John Wick: Chapter 3 – Parabellum-előzetes

Here we go. Úgy látszik nem csak a hotelek vannak ebben a bérgyilkosos világban. John Wick menekül, sokan üldözik, szóval háború lesz itt.

Chad Stahelski visszatért rendezőnek, lássuk, hogy mire képes. Úgy tűnik fasza akciójelenetekre még mindig.

Amúgy meg yes please!

human
írta
2019. 01. 17. 17:33
megjelenés
25
hozzászolás


25 hozzászólás a “John Wick: Chapter 3 – Parabellum-előzetes” bejegyzéshez

  1. A 2. rész annyira nem jött be de ez baromi hangulatos lett így. Meghozta a kedvem hozzá. Jöhet!

  2. No, Mark Dacascos lesz a főboss, akit a final sztégyben le kell nyomni?
    Akkor is moziban nézném, ha nulla előzetes jött volna ki hozzá. :-)

  3. Annyira remélem, hogy ezt most már sikerül feliratosan is vagy csak eredeti hanggal behozni. Abszolút várós, még Bronn is ott van :D

  4. Én azon kevesek közé tartozom akik nem estek hasra az első két rész előtt, de el kell ismernem, ez a trailer nagyon ott van.

  5. Furán hosszabb a haja a sivatagos rész után. Amúgy meg egész nap kb frissitettem mindenhol az oldalakat és b@szott az ideg egész nap. Fényképezésileg gyönyörű ez a lilás neonfény jelenetek káorázatosak. Akció biztos eszméletlen lesz én azon már meg sem lepődök most már csak valami fasza lezárást várok.
    Jöhet több rész de nem muszály Keanuval meet legyen szép kerek egész lezárása.

  6. Na végre egy film amit várhatok. Ez mér nagyon kell. De remélem leszvereseti, vagy feliratos verzio, mert nincs kedvem plusz fél évet várni :(
    Ez nagyon ottlesz. Csak szinte sajnálom, hogy ezzel vége.

  7. Még mindig nagyon designos, és még pont stílusos, nem giccses. Bízom benne, hogy ez is jó lesz, és lesz egy kifejezetten jó akció trilógiánk “a semmiből”.

  8. Akció trilógiából nálam Bourne az alap (mert az utolsó két részt már nem veszem ide). Ezután lehet, hogy végre ismét van egy nagyon jó akció trilógia.

  9. Zoli:

    Már többször kértem, ne használd a Zoli nevet ezen az oldalon. Kb öt éve minimum én használom, ez így nagyon tré. Tessék más nevet keresni. Kösz

    Zoli

  10. Bízom benne, hogy most már jó sok mozijegyet vesznek majd a népek és nem csak az első hétvégén, mert ennyire összerakott akciójeleneteket, ilyen stílusosan és gyönyörűen fényképezve ritkán lát az ember.

  11. Egy kis érdekesség…nem lennék meglepve, ha lenne köze a címhez.
    Latin közmondás: “Si vis pacem, para bellum” – “Ha békét akarsz, kezdj háborút”. :)

  12. Akkor jövök közellenségnek. Úgy látom nálam ez a rész is leragad a “középsz*r” kategóriában. Pedig imádom az akciófilmeket de Zsönvikk nagyon nem adja. Szerintem az előzetes is gyenge. Majd otthon. Egyszer. Ha nagyon nincs más.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.