéne helyretenni? Van erre vajon igény? Honnét jön ez? Még képregényben sem fogy

  3. Bautista amúgyis a középszart képviseli, elnézést, ha valakit ezzel megbántok, de nem tudom, mire fel veri a nyálát. :D Tökjó, hogy bevédi, de sok köze nincs a színészethez.

    Gibson/Farrell + Damon/Affleck hírnek ‘örülünk, Vincent’

  4. Am tényleg ha mindenki elkezdene fenyegetőzni, higy kilép stb akkor mit csinálnak? Mindenkit nem tudnak helyettesíteni már most atombukás így.

  5. Na nekem Autista Dávid nem fog hiányozni a GotG-ból. A poénosnak szánt (vagy nem is szánt) beszólásain erőltetett röhögésétől falra mászok. Semmit nem adott hozzá nekem a filmhez. Blade Runneres 5 perc 3 mondat pont elég belőle.

  6. mikor lesz már egy olyan hír, hogy nekiállnak csinálni egy jó kis filmet Guyver-ről…csakis R besorolással :)

  7. @Swarnaus:
    semmit, a Disney a lehető legjobb helyzetben van. jelen állás szerint a GotG 90%-a halott, nem kellene megerőltetniük magukat, egyszerűen nem írnak vissza senkit és kész. plusz a Fox aquisition után van 4-5 új potenciális franchise-uk (csak az MCU-n belül) a már meglévőkön túl. a Disneyt baromira nem érdekli, hogy lesz-e GotG3 vagy sem, Bautista nyálverése meg aztán pláne nem.

  8. Micsodaaa? Senki sem kapta fel a fejét az újabb Psych filmre? Ehh, nem értem a mai fiatalságot… :)

  9. Én sem hinném, hogy a Disney kétségbeesne, ha Bautista kiszállna. Na bumm. Ha a többi is lázad, az se nagy gond, GOTG 3 helyett majd lesz Revengers. Waititi Thort és Hulkot is visszahozta a “kitérdekelhameghal” kategóriából az “adjunknekikmégfilmet” ligába.

    Thor,Hulk,Valkür,Korg,Rocket,Groot. Kész is az új GOTG.

  10. Bautista ezt átgondolhatta volna. Még túl kezdő színész, hogy egy ilyet lépjen és rá is rásütnek majd valami bélyeget. Ezzel lehet megöli Hollywoodi karrierjét.
    Annyi esze meg lehetne, hogy egy akkora óriás mint a Disney még ha akarná sem vehetné vissza Gunn-t.

    Ok, jön a sok Spider-Man villain, de akkor ez hogy is lesz? Gyorsan csinálnak 10 filmet a legnagyobb ellenségekről, hogy emiatt Disney ne tudjon kivel lépni és menjen Sonyhoz pitizni, hogy adja már kölcsön Venomot vagy 50 millióért?

  11. valóban, ezt az egészet még az IW előtt kellett volna eljátszania a GOTG szereplőinek, mostmár kicsit késő vergődni, de szerintem még most is be lehet tömni a szájukat pár millióval, ha a disney ragaszkodna hozzájuk.

  12. @T:
    “Bautista ezt átgondolhatta volna. Még túl kezdő színész, hogy egy ilyet lépjen és rá is rásütnek majd valami bélyeget. Ezzel lehet megöli Hollywoodi karrierjét.”

    Nem hülye a csávó egyébként, tudja, hogy mit csinál. A WWE-ből a karrierje csúcsán szállt ki, miután bírálta a cég működését. Most hasonló történik, úgy tűnik, ami a szívén, a száján, nem igazán foglalkozik a következményekkel.

    “Annyi esze meg lehetne, hogy egy akkora óriás mint a Disney még ha akarná sem vehetné vissza Gunn-t.”

    Nem Gunnért, mint rendezőért kampányol, csak a Gunn által írt forgatókönyv használatáért. Gunn rendezői státuszának visszaállításáról már mindenki letett.

  13. Dave Bautista azért tette mindezt, hogy több ideje legyen felkészülni a következő nagy dobására; ő fogja alakítani Berényi Mikit

  14. cbeirne: Erdekes huzas szerintem is, de Bautista azert nem egy Kirk Douglas :-D Gondolom kb 2 het alatt talalnak 10 izomagyu pankratort akire ra lehet huzni a CGI-t.

    Kravenbol a felvezeto filmet kihagyom, de ha majd 5 ev mulva megcsinaljak a Kraven utolso vadaszatat, na azt megnezem majd.

  15. Az én Supergirl fancastom Anya Taylor Joy, de bárki lesz végül nem fogom utálni csak azért, mert nem őt választották nyilván…ez csak fun…funcast.

    A Kraven utolsó vadászatát olvastam anno, amire emlékszem belőle az tetszett, de attól függetlenül annyira nem érdekel még jelenleg a film a karakterrel, de remélem lesz, ha az azt jelenti a Venom jó volt.

