11 hozzászólás a “A Spider-Man: No Way Home – The More Fun Stuff posztere” bejegyzéshez

  1. kiváncsi leszek a mozis bevételekre, vajon akinek tetszett is a film újra elmegy 11 extra percért? USA-ben azért van ennek hagyománya, hogy már vetített filmek új vágását újra mozikba küldik de ahhoz nem biztos, hogy elég idő eltellt.
    szóval kiváncsi leszek a bevételekre :)

  2. Azt hinné az ember, hogy ennyi idő alatt csak össze tud dobni a sony/marvel egy épkézláb plakátot

  3. Pillager: Én már rosszul vagyok ezektől a mindenkit rádobálunk különböző méretben és megvilágítással a poszterre megoldástól, és ezt nem csak a sony/marvel nyomja. Hányinger az egész. De ez még ezer sebből vérzik, semmi koncepció nincs mögötte.

  4. Wong istenem aki szerepel benne kb fél percet xD. Meg jobb alsó sarokban az az a lány akivel összejön 2. Részben a Ned utána meg szakít? Az nem is volt benne a filmben vagy nekem nem rémlik.
    Egyebként meg jah kb a premier elötti időszakot idézi ez a poszter annyira olyan mintha fan made lenne. Bosslogic tud ilyen meg ehhez hasonló gagyiságokkal előállni.
    De legalább my boy Charlie Cox végre rajta van.

  5. Swarnaus: Mert aztán Cox olyan sokat szerepelt benne, még a jobb alsó sarokban lévő kiscsaj is több játékidőt kapott talán :D
    Még jó, hogy a statisztákat nem pakolták rá.

  6. Labor Day Weekend lesz es egyik studio sem keszult uj blockbusterrel. A Paramount a Top Gun-t, a Universal a Jurassic World Dominion-t, a Disney pedig ezt kuldi vissza a moziba.

    Extra cash grab sose rossz, a Disney pedig meg hozza is toldott egy kis extrat. A She-Hulk annyira nem szerepel jol kritikailag szoval a fanoknak dobnak valamit a Black Panther elott.

  7. robithesc, a Disney ezt biztosan nem küldi vissza a mozikba, legfeljebb a Sony/Columbia.

    ezt a plakát pedig összegányolt. elképesztően pocsék.
    alfred molina hol? willem defoe ott piciben arc nélkül?
    bezzeg wong, aki fél percet szerepelt, jk simmons (nem is rémlik a filmből), parker jelentéktelen osztálytársai és a 2 percig szereplő daredevil? ufff.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.