Jók az előzetes kritikák a Prey-ről

Minden Predator rajongó remeg, izé, izgul, hogy ne legyen csalódás a Hulu filmje. Itt az új poszter, meg elvileg TV-spot.

Az előzetes kritikákhoz azt érdemes tudni azért, hogy szinte minden filmről jók az első “twitter embargó utáni” reakciók, kíváncsi vagyok mik lesznek a tényleges kritikákban.

34 hozzászólás a “Jók az előzetes kritikák a Prey-ről” bejegyzéshez

  1. A Black féle fos szintjét nem lesz nehéz megugrani talán. Az Antal féle filmet is meg kéne ugrani azért. Mégha az a jobbik fele a dolgoknak…

  2. Ez a remeg nem túl szerencsés megfogalmazás.. Igen a kritikák jók, még olyan is van ami azt írja jobb mint az első Predator, így pl. már engem is érdekel, aki csak az első kettőt nézte meg eddig (és aki szerint a második szar volt)

  3. Én is nem kicsit remegek ebben a hőhullámban nehogy engem is betaláljon a Predator :D

  4. Csak az első Predator volt tényleg jó film, az Antal Nimród-féle film pedig mindennek az alja. Ha azt kell felülmúlni, akkor elég alacsonyan van a léc, ezt biztosan meg fogja ugrani a Prey.

    Egyébként kizártnak tartom, hogy tényleg jó legyen a film, mivel “visszatér” az alapokhoz, és gyerek a főszereplő. Az ritkán jelent jót.

  5. Már ez a 30 másodperces trailer is többet ér, mint a Shane Black féle eresztés, és ez nagy reményeket jelent.

  6. Az első Predator film után a Nimródosé magasan a második hely. Inkább legyünk rá büszkék. Jó hogy egy Magyar rendező készített egy ilyen mozit.

  7. Szerintem is jó a Nimród-film. Én az első két Predatort is szerettem. A Black-es elment. Nekem az AVP 2 volt az alja… Ezt a filmet várom.

  8. Én nem értem Danny Glover féle filmet miért nem tekintik jónak. Szerintem jobb mint az első, de legalább olyan kult.

  9. Az Avp 2 remek tinirománc teljesen láthatatlan végső harcjelenettel. De az egész film tök sötét. Igen, amúgy is. Én konkrétan sokkot kaptam anno a moziban.

  10. rendben, kivettem a nyilvánt, de baszki minden szarról is jók a twitter reakciók mindig (lásd nyilván a Gray Manről is azok voltak pl), szóval szerintem ez már kurvára nyilván, aztán a kritikák már érdekesebbek. Az első reakciók többnyire remekek, természetesen mert igyekeznek olyan médiumokat is meghívni azokra a vetítésekre.

  11. Egy film ami nem jön moziba…
    Egy film aminek még a közelében sem járt ,,A” listás színész (vagy aki valaha az volt)…
    Egy film aminek a rendezője már előre magyarázza, miért is néz úgy ki a teremtménye ahogy…
    Egy film, amelyben egy tinilány küzd az idegennel…
    Mégis mi kell még egy világsikerhez?

  12. Nekem kicsit úgy tűnik, hogy ez a film ilyen izzadós agyalás eredménye. Hol, milyen környezetben tudjuk még érdekessé tenni a Predator-t? Mi nem volt még? Predator a dzsungelben random katonák ellen pipa. Predator a városban a drogmaffia és a rendőrség ellen pipa (ezek jók is voltak. Mindkettő). Predator-ok a képregényekből (AvP) pipa (fostengerek). Mi megyünk az ő bolygójukra: ,pipa. Modern városban modern katonák és egymás ellen: pipa. Hát akkor maradt az, hogy tomahawk-os dárdás nyilas emberekkel kell összehozni . Ja de várjunk, ehhez el kell vennünk tőle a csúcstechnikát, mert különben nem lesz sportszerű a dolog…
    Gondolom ez lesz a magyarázat -ha lesz- a plazma-lézer-bomba-teleszkópos dárda-láthatatlanság hiányára…
    Hát nem tudom. Arra számítok, hogy ez az első film remake-je lesz gépfegyverek nélkül. Lehet élvezhető akár.

  13. @Scorpion82:
    Az első rész majmolása többek közt pont a helyszíntől volt jó a Nimród féle verzió és lett volna még jobb ha a folytatás zöld utat kap.

