A koronavírus miatt csúszik az idei Bond film

Kínában sokáig zárva is voltak a mozik, de például Japánban is zuhan már a moziba járó emberek száma, és ugye mostanában már Európára is ez várhat, például Olaszországban is bezárt a mozik többsége. Nem meglepő, hogy több film is csúszni fog, főleg, hogy még nem tudni a meleg idő milyen hatással lesz a járványra. Az volt csak a kérdés, hogy melyik stúdió kezdi a bejelentéseket. Hát az Universal:

A lényeg, hogy az áprilisi dátumról áttették őszre, hálaadásra, avagy november 26 hétvégéjére a No Time To Die-t.

18 hozzászólás a “A koronavírus miatt csúszik az idei Bond film” bejegyzéshez

  1. Ezek biztos, hogy nem normálisak.
    Még az kéne, hogy egy Tenet-et is eltoljanak és feladom.

  2. Ezt se maguktól találták ki, valami hivatalos Bond megmondóemberek petícióban kérték a stúdiót. Kampánykörúttal, marketinggel mi lesz? Az is kidobott pénz, ősszel majd csinálhatják újra. Sose értem meg, miért hajolnak meg a hangos kisebbségnek. Biztos, hogy legalább tízszer annyian meg anyáznak most a döntés miatt.

  3. nyilván egy petíció miatt találták ki, nem azért mert teljes piacok estek már most ki, és a vírus még csak most érkezett meg európába és kezdett terjedni amerikában.

    avagy nem a kisebbségnek hajoltak meg, hanem a tényeknek, nem mennek annyira az emberek a moziba.

  4. nem senki, csak kevesebb ember, vagy bezár a mozi, mint kínában, ahol a tavalyi majdnem 2 milliárdos újév helyett alig pár millió volt

    between January 24 and February 23, when the Chinese New Year was being celebrated, just $4.2 million worth of tickets were sold, according to figures published by the Hollywood Reporter this week. During the same time frame last year, ticket revenue hit $1.76 billion.

  5. Azért ez nagyon meredek….7 hónap. Aztán ha nem változik a helyzet akkor “sosem” mutatnak be filmet? Sebaj…jöhetnek a kisfilmek. ;)

  6. nemtudom szabad e linkelni.
    Olaszországban 75%-ot esett vissza a box office a koronavirus miatt, és ott még csak relative új a terjedés, kinához képest. Mondjuk ha amerikában nem tudják jól megállitani, és ‘csak’ 30%ot csökken, akkor ez teljesen logikus döntés. Nem beszélve arról, hogy európában is terjed még.

  7. Sajnos a vírus még elterjedőben van… várható hogy több film is tolódik majd.
    Itt javulás kb 1-2 év mulva lesz várható amikor már lefutó fázisba kerül a vírus.

    Nem csak bemutatók fognak csúszni illetve azok is de nagyon sok már a forgatási fázisban megkezdi a csúszást lásd pl. a Mission Impossible új része is már csúszni fog, mert leálltak a forgatással. Amit később vagy folytatnak ugyan ott vagy írnak inkább egy új helyszínt a jelenetnek …

  8. Az biztos ,hogy a Streeming szólgáltatók hasítani fognak megint. Ez megint az ő malmukra hajtja a vizet.

  9. Ha streaming szolgáltatókról beszélünk, nem tudom, milyen hatással lesz rájuk. Vagyis, nyilván pozitív valamilyen formában. De az új kontenteket ugyanúgy forgatni kell, tehát ha ez jobban elfajul, valószínűleg sorozatok is csúszni fognak itt-ott. De persze egyelőre temetni sem kell semmit, nem tudni, hogy fog alakulni ez a káosz, mert bár egyetértek az óvintézkedésekkel és elővigyázatossággal, a médiával viszont nem, mert véleményem szerint még mindig súlyosabb az általános pánikkeltés, mint a tények állása maga. És mindezt úgy mondom, hogy Olaszországban lakom, amiről tudnék mit írni, de ez nem az a hely.
    Reméljük, hogy hamar megoldódik és nem megy túl messzire ez a dolog. Addig meg tényleg marad a Netflix. :)

  10. Vagy a disney filmjei a nagyvászonról átmennek a streamingre és akkor aztán végképp egyeduralkodó lesz a disney + esetleg a netflix ami még tartani tudja majd magát mellette.

  11. nem lep meg, nem akarják, hogy pont a jubiláló darab legyen hatalmas bukta anyagilag. Simán el tudom képzelni, hogy a Tenetet is tolják majd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.