    Kivágja ki Edward James Olmost és miért? Adama admirálissal minden jobb.

    Állatfarm is mo-capos lesz?

    Ben Affleck végre újra érzi az erőt és rendez, örülök hogy jobban van.

  16. “a Disneyt baromira nem érdekli, hogy lesz-e GotG3 vagy sem”

    már hogyne érdekelné, egy működő, jól tejelő filmsorozat mindig jobb, mint valami újjal próbálkozni, még a Marvelen belül is. Ki tudja, hogy Rozsomák halála után egy újracastingolt X-Men (aminek ez már a 3. rebootja) hány embert mozgat majd. Vagy a Fantastic Four… nyilván megoldják, de ezzel szemben egy működő franchise sokkal kisebb fejfájás és fix haszon, szóval tuti érdekli a Disney-t.

  17. Nekem tök szimpatikus Bautista húzása. Eleve a túlzás volt – bár értem miért tették – a Disney lepése csoportban vagyok a Gunn kérdést illetően, de Bautista legalább láthatóan tényleg komolyan gondolj a kiállást. Nyilván nem arról van szó, hogy azt gondolja ő akkora név, hogy pótolhatatlan lenne. Valószínűleg azzal is tisztában van mit veszít ezzel, de mégis kiáll azért amiben hisz. Ez mindenképpen tiszteletreméltó szerintem.

  18. A shining folytatás csak jó lehet,ha valóban könyv alapján csinálják és persze jó forgatókönyvel..
    A Ben Affleck,Matt Damon duót már régóta várom,együtt mindig maradandót alkottak.
    Bautista-nak igaza van,de a többieknek így is szarul jön ki,felemelhetnék ők is a hangjukat,egyébként Gunnak ez még opció lehet egy darabig,hogy forgatókönyveket ír,rendezőként elbukott.

  19. Először is: Én már olyat is olvastam kb másnap rögtön hogy Bautista mégis marad a GOTG 3-ban ha lesz. De franc se tudja már mi igaz és mi nem. Viszont nem értem miért vágja saját maga alatt a fát ez a majom. Nem egy A listás színész én még D-nek se nevezném. Semmit nem ad hozzá a GOTG-hez sem. Meg se közelíti a képregény verziót. Simán le kéne cserélni. Meg is érdemelné. Ne harapd meg a kezet ami enni ad, ugyebár. A többi színészt még megértem hiszen nekik úgymond betonozott jövőjük van a filmiparban hiszen mindegyik jó színész, talán csak Mantis csaj az aki még újonc kb asszem.

    Ja amúgy ha már Gunn. Pont ebben a pillanatban olvastam hogy a Warner elvileg tárgyalásokat folytat Gunnal. Más se hiányozna minthogy Gunn DC filmet rendezzen. :D

    Másodszor: Egyelőre nagyon örülök a Supergirl filmnek, többek közt azért mert a CW csatorna konkrétan megerőszakolta a karaktert. A DCEU-ban talán kapunk egy kevésbé feminsita baromságot. Ráadásul nagyon írniuk se kell hiszen a MoS előzmény képregény szépen lefektette a sztorit. Lehet hogy ez a Supergirl film valójában egy MoS 2 lenne. akár hogy is lesz, amíg jó addig örülök.

    @lordboxi: Légy oly kedves mutass már eladási listát amiből azt szűrted le hogy a Supergirl képregények nem sikeresek. :D Halkan súgom meg hogy jelenleg is vagy 3 Supergirl képregény fut. Ha nem lenne sikeres nem lenne ennyi belőle. Majdnem annyira híres mint Wonder Woman.

  20. na nem mintha Bautista kiirásának nem lenne értelme. egész motivációja arról szól h bosszút álljon Thanoson. Most vagy meghal, vagy győznek a jók, akárhogy is de a szálának vége. amúgy se hiszem hogy több lenne Drax-ban.

    Most a sony-val mi a helyzet? Minden pókemberhez kapcsolódó gonoszt birtokolnak oké, külön világ oké. A marvel attól még szerepeltethet pók gonoszkat vagy kizárólagos ez?

    Supergirl meg oké bejelent mégvalamit a DC. Várjunk egy évet hogy lesz is e abból valami

  21. Csak nehogy Glover vagy Gosling legyen Wonka. Miller a befutó szerintem. A predatoe film meg egyre büdösebb így a premier közeledtével……

  22. Hát én nem attól tartok, hogy Venom bukta lesz, de a Kraven filmnél sokkal inkább!
    Pókember összes ellenfelei közül pont neki kell önálló és “Hálószövő mentes” filmet készíteni?

  23. A hírek szerint még/már tárgyalnak Gunnal. A vége még akár az is lehet szerintem, hogy papíron kap a film egy rendezőt, de Gunn lesz aki tényegesen a film mögött áll majd.

