A Black Widow-film sosem lett volna R besorolású

Ezt nem is értem amúgy, hogy mi alapján, de pár kinti site lehozta: R besorolású lehet a Black Widow karakterére épülő Marvel film. De hát eddig egyik fősodorbeli, Iron Man utáni Marvel-film sem volt R. Miért pont ez alkalommal tértek volna el a formulától, amikor a FOX felvásárlásánál arról beszéltek, hogy jól elkülönítve talán még lesz felnőtt szuperhősfilmjük. Hát látszólag Avengers: Endgame-ben főbb szerepet betöltő Black Widow sehogy sem lehetne elkülöníthető.

Erre jött Kevin Feige, az MCU fejese, és nagyjából le is oltotta ezeket a clickbait siteokat, miközben határozottan kijelentette, hogy sosem merült fel az R ennél a filmnél: It never was going to be. Somebody writes, ‘I hear it’s R-rated!’ And then everybody writes it up.

human
írta
2019. 02. 24. 03:39
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “A Black Widow-film sosem lett volna R besorolású” bejegyzéshez

  1. Amíg nincs megjelenési dátuma, addig azt sem hiszem el, hogy lesz black widow film, bármennyire is készülget.

  2. Kár érte, el tudnék viselni nagy nehezen egy 18+ filmet hősnőnkkel, egy-két extra jelenettel

  3. Nem értem.. Nem èrtem.. Ki talàlta ki hogy a Marvel csinàl MCU-s pg18-at??? :) :) :).. Ja.. Levàgjàk a “fejőstehenet”? Nonszensz.. 🤣 🤣 🤣

  4. Én nem értem ezt az R-rated dolgot néha. Ott van Nolan Sötét Lovag filmje. Az biztos nem R-rated, de mégis sokkal komorabb, sötétebb és felkavaróbb, mint bármi a témában. Nekem tipikusan az jön le ebből az R-rated dologból, hogy így a legkönnyebb hatásvadásznak lenni.

  5. Dániel: biztos, hogy szeretnéd látni 70 évesen meztelenül? Mert ahogy most kinéz, amilyen “bátran” áll hozzá a Disney, ebből nem biztos, hogy bármi is lesz hamarabb.

    Az R-nek annyiból lett volna jogosultsága, hogy Natasa sztorijába passzolt volna akár a szex, akár az erőszak. De ha egy normális történetet kap az bőven kárpótolni fog két percnyi ciciért. Ha…

  6. “Volt korhatáros Black Widow-film, úgy hívták, Vörös Veréb :)”

    Nem stimmel a színésznő, de ügyes :D

  7. human: ennek a híresztelésnek is az alapja egyébként a jeremy conrad/daniel richtman kaliberű ace scooperek voltak. csávóknak eddig szerintem kevesebb találgatásuk jött be, mint umberto gonzalesnek…

  8. Nem kérdés, hogy mennyire lehetséges egy R besorolás. Az nagyobb kérdés, hogy lesz-e valaha Black Widow film. De a legnagyobb kérdés, hogy lesz-e egyáltalán még olyan, hogy Black Widow az Endgame után.

  9. 4. Pedig nagyon adná magát a film arra az R-es besorolásra! Főleg, amit az Ultron korában elhintettek a múltjából. Na az nem éppen egy gyerekbarát sztori. Meg egy orosz bérgyilkos nőtől mi mást várhatnánk?

    6. Hát az eredetsztori kísértetiesen hasonló! :)

    9. Elméletileg a film egy eredetsztori lenne, mint a Marvel Kapitánynál. Szóval teljesen mindegy, hogy Natasha elpatkolna a Endgame-ben vagy sem. Mert az önálló film még a Vasember 2 előtt játszódna.

    Mellesleg nem értem mit irtóznak egy R-es képregény filmtől. A Deadpool 1-2 és a Logan nem bizonyított már eleget?
    A Venomnál még nem zavart a PG-13, mert ott a karakter (legalábbis a képregényekben) két korhatár besorolás alatt is működött.