  14. De hát ebben a filmben is fog használni egy csomó fejlett fegyvert. Az előzetesekben is benne volt többek között a penge, láthatatlanság, dárda, pajzs, lézer.

  15. Azért az vicces lenne, hogy bolygók, illetve galaxisok közti (relatív gyors) utazásra képes technológiával rendelkeznek, de a felszerelésük meg korszerűtlen.
    Hacsak nem most találkoznak mondjuk először értelemmel rendelkező “prédával” és nem ösztönöktől vezérelt vadállattal. Ez felvethet náluk új kérdéseket és problémákat, amikkel korábban nem kellett törődni.

  16. Nekem a Nimród féle ezerszer jobb mint a 2. vagy bármelyik amelyik nem az első.

  17. Jó lesz ez, csak remélem nem ölik meg a Predatort a végén. Már nagyon unalmas, hogy az univerzum legjobb vadász túlélő gyilkológépét mindig kicsinálja egy ember.

  18. @egyszervolt:
    Túl emberi megközelítés. Attól még hogy nekünk nagyobb falat az űrutazás miért ne lehetne egy idegen fajnál ez fordítva?

    @Az Uratok:
    Ezt már én is várnám. Főleg mert érdekel hogy amit tanul a harcok során arról hogyan szerez tudomást a többi hiszen azt már láttuk hogy ha nem tudja felrobbantani magát akkor jönnek eltüntetni a nyomokat. Jelet továbbít a karjában lévő technológia vagy “haza kell mennie” az infókkal vagy folyamat figyelik egy másik űrhajóról. És ha nem győz a trófeákat megtarthatják-e kérdés is foglalkoztat. Szóval simán jó befejezés lehet a teljesítette a kitűzött célt és túlélőként távozik változat.

  19. Csak én értettem félre az egyik minitrailer előtt azt a szöveget, hogy “légy tanúja a predator első földi vadászatának”?
    Vagy akkor kb teljesen figyelmen kívül hagyják a korábbi loret?

  20. Az első kettő az igazi, mindkettőt ugyanannyira imádom és mindkettőben vannak hibák, amikért egy szinten állnak.
    A Nimródos számomra egy hatalmas potenciálú, de nagyon gyenge próbálkozás, a pár évvel ezelőttit meg inkább felejtsük el. Örülök, hogy a készítők igyekeznek visszamenni az eredeti recepthez, mert ezek nem az effektekről és a mega-giga-ultra predátorokról szóltak, hanem a félelemről és előbb-utóbb kiszolgáltatott karakterekről.
    Az indiánok angolul dumálnak majd, vagy indián nyelv és felirat?

  21. Túl sok az itteni vélemény az egy hét múlva megjelenő filmről mivel mindenki meg akarja jósolni a tutit. A kiscsaj vs Predátorhoz megy annyit hogy Ripley fegyver nélkül kicsinálta az alien királynőt és nagyon kevesen rinyálnak miatta.

  22. Hiányzik a hőlátás és a harci sisak. A predator már az első részben rögzítette a katonák beszédét (és meg is értette), a második részben pedig nagyot szívtak amikor elkezdett színképeket vagy miket váltani. Jól néz ki a bemutató de ez rettentően hiányzik, enélkül ez nekem nem predator.

  23. “Ripley fegyver nélkül kicsinálta az alien királynőt”

    Nem ő csinálta ki csak nyitogatta rutinból a zsilipet ahogy az első részben is.

  24. Tutira megmarad a hőlátás, anélkül nem lehet!!! A trailerben is egyértelműen utalnak rá a logoban is, illetve ha már van 3 lézerpont a kis nyilazós úriember homlokán, nyilván nem arcfelismerő tükörreflexes géppel fog rohangálni predi :D Az hogy ennyire nomád az egész, nekem nagyon bejön, jó húzás. Sok képregényben elővették ezt a vonalat, remélem jól is adja át a film. Ettől még lehet fejlett technológiája, ha kezdetlegesnek is hat, nyilván nem akartak lelőni minden poént. Designra meg baromi ütős a küllem! Az külön szimpatikus hogy nincs egy 20 méteres egyed, hogy fokozzák a legutóbbi marhaságot, nem, vissza az alapokhoz…a kevesebb több! ÁMEN!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.