A Spencer előzetese

Izé, Diana hercegnő sztorija még mindig ekkora ász? A Jackie elismert rendezője Kristen Stewarttal meséli el azt a pár napot, amikor Diana eldöntötte, hogy házassága Charles herceggel nem működik.

Lehet ciki, de beásítottam az előzetes közben. Mármint ez a trailer nagyon azoknak szól, akik mindent tudnak. Gondolom jön majd információ dúsabb is a fiataloknak. (Úristen visszatért a popdalok még lassabb átdolgozása trend..)

12 hozzászólás a “A Spencer előzetese” bejegyzéshez

  1. Sok trailert vádolunk, hogy túl sokat mutat, ez meg kb. semmit. A cím is sokat mondó, igazi közönségmágnes. Ezek az életrajzi filmek amúgyis olyan sikeresek szoktak lenni.

  2. eddig vártam, a poszter szép, az előzetes meg gyenge (a zene alatt egyenesen fülsértő:D) nem tudom amúgy mit várok ettől, mikor a Jackie-n is halálra untam magam..
    Na sebaj talán egy hosszabb előzetes még meg tud győzni

  3. Nekem a Jackie tetszett, bár ott a zene volt ami elsősorban megmaradt. Őszintén szólva nálam hátrányból indul a film Kristen miatt, vélhetően csak akkor kerül terítékre, ha gyönyörtől zokogva éltetik a filmet.

  4. Ha sokat mutat egy trailer azért szar, ha keveset, azért. Ez egy teaser különben. Annak pedig teljesen jó.

  5. A Jackie nekem nagyon tetszett. Ez is hasonló lesz, nem csak a rendező miatt, látszik a képi világon is. Kristen elviszi a hátán, ez tuti, az ajánló meg pont olyan, amilyennek lennie kell. Össze lehet hasonlítani, a nemrég kijött Respecttel, hogy ott milyenek voltak az előzetesek.

    A Perfect Day ezen feldolgozása meg 2004-es, ugyanezen csapat Creep feldolgozása hallható a The Social Network előzetes alatt. Szerintem ez a zene telitalálat, ehhez a témához.

  6. Ha túl sokat mutat, mi értelme megnézni a filmet?:D nem lenne, amivel meg tudnának lepni. Nálam előny, ha keveset mutatnak, de az a kevés legyen lebilincselő és emlékezetes. Ez meg sztem nem az

  7. Amikor elösször olvastam itt, hogy Kristen Stewart fogja játszani Diana Spencert röhögtem, mert azt hittem vicceltek. De sajnos nem vicc volt. Sok esélyt adtam neki, de egy jó alakítást se láttam töle pedig a Twilighttól a Personal shopperen át a Charlie’s angelsen és a kárácsonyi vígjátékáig széles a skála, de minden filmje után azon gondolkodtam, hogy name recognitionon kívül miért alkalmazzák egyáltalán. Btw kiváncsi lettem volna az akcentusára, de azt persze direkt nem mutatták. Na mindegy biztos látványosan fog szenvedni két és fél órában😂😂
    Most direkt meghallgattam Diana hangját és meglepett, hogy mennyire érthetöen beszél szóval talán még sem lesz annyira bonyolult hoznia.
    https://m.youtube.com/watch?v=Qx50MXsuIQY

  8. szerintem a Personal Shopperben kifejezetten jó volt Stewart, a pop filmjeit semmiképp sem vizsgálnám alakítás szempontból

  9. “Izé, Diana hercegnő sztorija még mindig ekkora ász?” – hát, ha a Crown Season 4 körüli érdeklődés, őrület, diskurzus, stb. any indication, akkor igen, nagyon is :D

    A poszter szerintem gyönyörű, de nem szeretem Pablo Larraín hozzáállását, stílusát, túlontúl fikciós.

  10. nemtom mennyire trend a zene, ez egy kb. 10 éves feldolgozás, ez a kórus ilyenekre szakosodott, mondjuk a Smells Like Teen Spirittől minden alkalommal összezuhanok kicsit, annyira gyönyörű meg fájdalmas lett amit csináltak belőle.

    ja, a film, hát az nem érdekel.

  11. te amúgy miről beszélsz? itt főleg a trailerről van szó, hiszen a filmet még nem láthattuk, szóval Alma vs rántotthús összehasonlítás részedről, és a Squadtól a többséggel ellentétben nem voltam elájulva. Azért nem kéne Darkeagle szintre süllyedni a sértegetésben sztem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.