  10. 10. Azért, mert félnek, hogy utána, ha azzal filmmel nem írnák ki végleg az MCU-ból, hogy mutatna egy újból “gyerekkonform” karakter a későbbiekben. Deadpoolt sem lehetne büntetlenül összeereszteni velük a karakter kiherélése nélkül.

    Szerintem ez persze hülyeség, az emberek eddig sem azért kedvelték a karaktert, mert nyílt színen belezett vagy látványosan zuhanyozott. Szóval minden további nélkül visszailleszthető lenne, de mit lehet várni egy brandtől, amelyik az utolsó utániként most próbál egyáltalán felkapaszkodni a “nők is lehetnek főszereplők” vonatra?

    Ez pénzről szól, arról, hogy ha csinálnak belőle egy valódi nőt, akkor anyuci majd nem fogja engedni a kis Johnnynak, hogy megvegye az aktuális merchandise figurát, a szélsőséges feministák meg szétszedik őket, hogy túlszexualizálják és csak a férfiakat akarják vele kiszolgálni. Ha az Alitáról képesek voltak ilyeneket írni, képzelheted mi lenne ebből.

  11. 11. Az igaz!

    Mondjuk azt én nem értem, hogy az álomgyár miért foglalkozik egy ilyen buta férfigyűlölő rasszista (nem nevezem őket feministáknak, mert nem azok) bagázsra akiket egy épeszű ember (legyen az fehér, színes bőrű, nő, vagy férfi) bárhol és bármikor egy vitában lealázza őket úgy, hogy felteszi nekik azt az egyszerű kérdést, hogy “Miért” és erre azok meg nem tudnak válaszolni.

  12. 12. nem tudom, szerintem a Marvel/Disney most túlkompenzálásból egy rossz buszra szálltak fel. Egyszerre akarnak Endgame utáni sorozatot építeni és behozni a női főszereplős lemaradást. Ezért csináltak egy filmet, aminek egészen eddig a pillanatig még mindig csak egyetlen hívószava van, az, hogy mennyire feminista. Fogalmam sincs, hogy ez egyébként a moziban majd mit jelent, de ha valaki 2019 Amerikájában nem számolt azzal, hogy ez megosztó lesz, azt egy barlangból húzták elő.

    Ehhez jön még Brie Larsson, aki nem tudom, hogy butaságból vagy szándékosan, de rendre úgy fogalmaz, hogy mondjuk 10% rosszindulattal már harci főcím lehet belőle.

    Innen kezdve mostanra a Marvel belemászott egy jó nagy trutyiba, mert a nyilvánvalóan ökörségeket beszélő SJW militánsokat sem tudja lepattintani. A másik oldal valóban bigott faszkalapjai teljes hangerővel ott vannak enélkül is, de most ingyen muníciót is kapnak, amit ki is használnak.

    Ennek köszönhetően az előzetes várakozások most már 160 milliós nyitás helyett csak 80-100-ról szólnak, a RT-n meg 28 ezer előzetes “megnézem-e” reakcióból sikerült 38%-ot produkálni, folyamatosan csökkenő számokkal. Nyilván nem lesz anyagi bukás, sőt ez semmit sem jelent, ha a film végül jó lesz, de nem jó kiindulás.

  13. Neo: ha a két számot máshonnan veszed, akkor nem igazán korrekt az összehasonlítása:

    ahonnan a 160 millió volt ott még mindig 140+ a longtime trackingje “It spends a ninth consecutive week (all of its tracking weeks) in the top three on the ‘interest in a cinema view’ metric, all at #2 behind Avengers: Endgame.”

    A 80-100 sem tudom honnan van, hiszem még a pesszimista analystek is 100 fölé lövik, páran 120 fölé. Bár a CNBC baszik forrást írni “Presale tickets of “Captain Marvel” have outpaced those of 2017’s “Wonder Woman.” [aminek az openingje 103 milla volt – a szerk]
    Analysts have predicted an opening weekend box-office haul of more than $100 million for “Captain Marvel,” with some seeing the film taking in north of $120 million.”

    felfújjátok Brie nyilatkozatait, amikről a többség lófaszt sem tud ám, nemhogy felháborodik rajta. Rákeresel a színésznő nevére, vagy a filmre, és nem ez dominál, amit azóta már finomított is. Születnek kommentek, persze, ha jól látom IGN látott benne potenciált, de közel sem érződik olyan hatalmas negatív sajtónak, amit kiváltott.

