DC adag: Batman, Justice League, Suicide Squad

Paul Dano éltette a The Batman rendezőjét kicsit, és reméli lassan újra forgathatnak. (Nyilván “színész élteti a rendezőt akivel épp dolgozik” azért nem olyan meglepő:)

I think Matt Reeves is the real deal. I was really surprised by his script, which I think is, is potentially really powerful. Hopefully we’ll get to get back to it sometime soon? I’m not sure.

Patty Jenkins elmondta, hogy miért nem vállalta el a Justice League rendezését amikor megkeresték vele. Túl sok karakter van benne, ezért nem érezte magáénak, a nagy univerzumok, összefüggő filmek nem annyira érdeklik.

I love comics, but I’ve come to superheroes through films, there is in me this desire to emulate compared to the movies I saw as a child. A certain spirit that reigned in those times. Is that relevant when I shoot? I don’t know. The point is, unlike other directors, I don’t really care about shared universes, continuity, and that kind of detail. I’ve been contacted to make a Justice League movie in the past, and it doesn’t connect to me. Too many characters.

David Ayer pedig arról regélt, hogy miért is lett a Suicide Squad olyan, amilyen. Konkrétan twitteren ámokfut, vagyis a stúdió jóváhagyásával hypeolja az AyerCutot a filmből. Például itt említi, hogy a darkos cucca túl sötét volt, de a jelenlegi Warner/Dc már készen áll rá. Na meg van ez, hogy a “i started a joke” trailer a filmhez, ami komplex meg drámai meg lélekkel teli drámát sugallt, de a BVS kritikái és a Deadpool sikere miatt átalakították a filmjét egy komédiává.

This trailer nailed the tone and intention of the film I made. Methodical. Layered. Complex, beautiful and sad. After the BVS reviews shell shocked the leadership at the time, and the success of Deadpool – My soulful drama was beaten into a “comedy”

Végül itt vannak ezek a Batmobil concept artok:

17 hozzászólás a “DC adag: Batman, Justice League, Suicide Squad” bejegyzéshez

  1. Ez a Batmobil még mindig jól néz ki, de ennek egy “tank” funkcióját kellene betöltenie. Gondolom máshogy használják majd a filmben. Az eredeti képregényes Batmobil is egy kisebb darab, de az megy a rajzos világ hangulatához. Az eddigi legjobb Batmobil az egyértelműen az Arkham Knight-ban volt. Nagyon várom a filmet. Igazából bármilyen filmet, csak lenne már mozi…

  2. A Batmobil eredetileg nem tank funkciója miatt jött létre. A fő cél amiért megépítette, hogy gyorsan odatudjon érni a helyszínre, és ha eltudjon menni onnan.

  3. Szerintem egyébként kifejezetten tiszteletreméltó Patty Jenkins hozzáállása (mondom ezt úgy, hogy én kifejezetten szeretem a shared universe/continuity és hasonló dolgokat).

    Nem erőlteti magára, nem a pénzért csinálja (a JL filmért tuti nem keveset kérhetett volna), mert tudja, hogy nem érezné magát benne kényelmesen és alkotóként nem tudna igazán érvényesülni.

  4. Amúgy ezek szerint nem Wheodon volt az első akit felkertek, vagy ő is nemet mondott?

  5. Valaki megnezte a Mad Maxet meg a Knight Ridert: ahh legyen a Batmobil egy muscle car piros leddel az elejen, az szuper eredeti. A legjobb filmes Batmobil a Michael Keaton filmek kocsija. Change my mind.

  6. Nem tudom. Még mindig ott tartunk, hogy a zsánert hibáztatják? Mármint, ha komor, az a baj, ha komikusabb akkor meg az. Szarul lett írva, vágva meg egy rakat másik probléma. Összességében szar. Kész.
    Nem mondom, hogy a rendező a felelős, a stúdiók elég gyakran szétszednek egy remek elképzelést, de nem hiszem, hogy ez az agyonhájpolt ide-oda cut annyira 180 fokos fordulatot adna a műnek. Persze fene tudja. Ne legyen igazam. Bár leszarom.

  7. Én azért bízok benne, meg a minimális plusz a BvS nél is rengeteget adott

  8. “A legjobb filmes Batmobil a Michael Keaton filmek kocsija. Change my mind.”

    Adam West! Az a legcornybb, legcoolabb ;)

    Még a greatest freak-outos srác is megépítette, nem is akárhogy.
    ‘https://www.youtube.com/watch?v=Ko8AjwM7MV8’

  9. Szoval Deadpool miat beleszolt a Studio, hogy a film legyen vicces, de gondolom a Joker miatt meg engdedtek,hogy akkor legyen sottet tonusu a film.

  10. Egyébként most eljutottam arra a pontra, hogy basszus akkor most már tényleg álljanak bele és csinálják meg az Ayer cutot mert el nem tudom képzelni h annyira jó lenne mint amennyire a csávó mondja. A mozis változat teljes katasztrófa volt. Nagyon kíváncsi vagyok mi lett volna az a hű de nagyon átgondolt és drámai film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.