George Miller újra rendez, de nem Mad Max-et

A rendező még régebben összeveszett a Warnerrel némi pénzen, pereskednek, és amúgy is öreg már, szóval ez nagyjából a Mad Max franchise végét jelenti. Amúgy vicces ez a per, mert Miller produkciós cége azt állítja, hogy a Warner még tartozik nekik, a stúdió pedig azért nem akar perkálni, mert eredetileg 100 perces PG-13 filmet ígért nekik a rendező. Képzeljük el, ha tényleg azt szállít..

De azért mást még rendez majd nekünk Miller. A következő, hivatalosan is bejelentett projektje: Three Thousand Years of Longing. A történetet egyelőre titkolják, de már kiderült, hogy Idris Elba és Tilda Swinton is szerepel majd benne. A forgatás jövőre lehet.

12 hozzászólás a “George Miller újra rendez, de nem Mad Max-et” bejegyzéshez

  1. Mindenesre köszönjük Millernek, hogy titokban R filmet forgatott, elég tökös húzás volt.
    A Warnernek valószínüleg nagyon tetszett a végeredmény, ha nem vágták utólag PG13-nak.

  2. Az elmúlt 10 év egyetlen tökös amcsi akciófilmjét is csak annak köszönhetjük, hogy egy 70 éves öregfiú volt olyan tökös, hogy szembemenjen a stúdióval, és szerződést szegjen. Szomorú.

  3. Ha ez igaz, akkor a Warner megint “el akart kaszálni” egy filmet a hülyeségeivel. Egyre inkább az az érzésem, hogy a stúdió vezetésében dilettánsok ülnek már jó ideje.

  4. Köszönöm az 21. század legjobb akciófilmjét Mr Miller. Mekkora csicskák ülnek már a Warnernél, egészen elképesztő.

  5. Ha ez így van akkor a Warner nem normális a helyükben mindent megadnék amit csak Miller kér egy aranybánya lenne nekik a Mad Max frencsájz Millerel és Hardyval. Az új kori akciófilmek királya volt a Mad Max azóta sem láttam ilyen jó pörgős eszement akciót moziban. Nagyon kár ,hogy a studió már megint ilyen korlátolt… :(

  6. jó volt a Mad Max tényleg, de azért ne csináljunk úgy mintha egetrengető nagy siker lett volna pénzügyileg.. 150ből hozott 378at, korrekt, de nem az az Aranytojást tojó tyúk,és ebből csak 154 volt usa-ban.

  7. Igen, ez hihető, gondolom odaadták a pénzt a forgatásra és utána mikor elkészült a film beültek a moziba. Majd film után mikor jöttek ki: “Hát baszki, mi nem is ezt kértük!!”

    Ez igy teljesen realis…

  8. “egy aranybánya lenne nekik a Mad Max frencsájz Millerel és Hardyval.”

    ahogy nézem az adatokat nem egyértelmű ez a kijelentés, bár ki tudja, a “második” részek sokszor jobban hoznak.

  9. Remélem sokáig él még (ő is )egészségben és megoldódik a helyzet egyszer.

    Szóval ne temessük azt a Mad maxet még!

  10. Human:
    ha csak frencsájzon belül nézük menyivel is hozott többet a Road Warrior a Mad Max 1-nél? Amúgy adva van egy kritikailag is és nézők által is dicsért darab szerintem minden adott egy újabb duplázásra de lehet csak én gondolom így… Warner dobásait nézve mostanság kapniuk kéne ilyen alkalmakon de ha nem hát nem ők tudják. A lényeg a Fury Road-al mi nézők jól jártunk főleg így ,hogy Miller nem engedett az R-ből. Warner szerintem meg bolond.

  11. arra gondolunk, hogy a duplázás az épp csak a haszon határa, hiszen nem miden a stúdióé a bevételből és a reklámköltség nincs is ott a 150 millióban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.