    Kíváncsi vagyok, végül mit hoz, szerintem nem szállt rossz buszra a Disney. De amúgy ez rohadt offtopiknak érződik egy Black Widow hírnél, pedig múlt héten csomó nap mehetett volna CMarvel, hiszen sok tv-spot volt kitéve.

  14. human: Brie nyilatkozatának a visszhangját nem én fújom fel (kifejezetten azt írtam, hogy szerintem rosszul fogalmaz), hanem a troll inváziót emlegető amerikai média (én screenrant és THR cikkekre emlékszem, de több is volt).

    A rossz buszt pedig a csináljunk filmet, ami mindenkit bevonz vs az előzetes negatív visszhangra értettem. Azt, hogy bukás nem lesz, én is írtam.

    De akkor itt zárom is az offot.

  15. de mondom, nem látom a trutyit, amibe beleléptek volna, nincs igazi felháborodás, temetés. ha a film esetleg szar, akkor más lesz a helyzet. mondom, jelenleg cska az endgame-re kíváncsiak jobban az emberek a megkérdezettek közül. hogy egy troll réteg lepontoz valamit előre a rottenen, mert azok képtelenek rendes szűrőalgoritmust írni ilyen esetre, az semmit sme jelent egyelőre, ha a közvéleménykutatás ellentmond neki.

  16. 12-13. Látom. Nem ez az első eset és nem is értem az okát.

    Ami meg Brie Larson-t illeti, hát láttam vele interjúkat és azt kell, hogy mondjam ez a “Gyűlölöm a fehér férfiakat” hozzáállása, ami 1 db írott cikkből ered és média (meg főleg a Youtube) most nagyon járat nekem valahogy nem tűnik hihetőnek. Legfőképp azért, mert se előtte se utána nem készült se video vagy/és hangfelvétel a színésznővel amiben hasonló kijelentést tenne, vagy éppen azt a bizonyos kijelentést megerősíteni.
    De ha még igaz is lenne, akkor meg mi van. Más híres és/vagy kiváló színészeknél és rendezőknél is hasonló dolgok vannak. Olyan, hogy a szakmájukon belül nagyszerű figurák, de emberi lényként egy nullák.

    És ott Marvel Kapitány marketingje is. Elismerem valóban nagyon nyomatják benne a feminizmust, de utóbbi néhány előzetesben már akadnak olyan részletek, amik ennek az ellenkezőét bizonyítják. Az első előzetesben Brie Larson karaktere ridegnek és morcosnak volt beállítva, most meg már a sokadik tv szpot-ban inkább kezd egy csajos Deadpoolra hasonlítani. Szerintem tuti, hogy maga a film nem lesz olyan, mint az első előzetes.
    Nem ez volna az első esett, hogy a Marvel átveri a közönségét:
    Vasember 3 előzetes – sötét tónus, egy karakteres fő gonosszal
    Vasember 3 film – vidám tónus, egy sablonos fő gonosszal

    Ultron kora előzetes – sötét tónus, egy rideg fő gonosszal
    Ultron kora film – vidám tónus, egy humoros fő gonosszal

  17. human: én örömmel hiszek neked, semmi érdekem nincs a bukásában. majd meglátjuk, mi lesz.

  18. sose számokban válaszolgassatok, hanem idézzétek be, és akkor mindig érthető. De bocs, tényleg félreértettem a kommented SZSZ, szerintem rosszul fogalmaztad meg, de visszatettem, elnézést.

    Amúgy Larson már előtte is beszélt így a sajtóról, beszállt asszem a nőknek szól nők írjanak róla kórusba idén egy másik filmnél is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.