A Black Widow előzetese kicsit másképp

Szokásos Disney ködösítés, hogy “special look”, de az biztos, hogy Taskmaster odabasz benne, miközben Black Widow igyekszik nem menekülni a múltja elől Budapesten.

human
írta
2020. 01. 14. 15:15
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “A Black Widow előzetese kicsit másképp” bejegyzéshez

  1. Spoiler?

    A Taskmaster lesz a Hawkeye? Ez megmagyarázná miért emlékszik másként Budapestre…

  2. 1. – engem meglepne, de tetszenne!

    baszki most tok elgondolkoztam ezen :D

    bar varjal nem stimmel mert sztori szerintm meg avengers 3 es 4 kozott vagyunk, Budapest meg kb 20 evvel korabban tortent.

    pedig de jo otlet volt

  3. “who the hell was that GUY”

    Néha ilyenkor kiderül végül, hogy nem is férfi volt az illető.

  4. Elméletileg Taskmasterrel hosszúra terveznek. Ross tábornok beszervezi egy Avengers szerű csapatban csak itt elítéltek a csapattagok mint Förtelem.

  5. SPOILER

    Hawkeye csak egy ötlet volt, mert azért 3 alteregó egy színésznek már sok lenne.

    Mondjuk női szuperhősnek női ellenfelet várnék, tehát lehet Rachel Weiss elárulta a kis családot. Így is van egy rossz érzésem, hogy mind meghal Natasha védelmében.

    S most csak én emlékszem rosszul, de mintha olyan pletykák is lettek volna, hogy ebben a filmben Emma Watson szerepel. Vajon ő lenne akkor a maszk alatt? Bár kétlem, hogy Hermione képregényfilmre, pláne akcióhősnek szerződne annyi komoly film után. Ha viszont benne lenne, akkor már cse
    ak bedobták volna a nevét.

    Ha pedig a beszervezés megy, akkor lehet Taskmaster kapcsolódna a Sony vonalhoz?

  6. Szerintem Taskmaster nem klón (de nem ismerem az elősztoriját). Az a képessége, hogy amit egyszer már látott mozgást azt pontosan ugyanúgy megcsinálja. Gondolom a pajzzsal majd tolja az Amerika Kapis mozgásokat :)))

  7. Taskmaster “különleges képessége”, hogy eltanulja az ellenfelei mozdulatait, ezért a tükörmozgás a trailer végén, nem klón lesz.

  8. SPOILER?

    ebben a filmben Emma Watson szerepel. Vajon ő lenne akkor a maszk alatt?

    na az kene meg … amugy meg ha van ember aki soha nem szerzodne keperegeny filmre akkor az Watson kisasszony

  9. Pedig most rákerestem és több oldal belengette tavaly márciusban. Lehet ő lesz a Black Widow utód, mint vérfrissítés és egyben ismert húzónév is.

  10. 11. – jah en cask ugy hasbol ravagtam mert ahhoz tul feminist meg tul PC meg hasonlok hogy o olyan filmben szerepeljen ahol a nok igy vannak feltuntetve (foleg kulso adottsagokra epitett erossegek stb)

  11. Igen nagy poén, hogy sokan még mindig ezzel a budapesti baromsággal jönnek…
    Eszetek hol van?

    Mikor beszélt erről Clint és Natasha?
    Az első Avengers végén! ;)

    Mikor játszódik ez a film?
    Az Amerika Kapitány 3 után, az Avengers három előtt…

  12. amugy ha mar annyira okoskodunk: beszeltek errol az Avengers 4ben is, de mindegy. nem mindannyian terdepelunk elhasznalt ironman figurakon amig estenkent az MCU kiskonyvet lapozgattjuk ima cimszo alatt

  13. vagy, és ez tipp a trailer alapján: szó lesz a régi budapesti dologról, mert azt akarja jóvátenni ismét Budapesten, van is valami ilyesmi mondta, h jóvátenni akar és a helyszín egy része Budapest ugye.

  14. Sólyomszem nem lesz benne a Fekete Özvegy-ben…
    (Valószínű, hogy Clint ott is arra a dologra gondolt, mint az Avengers első részében!)

  15. De most komolyan. Simán lehet több idősík. Beszervezés előtt, kiképzes közben, után. Ld. balerinás flashbackek. Első férj és az ő sorsa. Aztán újabb flashback ilyen-olyan bevetésen Avengers korszaka előtt és után. Barátság/munkakapcsolat Hawkeye karakterével. Csettintés utáni depresszió és a végső áldozat.

    SPOILER

    S még mindig azt remélem, hogy a Lélekkőben éli át az élete eseményeit, de Capi visszatérése után akár ő is kiszabadulhat idővel. Valamelyik kozmikus csapat majd kimenti onnan stb.

    De ez csak az en teóriám vagy kívánságom. Idén 2 Oscarra jelölték, tehát megértem, ha komolyabb vagy művészileg nagyobb kihívást jelentő produkciók felé kacsintgat, ahol másodhegedűs lét helyett főszerepet kap.

  16. Most, hogy már ebben az előzetesben is:
    Mi van a fókuszban 0:46-nál, mikor D. Harbour megjegyzi: “Still fits me”?
    Vagy csak nekem tűnik homályosnak az a beállítás?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.