8 hozzászólás a “Betegesen erőszakos lesz a Mortal Kombat” bejegyzéshez

  1. Scorpion és Sub-Zero jó példával járnak elől, hordják a maszkot kaszabolás közben is…

  2. Minden jel szerint kihagyták Johnny Caget, de írtak helyette egy elsőre nagyon hasonló új karaktert (Cole Young)?
    Mekkora királyság lenne, ha direkt rejtették volna el a kóklert, hogy aztán a filmben mégis feltűnjön, végre JCVD alakításában?
    Ha Scorpion lehet 60 éves, egy öreg Johnny is beleférne!
    A kisfilm a szokásos körbedicsérés, nyilván ajnározzák egymást, majd kiderül, volt-e alapja.

  3. Hydro:
    Gyerekkoromban, amikor még sehol nem volt az első MK mozifilm, én is biztosra vettem, hogy ha lesz, akkor Van Damme alakitja majd Cage-et. Viszont nem tudom, ez honnan jött vagy mi alapján volt ez ennyire evidens. Leszámítva az ikonikus mogyorózós ütését,amiheh hasonlót Van Damme csinált a Véres játékban..vagy a Kickboxer-ben? Már nem emlékszem…De a karakternek amúgy semmi köze nem volt Van Damme-hoz, egy Daniel Pesina nevű harcművész játszotta az első epizódban (Scorpion-t és Sub Zero-t is).
    Itt én is csodálkozom, hogy Cage kimaradt, aki egy elég erős araktere volt a franchise-nak mindig is, és írtak egy noname karaktert, aki ráadásul úgy tűnik, főhős lesz. Valszeg ez egy átgondolt döntés volt, hogy a klasszikus karakterek háttérsztorija ne kösse az írókat és ne ugyanazt meséljék el sokadjára…már amennyire egy ilyen filmnél számít ez. Mert ennyi erővel Cage is lehetett volna a dolgokba belecsöppenő, mit seü sejtő földi halandó karakter.
    Hacsak Cole-t nem akarják valahogy kötni Scorpion-hoz és Sub-Zero-hoz. Mert egyelőre úgy néz ki, igen. És akkor Cage tényleg nem az ideális jelölt lett volna.

  4. @Scorpion82:
    Régi infó, de maga Boon is elmondta valamikor 2014-ben egy interjúban, hogy Cage karakterét egyértelműen JCVD és a Véres játék inspirálta. Sőt, eredetileg ő lett volna a játék főszereplője! Végül ezt elvetették, de az alapok maradtak, nemcsak a küzdőstílusát (igen, pl. a spárgázva tökön verést), hanem a háttérsztoriját is róla mintázták (az önmagától eltelt akciófilmsztár), de nyilván más “alakította”.

  5. @Hydro:
    A nyilatkozatra nem emlékeztem, de így már rémlik nekem is. A 95-ös MK filmben amúgy szerintem telitalálat volt Cage casting-ja és jól is volt megírva a karakter, ha a láthatóan hiányzó harcművészeti tudást nem számítjuk. Mert az Linden Ashby-nél nem volt meg, ahogy a Sonya-t alakító Brigitte Wilson-ná és a Kano-t alakító Trevor Goddard-nál sem. Na de megoldották, nem is ők vívták a leglátványosabb harcokat. Ez a film láthatóan penge lesz a harci jelenetekben, ha stílszerűen akarok fogalmazni….drukkolo kneki ,hogy ne csak azokban legyen.

  6. Én még abban a generációban voltam, akik hamarabb tanulták meg a MK kombókat mint a betüket az ABCben, szóval várós!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.