Az új Mortal Kombat posztere

Ugye a Warner már eldöntötte, hogy HBO Max premier lesz a film, na meg megy azokba a mozikba amik nyitva lehetnek, szóval indulhat a reklámkampány. Egyúttal kicsit hátrább is tolták, ahogy látszik a dátumon.

11 hozzászólás a “Az új Mortal Kombat posztere” bejegyzéshez

  1. Valami trailer féleséget nem ártana már kiadni. Kevesebb mint 4 hónap. Egyébként ugye R-es lesz nem? Anélkül neki sem áltam volna.

  2. Várom!
    Mennyire tetszett még gyerekfejjel :-) Kétszer néztük moziba.
    Christopher Lambert de jó volt benne.

  3. Mate815: Basszus és tényleg! Kamasz korom óta mikor minden zsebpénzünket elvertük a játéktermekben a Mortal-gépen, nekem így maradt meg a fejemben. :D :D

  4. Írnám, hogy ebből fasza univerzumot lehetne épiteni, csak a játékokban már megcsinálták. Különféle dimenziók, világok, lények és fajok, mágia és high tech….lenne honnan meríteni egy MK cinematic universe-hez.
    Épp ezért félek, hogy egy egyszeri feledhető trash film lesz belőle, amit vérrel ás sok cgi-al akarnak majd eladni a gamer-eknek.

  5. Egyetértek. Kíváncsian várom, de valahogy látom lelki szemeimmel, hogy trash lesz…viszont érdekes, hogy bezzeg ami nem játékadaptáció és mégis annak tűnik, irtó jól sül el (példának most a boss levellel tudok jönni:D)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.