Bodied-előzetes: kemény dolog a rappelés

Háhá, white people.

Kiemelik, hogy Eminem a producer, és ez baromira nem lep meg, mert ki más lenne egy utcai rapcsatás filmben? Főleg olyanban, amiben egy fehér srác tör fel. Ezúttal nem a 8 mérföld receptet ismétlik azért, sokkal inkább a faji kérdésekkel foglalkoznak a stíluson és Amerikán belül, elvileg szatirikusan.

Durva, hogy mindez egy youtube-filmben lesz, mármint ők pénzelték Joseph Kahn rendezését. 18+ besorolású, főleg a káromkodások miatt az, előzetes a poszter alatt.

10 hozzászólás a “Bodied-előzetes: kemény dolog a rappelés” bejegyzéshez

  1. azok a szalagcímek a poszteren is a youtube clickbait címekre hajaznak, csak épp nem nőcit raktak a szöveg alá.

  2. Már csak a “helyrehozza a porckopást”, a “megszűnteti a vérnyomásos panaszokat” és a “szexibb leszel tőle” hiányzik a képről.

  3. Ezt úgy mondjátok mint ha nem lenne minden második plakát teleírva hasonló dolgokkal.
    Egyébként ezt a filmet már tavaly bemutatták fesztiválokon, a Youtube csak a streaming jogokat vette meg tudtommal.

  4. Pont most láttam yt-n a videót, jöttem fel, vajon ki kerül-e ide ez a videó.
    Zenei “vonzata” miatt várós, na meg Dirt Nasty cameo, talán lesz egy b-rabbit cameo is. A szövegek miatt kíváncsi vagyok nagyon. Na meg, hogy a mai freestyle csaták így néznek már ki? Bár ami a 8 mérföldben volt, az is túlzó volt. Btw, nekem jöhet.

  5. Amikor egy filmnek a plakátja tele van a filmet magasztaló “idézetekkel” és elméleti díjakkal akkor nekem mindig megszólal a fejemben az a kis piros csengő ami azt ordítja,hogy: “NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM!”

  6. @A ZÁDÁM

    Túlságosan epikus volt, meg maga a “megrendezettség” tipik filmes feljavítás. YT-n nézz rá pár régi ilyen csatájára, kb a Shelter parkolóban álltak max 30an az aszfalton és a szöveg negyedét alig hallod a röhögéstől, Proof meg akkora virít a raszta fejével :D
    Jó volt az a rész a filmben, de az már fel van cicomázva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.