Itt a Joker Dinoszaurusz

Mármint a képen az új Giga dino van a Jurassic World 3-ból, amiről Colin Trevorrow azt mondja, hogy “like the Joker”, és el sem akarom képzelni a kontextust, amiben ez igaz lehet, annyira viccesen hangzik.

15 hozzászólás a “Itt a Joker Dinoszaurusz” bejegyzéshez

  1. Csak a hibrid mutáns dögöket hanyagolják végre, eddig se értettem, minek, amikor annyiféle valódi dinoszaurusz közül lehetett volna választani.
    Ez a film mondjuk nagy előnnyel indul, mert a Bukott Birodalomnál szarabbat nem nagyon lehet a műfajban összehozni…

  2. Ezt a baromságot. Miért kell képregényes fazonokhoz meg emberekhez hasonlítani őket, ezekben a lényekben pont az a rémisztő, hogy semmi emberi nincs bennük. Nem gonosz gondolatok, meg elmebetegség vezérlik őket, hanem ösztönös, zabolázatlan, vadállati őserő. Nem egy criminal mastermind dinó kell ide, hanem egy megállíthatatlan veszett vadállat, ami megöl mindent ami mozog. Látszik, hogy mennyire nincsenek képben az eredeti JP sztori lényegével, ezek egy extrém kegyetlen ősi világból való lények, ahol a legerősebb és legkegyetlenebb maradt életben, a mi szintetikus, műanyag világunban abszolút pusztító szörnyek. Ezek meg batman karakterekhez hasonlítják őket. Nem jó előjel…..

  3. egyáltalán nem tűnnek rémültnek. bár valszeg már megszokták, futás, sikítás. am fasza cgi/animatronics, nehéz megmondani.de gondolom cgi?

  4. Uratok felvetésével alapvetően egyetértek, első hangzásra ez ne hangzik jó megközelítésnek – KIVÉVE ha jól megalapoznak valami olyan alternatívának, hogy pl. egy mentálisan instabil, be- és kiszámíthatatlan klónt, vagy új lényt állítottak elő. Ez esetben érthető a hasonlat, és akár lehetne tovább mélyíteni a morális dilemmát, mennyire jó, ha az ember istent játszik, és közben olyan lényeket hoz létre, amik simán a saját pusztulását okozhatják. (“Spoiler”: nem számítok semmi hasonló mélységre a sztorival kapcsolatban…)

  5. ha jól láttam, azt is hozzáfűzte, hogy mint a Joker, Giga is csak a világot akarja lángokban látni, szóval én nem látnék magába a filmbe bele semmilyen képerényes dolgot, inkább csak a rendező lehet túlzottan is képregényfan, hogy a common szövegeibe is abból szed hasonlatokat

  6. “Nem gonosz gondolatok, meg elmebetegség vezérlik őket, hanem ösztönös, zabolázatlan, vadállati őserő.”

    ami termeszetesen egyaltalan nem igaz hiszen akkor nem lennenek ilyen filmek. Az ilyen filmekben ezeknek a “szornyeknek” minden mas feluliro celjuk hogy a szereploket probaljak legyilkolaszni. Ez mukodott a vasznon a 70es evekben mondjuk egy Capaval (bar en azt a filmet sosem szerettem), aztan Alienekkel, aztan meg Dinokkal is az elso filmben (amit szinten szerettem, mert ugy osszessegeben baromira eltalalt film, megha pont az a resze hogy a dinok egyetlen vagya hogy a szereploket uldozzek az total baromsag is) En amugy azt hittem volna hogy a 80as evekben kezdodo save-the-world gondolatok az ilyen filmeket teljesen irrelevansakka teszik (mind filozofiailag, de ha a nezo ebbe nem gondol bele akkor egyszeruen csak azert mert total hiteltelen hogy ezek a monsztak komoly veszelyt tudnanak jelenteni), ehhez kepest mekkorat neztem hogy par eve meg egy Moby Dick remakekel is bepróbálkoztak…
    A dínóknál persze értem a pénzembereket, hiszen amekkorát kaszáltak a jurassic wolrddel nyilván nincs megállás, pedig az a film is ócska volt, a folytatása még inkább, itt pedig semmi kétségem hogy újabb oltári nagy baromság lesz.
    (és ismétlem, az első Spielberg féle Jurassic Park az viszont nagyonis jó volt, persze ott volt is egy jó könyves alap (csakhogy az a story egyszer lőhető el), Spielberg pedig sokszor bizonyította már hogy ezeken akár eléggé átdolgozva (lásd minority report) milyen jól és hangulatosan tud adaptálni)

  7. És most már mindenki IS egy felborult autó mögött bújik el! Hogy ez milyen ötletes,milyen eredeti,milyen szellemes! Ja,nem! :/

  8. Zombeeka +1

    és biztos nem fog megpördülni az autó és nem fog senki sem fáklyával rohangálni. ja de, van rá egy ötforintosom, hogy Goldblum épp utóbbihoz készülődik a képen. szánalmas, pár klasszikus ip-t földbe döngölt már az ipar az elmúlt években, de ennek már most, jó előre gyalázatszaga van.

    hajrá Trevorrow, remélem az évtizedben elcseszel még legalább két másik franchiset a gyerekkoromból.

  9. “pár klasszikus ip-t földbe döngölt már az ipar az elmúlt években, de ennek már most, jó előre gyalázatszaga van.”

    a Jurassic World már megtette sztem korábban

  10. Itt a Joker Dinoszaurusz – kérem?:D

    Szeretném látni a következő agymenést:D legyen mondjuk Hádész halálos iramú shelby mustangja, ami embereket eszik

  11. Olyann, mintha az első rész hasonló jelenetétől folytanák, ahol máig nem tudom, hogy került oda a szakadék…
    Mindenki ott öregedett meg a kocsi mögött. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.