David Ayer szerint az ő Suicide Squad változata k**va jó

Na Ayer kezdi túlhypeolni a Suicide Squad rendezői változatát, aminél nagyobb pofára esésre van kilátás. Bár ki tudja, a film nagyon szar volt, szóval akár rendesen feljebb is lehet húzni? Majd kiderül, ellenben ez a duma eléggé kész, miszerint a film bemutatójakor kussolt, profin vállalta a sarazást, még akkor is, ha a stúdió által vágott változatra járt. Nyilván, mindenki aki a szakmába akar maradni így tett volna, kivéve Josh Trank.

Ellenben most ugye visszatért az általa vágott verzióhoz, és végre nem érzi magát bűnösnek, végre tisztán lát! Éljen.

7 hozzászólás a “David Ayer szerint az ő Suicide Squad változata k**va jó” bejegyzéshez

  1. jó isten a kommentek nagyja legalább ennyire röhejes. PLEASE XDD How about we blow up #ReleaseTheAyerCut

  2. Az egészben az a legszomorúbb, hogy én simán elhiszem, hogy ez az egész csak egy lovagoljuk meg a Snyder Cut-ot a Warner részéről.
    Ok Ayer simán felvethette, hogy a snyder cut után ennyi erővel az ő filmjét és újra ki lehetne adni, és erre egy két marketinges anélkül, hogy tudnának bármit is mennyivel jobb lenne a directors cut eklezdik szépen ráhúzni az egyszer már bevállt sémát mert pénzt látnak benn…
    Egyébként ha Ayer jó katona volt amikor a film kijött, most is lehet csak a jó katonát játsza akinek azt kell mondania, hogy mennyivel jobb az ő rendezői változata…..

  3. Nem volt túl jó film, de az elbaszott történetvezetése vágással elméletileg egész jól javítható lenne, főleg ha vannak még jelenetek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.