  24. Willy Wonka.
    Tudnám, mit szeretnek rajta a jenkik.
    Egy ostoba, didaktikus történet, mindkét eddigi film borzadály volt.

  25. Mekare: Omlós elvtársat azért kellet kivágni, mert a stúdió túl hosszúnak találta a filmet.

    A Chastain, Gibson-Farrell és a Damon-Affleck híreknek örülök. Remélem el is készülnek. Azonnal nézném őket.

  26. War Pigs: Azonnal akarom

    Gunn incidens: Szélső jobb robbantotta ki, de pont, hogy a bal miatt kell hódolni most, nem? Na de mindegy is, sajnos ez van.

    Cowboy ninja viking: Mióta várom már és még csak képeket se lőttek, ennek is annyi, vagy ha lesz is belőle valami Prat tuti kihátrál és csinálnak egy szart majd.

    Predátor: Tuti, hogy AVP2 sorsra jut majd.

    Damon/Affleck jöhet!

    Csokigyár? Glover? Ezra Miller? Meehhhhh

    King film? jöhet, ha hozza az eddigi vonalat.

    jók ezek a kecsapok

  27. Pedig az Álomdoktort pont, hogy jól meg lehetett volna szabdalni. Kingnek ez a hülyesége, hogy “márpedig ez Ragyogás folytatás” annyira erőltetett lett az egész sztoriban, csak arra volt jó, hogy kicsit feltornázza az érdeklődést.
    Félreértés ne essék, a könyv jó (de legalábbis nem rossz), de a Ragyogás utalásokat nyugodtan ki lehetne venni belőle, anélkül is működne az egész. Egyébként is olyannak tűnt az összes, mintha King utólag passzírozta volna bele a történetbe őket.

    Csatlakozom azokhoz, akik nem egészen értik a Sony villain-univerzumát. A Disney ugyebár megvette Pókit, meg – gondolom – a hozzá tartozó karakterek egy részét. Ebbe nem tartoznak bele a főellenek? Venom pl. pont egy olyan karakter, akinek elvileg Pókember a kiindulópontja (bármilyen jó is lesz esetlegesen a film, ez akkor is sántít benne). Ennek a jogait nem a Disney-nek kéne birtokolnia? Mint ahogy mondjuk a Fox is birtokolja (még) Galactust, hiszen ő egy F4-villain. Kraven vagy Morbius pl. mondjuk pont olyan, akit Póki nélkül is meg lehetne csinálni. Ilyenkor hogy megy? Adott egy villain, mondjuk egy Oki doki, Mr. Negatív, Zöld Manó, stb, és aki hamarabb lecsap rá, és beteszi a filmjébe, ahhoz fognak tartozni a jogok?
    Meg az sem teljesen tiszta, hogy akkor ezek egy univerzumhoz tartoznak? Tehát függetlenül attól, hogy sikeres lesz-e a Venom film, ha egyszer úgy alakul, hogy a Disney behozná a karaktert, akkor Tom Hardystól kéne, vagy behozhatják normálisan Venom karakterét, ahogy az a képregényekben van?

  28. Darkeagle.
    Itt a képregény eladási lista. Sehol nincs rajta. Meg amúgy a WW is szenved, szoval az igaz, hogy majdnem olyan népszerü.

    http://www.comichron.com/monthlycomicssales.html

    Nincs 3 füzete futóban. Mink seriesek vannak nála mostanában. Ezt akjor nyomja a Dc ha azt szondázza vissza lehet e hozni. Ez történt ugye a Supers Sons al is amit nagyib sajnálok :(

    Szoval nem, egyáltalán nem megy…

  29. “dott egy villain, mondjuk egy Oki doki, Mr. Negatív, Zöld Manó, stb, és aki hamarabb lecsap rá, és beteszi a filmjébe, ahhoz fognak tartozni a jogok?”

    nem, a Sonynál vannak a jogok, ahogy te is írtad, nincs verseny, a Marvelnek Pókember kellett mindenképp az Avengers miatt, a Sony pedig meglovagolja a helyzetet, majd meglátjuk hogy. A Marvel semmire nem csaphat le, ez nem így megy, max fizethetnek másnak a jogaiért.

  30. @lordboxi: Ez elég off de azért leírom. A Supergirl comic Áprilisban végetért, szóval a mostani chartokat hiába nézed. Egyébként általában a 60-70. hely között szokott tengődni. Ami közepesnek számít kb. Augusztusban folytatódik egyébként.

    A Super-sons is újra indult amúgy. Szintén Augusztusban jön a folytatás csak más címen. :D

    https://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/dc-announces-new-directions-supergirl-super-sons-comic-book-series-1113664

    Szerk: Közben látom, hogy mindkettőből kijött már az 1. kötet. Szóval ne temesd őket. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.